SON DAKİKA | 6 Askerimiz Şehit Oldu

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
50
Beğeni sayısı
746
PG Nakit
250
Vatan için ölmek kadar yaşamak da mukaddestir, ölen öldüğüyle kalıyor yoksa. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Demokrasiyle tanıştığımız güne de demokrasiye de lanet olsun.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bu olay üzerinden bile yoğun şekilde iktidar propagandası döndüğünü görüyorum çoğu yerde. Üzücü gerçekten, gerçek hayatında nefesi kokan insanlar Türkiye için canını ortaya koyarken onları saraylarda veyahut başka yerlerde yonlendirenler onların ölümünü kendine pay biçerek ortaya atıyor. Allah rahmet eylesin.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Bu olay üzerinden bile yoğun şekilde iktidar propagandası döndüğünü görüyorum çoğu yerde. Üzücü gerçekten, gerçek hayatında nefesi kokan insanlar Türkiye için canını ortaya koyarken onları saraylarda veyahut başka yerlerde yonlendirenler onların ölümünü kendine pay biçerek ortaya atıyor. Allah rahmet eylesin.
Sadece iktidar mı CHP de bunun içinde. Onlarda katillerinin elini öpmüyor mu zaten?

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
CHP denilen yozlaşmış parti açık açık teröristleri desteklerken gelip burada hükümeti eleştiremiyorum ben. Aşağıda yazdığın kürt sanatçı açık açık apo ve selo övüyordu. Evet öyle kansızları savunanlara böyle muamele bundan sonra.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: