Draft kurası aşağıdaki gibidir.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 9 Tem 2023 #21 Draft kurası aşağıdaki gibidir.
Kirumi Tojo PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 5 Mesajlar 194 Beğeni sayısı 74 PG Nakit 0 Konum Tokyo Favori Güreşçi Daniel Bryan 9 Tem 2023 #22 Nature Boy' Alıntı: 8 Şirketi bulduk. Draft'a dc sunucumuzda başlıyoruz. Draft sonrası yeni şirket almak isteyenler iletişime geçebilir. Genişletmek için tıkla ... Bir sorum olacak acaba başka şirketler de kurulabiliyor mu yoksa 8 sabit mi?-
Nature Boy' Alıntı: 8 Şirketi bulduk. Draft'a dc sunucumuzda başlıyoruz. Draft sonrası yeni şirket almak isteyenler iletişime geçebilir. Genişletmek için tıkla ... Bir sorum olacak acaba başka şirketler de kurulabiliyor mu yoksa 8 sabit mi?-
Ganbarimasu PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 369 Mesajlar 2,987 Beğeni sayısı 635 PG Nakit 1,175 9 Tem 2023 #23 Oha bu ne manyak bir şey la
god is an astronaut too audiological to be deaf Katılım 3 Tem 2023 Konular 28 Mesajlar 5,498 Beğeni sayısı 772 PG Nakit 165 RPG Karakteri ''The Fallen Angel'' Christopher Daniels 9 Tem 2023 #24 Still Lucha Underground Wrestling, Phoenix. Son düzenleme: 10 Tem 2023
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 9 Tem 2023 #25 İlk 15 pick’in sonucunda kadrolar. Kirumi Tojo' Alıntı: Bir sorum olacak acaba başka şirketler de kurulabiliyor mu yoksa 8 sabit mi?- Genişletmek için tıkla ... Sabit değil. İsterseniz @Ganbarimasu ve @god is an astronaut ile size ara draft düzenleyebilirim. Yarın akşam 16-30 arasını seçerek devam edeceğiz.
İlk 15 pick’in sonucunda kadrolar. Kirumi Tojo' Alıntı: Bir sorum olacak acaba başka şirketler de kurulabiliyor mu yoksa 8 sabit mi?- Genişletmek için tıkla ... Sabit değil. İsterseniz @Ganbarimasu ve @god is an astronaut ile size ara draft düzenleyebilirim. Yarın akşam 16-30 arasını seçerek devam edeceğiz.
Kirumi Tojo PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 5 Mesajlar 194 Beğeni sayısı 74 PG Nakit 0 Konum Tokyo Favori Güreşçi Daniel Bryan 9 Tem 2023 #26 Nature Boy' Alıntı: İlk 15 pick’in sonucunda kadrolar. Sabit değil. İsterseniz @Ganbarimasu ve @god is an astronaut ile size ara draft düzenleyebilirim. Yarın akşam 16-30 arasını seçerek devam edeceğiz. Genişletmek için tıkla ... Peki şovları nasıl düzenliyoruz? Forumda ki RPG de maçlar gibi mi
Nature Boy' Alıntı: İlk 15 pick’in sonucunda kadrolar. Sabit değil. İsterseniz @Ganbarimasu ve @god is an astronaut ile size ara draft düzenleyebilirim. Yarın akşam 16-30 arasını seçerek devam edeceğiz. Genişletmek için tıkla ... Peki şovları nasıl düzenliyoruz? Forumda ki RPG de maçlar gibi mi
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 16 Mesajlar 5,463 Beğeni sayısı 1,441 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 9 Tem 2023 #27 Doğan 'ın kendi FP'i ile ben onore oldum. Rosterlar güzel, format çok daha güzel. Takipteyiz.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 9 Tem 2023 #28 Kirumi Tojo' Alıntı: Peki şovları nasıl düzenliyoruz? Forumda ki RPG de maçlar gibi mi Genişletmek için tıkla ... Özet şeklinde. Rpg gibi yazacak enerji yok. The Underground GOAT' Alıntı: Doğan 'ın kendi FP'i ile ben onore oldum. Rosterlar güzel, format çok daha güzel. Takipteyiz. Genişletmek için tıkla ... Seni de beklerdik…
Kirumi Tojo' Alıntı: Peki şovları nasıl düzenliyoruz? Forumda ki RPG de maçlar gibi mi Genişletmek için tıkla ... Özet şeklinde. Rpg gibi yazacak enerji yok. The Underground GOAT' Alıntı: Doğan 'ın kendi FP'i ile ben onore oldum. Rosterlar güzel, format çok daha güzel. Takipteyiz. Genişletmek için tıkla ... Seni de beklerdik…
Hacken Joe Hendry Katılım 2 Tem 2023 Konular 16 Mesajlar 5,463 Beğeni sayısı 1,441 PG Nakit 400 RPG Karakteri Bryan Danielson Favori Güreşçi Joe Hendry ELITE 9 Tem 2023 #29 Nature Boy' Alıntı: Özet şeklinde. Rpg gibi yazacak enerji yok. Seni de beklerdik… Genişletmek için tıkla ... Bakma pazar gününe, tuvalete gitmeye vakit yok
Nature Boy' Alıntı: Özet şeklinde. Rpg gibi yazacak enerji yok. Seni de beklerdik… Genişletmek için tıkla ... Bakma pazar gününe, tuvalete gitmeye vakit yok
Kirumi Tojo PG.com Kullanıcısı Katılım 3 Tem 2023 Konular 5 Mesajlar 194 Beğeni sayısı 74 PG Nakit 0 Konum Tokyo Favori Güreşçi Daniel Bryan 9 Tem 2023 #30 Nature Boy' Alıntı: Özet şeklinde. Rpg gibi yazacak enerji yok. Genişletmek için tıkla ... Bu ilgi çekici gibi teşekkürler bilgilendirme için
Nature Boy' Alıntı: Özet şeklinde. Rpg gibi yazacak enerji yok. Genişletmek için tıkla ... Bu ilgi çekici gibi teşekkürler bilgilendirme için