RPG Yeni Gelmedik Geri Geldik

Konular
1,956
Beğeni sayısı
951
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Arka alandayız. Maçını kazanmanın verdiği keyifle görüntülere Mr. Anderson giriyor. Anderson fazlasıyla enerjik, yerinde duramıyor. Kendisine PGW ile birlikte geri dönüşünü ve maçı hakkındaki düşünceleri soruluyor.

Mr. Anderson:
Öncelikle harika hissettiğimi söylemem gerekiyor. Hiç bu kadar enerjik olduğumu hatırlamıyorum. O ringin içinde neler yaptığımı gördün değil mi? Bir an bile ritimden düşmedim. Bu kadar uzun zamandır bu işi yapmama rağmen hala daha ''genç yetenek'' kisvesiyle etrafta gezinen yeni yetmelere taş çıkaracak haldeyim. Her spor dalında olduğu gibi, profesyonel güreşte de formum geçici, klasın ise kalıcı olduğunu gösterdim. Kendi kendimi çok özlemişim. Ringde güreştikten sonra bunu tekrardan anladım.

Şimdi bana neden sorusunu yönelteceğinden eminim. Öyle bir bakışın var çünkü. Neden... neden geri döndüm? Çünkü bunu seviyorum. Güreş, benim bu hayatta en iyi olduğum şey. İnsanlar beni senelerce göz ardı etti ve sanki herhangi bir güreşçiymişim gibi izlediler beni. Bundan ne kadar nefret etmiş olsam da kendimi bir üst seviyeye çıkarabilecek şansı hiç bir zaman elime geçirememiştim. Bundan ötürü de bu fikir hep insanların zihnine kazındı. PGW'ya geliş sebebim de tam olarak bu. Bu düşüncede ki insanlara orta sınıf bir güreşçiden daha fazlası olduğumu tekrar hatırlatmak. En başta bu fikri değiştirmek için çok geç kaldığımı düşünüyordum fakat geçen zamanda bu şirkette olanı biteni takip ederken, bir şey fark ettim... ben burada ki bütün dallamalardan daha iyiyim. Hiç birinin benim ulaşabileceğim seviyeye gelme ihtimali yok. Evimde kanepemde bunların farkındalığını yaşadıktan sonra da aslında hiç bir şey için geç kalmadığımı fark ettim. Bir kaç telefon görüşmesi yaptım. Bir iki dosttan da beklettiğim iyilik borçlarını tahsil ettim ve buradayım. Tekrardan en iyi yaptığım işin başındayım, ve bundan sonra bu şirkete adım atmış her isimden daha iyi olduğumu herkese tekrar kanıtlayacağım. Bu da siz g*tlere sözüm olsun. En büyük kabusunuz, uykularınızı kaçırmak için yeniden burada. O yüzden hangi lanet şeye inanıyorsanız ona dua etmeye başlamanızı öneririm. Çünkü, Nic Nemeth... Bu hikayenin... bu geri dönüş hikayesinin sadece başlangıcıydı. Giriş bölümünde ana karakteri tanımak ve onu anlamak adına kendini feda eden bir yan karakter sadece.

Konuşması devam ettikçe sakinleşen Mr. Anderson yavaş yavaş ciddi bir surat ifadesi ve ses tonu takınmaya başlıyor.

Bu kadar her şeyden bahsettim, neden geri döndüğümü anlattım, rakibimin bile neden rakibim olduğunu sizlere anlattım ama tam olarak benim kim olduğumdan bahsetmeyi unuttum. Eskiler, yaşlılar beni tanımış olabilirler fakat gençler, küçük çocuklar benim simamı pek çıkaramamıştır diye tahmin ediyorum. Kendilerine Youtube üzerinden benim bu zamana kadar başardıklarımı açıp izlemelerini ve hayran kalmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Buna zahmet etmeye tenezzül etmeyecek olan uyuşuk, z kuşağı içinse kendimi size şöyle tanıtayım...

Benim adım...

MR. ANDERSON!!!

...

AN

DER

SON

!

x480

Mr. Anderson nefesi kesilene kadar bağırıyor, ardından derin bir nefes alıp kadrajdan çıkarak oradan uzaklaşıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: