Senin İçin 2023?

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Evim ve şehrim yıkıldı. Kaybettiğim arkadaşlarım, hocalarım oldu. İnsanlar gözümün önünde can verirken kurtaramadım. Okul hayatım bitti. Tüm dostlarım başka yerlere taşındı. Elimdeki bazı güzel ilişkileri batırdım. İşe girdim, işten kovuldum, iş arıyorum. Kendimi alkole vurarak borçlarımı arttırdım. Özetle 2023'ü yedim arkadaşlar. Sizde yiyin.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,884
Beğeni sayısı
4,372
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hatalar, bitişler, vedalar, geride bırakılanların hüznü, alınan dersler ve bunların kafada yapılan muhakemesi… İş çıkışı İzmir metrosundan daha dolu ve kaotik, fazlaca elektrikle yüklenmiş bir kafa. Tüm bunların üstüne eklenen ve eskisinden çok daha yoğun bastırmış olan bir gelecek kaygısını da eklemezsem olmaz tabii. Ama gecenin en karanlık vakti, gün doğumuna en yakın vakittir. Bu konunun aynısı önümüzdeki sene 2024 için açıldığında söylediklerimin tam tersiyle burada olacağım, ve evet bu forumda açılan konuda yapacağım bunu; bugünkü haliyle arasındaki farka hiçbirimizin inanamayacağı haliyle.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
330
Evim ve şehrim yıkıldı. Kaybettiğim arkadaşlarım, hocalarım oldu. İnsanlar gözümün önünde can verirken kurtaramadım. Okul hayatım bitti. Tüm dostlarım başka yerlere taşındı. Elimdeki bazı güzel ilişkileri batırdım. İşe girdim, işten kovuldum, iş arıyorum. Kendimi alkole vurarak borçlarımı arttırdım. Özetle 2023'ü yedim arkadaşlar. Sizde yiyin.
Çok uzun uzadıya yazmaya gerek yok benzeri. Sadece birkaç şey ekleyeyim.

Sadece son 3 yılda 3 şehir 3 farklı kültür 3 okul ve 100dan fazla insan tanıdım. Bulunduğum her ortamda genellikle en alt basamaktan başladım. Ama bu yıl.... Söve söve geldiğim Hataya tam alışıp, insanına, yaşantısına adapte olup "lan aslında o kadar da kötü değilmiş ya" dediğim zamanlar şehri, arkadaşlarımı ve birçok yeri kaybettim(kaybettik) geriye sadece anılar kaldı. Belki şu an Hatay'da değilim ve asla da Hataylı olamayacağım fakat etkileri hala devam ediyor. Geçen hafta ilişkim bitti bir çok arkadaşımla arama şehirler hatta kıtalar girdi kimiyle. Akademik kariyerimde bitti tamamen (malum 3 okul ve 50den fazla hoca ile tanışınca) muhtmelen yalandan üniversite okuyacağım. Özetle memleketsiz bir çocuğu bir şehir sahiplenmesi kutsallarına çok bağlı olan bir çocuğun "kutsal şeylerin" hayat kurtarmadığını görmesi ile geçti. Ama neyse değil mi? Vatan sağolsun ve buna şükür. Her zaman böyle dedik ya zaten.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
807
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Seçim zaferi dileyerek girdiğim tek seneydi. Aklımda sadece Kılıçdaroğlu'nun tarihe geçen yürüyüşünün son adımını atamaması kaldı...

Onun dışında kendim için de bu sabah bir yazı yazayım buraya, yoğun bir seneydi hakikaten.

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,223
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Hayatımın en iyi yılıydı. Bunun böyle olmasını temenni ederek girmiştim ve öyle de oldu. Kız arkadaşım bu senenin böyle anlamlı ve güzel geçmesinde çok büyük bir rol oynadı. Tabii en başta "Arda" olarak kendimi kişisel anlamda geliştirdiğim ve zihnimi hiç olmadığı kadar ferah tuttuğum bir yıldı 2023. Belki de ilk defa kendi iyiliğimi düşündüğüm ve kendim için bir şeyler yaptığım için de böyle anlamlıydı. Zamanında depresyonun ne olduğunu fazlaca tatmış biri olarak yazıyorum tüm bunları. 2020-2021 gibi ergenliğimin iki koca senesinde resmen 90-00 Seattle camiasından fırlamış bir keş mentalitesiyle gezip duruyor, ne zevkler elde edersem edeyim hiçbir zaman tatmin olmayıp günün sonunda kendi kabuğuma çekilmiş bir şekilde buluyordum kendimi. O en karanlık zamanlarımda da aslında huzursuz olduğumun farkındaydım ancak onun altındaki "rahatlık" bir şeyler için çabalamama izin vermiyordu. O karanlık mentaliteyi yaşamış olanlar bu dediğimi çok iyi anlar çünkü ne kadar bunaldıklarının farkında olsalar bile o depresyonun, o rahatsız ediciliğin altında buldukları "rahatlık" yüzünden bir şeyi değiştiremezler. Zaten bu yüzden geçtiğimiz sene geçmişteki mentalitemden tamamıyla çıkmakla ve başlama noktasına gelmeye çalışmamla geçmişti. 2023 bu yüzden istediğim noktadan başlamak gibiydi benim için. Sonuç olarak zihnimde ya da çevremde beni olumsuz etkileyen çoğu şeyden kurtuldum, akademik anlamda istediğim bir konuma geldim. ailemle, sevgilimle ve arkadaşlarımla güzel anılar biriktirdim. Her anlamda kendim için güzel anacağım bir yıl oldu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: