Merhaba

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
88
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
61Rsv9MKyqL._UF1000,1000_QL80_.jpg

Merhabalar. Benim adım Alper. 19 yaşındayım 3 ay sonra 20 yaşıma basacağım. Beni The Purplemaker rumuzumla tanıyan çoktur diye tahmin ediyorum. Kısaca kendimden bahsedecek olursam politika hakkında konuşmayı severim, sinemayla ilgilenirim, halihazırda kurucusu olduğum ve yakında sahne alacağımız bir Black Metal grubunda bateri çalıyorum, modayı severim giyimime kuşamıma dikkat etmeye özen gösteririm, İzmir Belediyesinde garson olarak çalışıyorum. Güreşle eskisi kadar içli dışlı olmasam da forumdaki güreş konularını okuyorum. İzmir doğumluyum. Eklemeden geçmek istemeyeceğim bir konu ise 30 yaşına gelmesine rağmen herhangi bir baltaya sap olamamış tiplerin kendini Allah sandığı dolayısıyla da bu bireylerin terör estirmediği, taciz etmediği bir arkadaşlık ortamı olur. Normalde bu konuyu daha önce açacaktım fakat çalıştığım için pek vaktim olmuyor bugün izin günüm olduğu için yeni vakit bulabildim. Herkese iyi forumlar.​

Son düzenleme:

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
88
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Sert bir giriş olmuş tıpkı Black metal gibi... Hoş geldin dosto.

Sert olsaydım peltek taklidi yapak alay ederdim fakat başkalarının seviyesine düşmeye gerek yok. Acınası hayatlarında başarılar o kişilere. ahahaha. Hoş bulduk bu arada ben seni çok seviyorum arada instada beğendiğin reelsler önüme düşüyor çok gülüyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: