- Konular
- 229
- Beğeni sayısı
- 1,477
- PG Nakit
- 795
- RPG Karakteri
- Carlito
Bizim cenah kim Mehmet? Javier Milei mi? Whataboutism'e kayıyor lütfen...Abi eyvallah da sizin cenah da çıksın örneğin tarikatları eleştirsin biz sizin cenahı da övelim. Şu an Ümit Özdağ dışında etkili bir muhalefet yapan kimse yok. Seçimden bu yana adamlar şeriatı getireceğiz, Şeyh Sait'in adını bulvara vereceğiz, Araplara-mültecilere vatandaşlık vereceğiz, Mehmetçik Filistin'e gibi söylemlerde bulunuyor. Ne bileyim gidip Starbucks'a saldırıyorlar. Özdağ dışında ben kimseyi sahada göremiyorum.
Alperencim, Özdağ'ın ırkçı olduğunu düşünen birisi değilim fakat bu ülke adına tek çıkış yolu olduğunu da düşünmüyorum. Şu anki çizgide ülke adına hayırlı iş yapacak bir siyasi figür ve parti yok. Hepsinin içinde yararlı görünen kırıntılar var en fazla diyebilirim. Ama büsbütün bir şekilde bir oluşuma ''işte bu" demek abesle iştigal etmek oluyor.Offffffff susar mısın Ümit Özdağ ırkçı bi' kereeee.
Ben tanıyıp tanıyabileceğiniz en milliyetçi olmayan insanım, milliyetçi bir partiyi desteklemem ya da övmem beklenmemeli diye düşünüyorum. Sırf Özdağ karşıtlığı yapmak gibi bir derdim olsaydı bu beni ahraz bir ergenden öte bir şey de yapmazdı. Politikaları arasında akılcı bulduğum şeyler var elbet fakat bana uymayan, ters gelen şeyleri daha fazla. Böyle bir adamı zamanla değerini bilmem söz konusu değil. YRP örneği vereyim onların da keza parti programı arasında bana hiçte uzak olmayan şeyler var fakat bana ters gelen şeyleri çok daha fazla. Erbakan'ında mı değerini aynı ölçüde sonradan anlamam gerekecek bu mantıkla? Bir isme karşı sempati beslemenizi anlıyor fakat herkesi de kendiniz gibi düşünmesi gerektiği konusunda bu denli kendi kendinizi ikna etmemelisiniz.
Son düzenleme: