Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Unlimited Crown Wrestling 2. Bölüm Yayında!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 148363" data-attributes="member: 4"><p>Jay White’ın promoya hakaretamiz laflarla girişme şekli patlattı aldjqşsjajdjwkdnwldnwlsj. Main event öncesi açılıştaki fragmanlı brawlları severiz, bu şovda da onlardan birisi yaşanmış. Oyyyyy beklenen maç gelmiş sonunda, ama O’Reilly kazanmış Fish nasiplenmiş galibiyetten dedemin hareketler feci eğlendirdi bizi. Buradan Fish heel turn kokuları alıyoruz feci bir şekilde, daha da iyi olur ya zaten ben O’Reilly’nin tekli ilerlemesi taraftarıyım. Derken bir takım daha oluşmuş, AXIZ’in yapabileceklerini merak ediyorum ama bu ekip de bence çok uzun ömürlü olmayacak. Turnuva maçlarını da Gunns, MCMG ve Acclaimed kazanır gibi. Finalde MCMG vs. reDRagon izleyeceğimizi düşünüyorum. Derken ilk tahminimiz tutmuş bile, gönülden GYV geçse bile senaryoların güncel durumu ibreyi Gunns’a çevirmişti. Beraber poligona giden tayfanın alakasızlık bağırttı puhahahahaahah. Fatu ve Gotch’un yeni ekip günün sonunda nasıl bir hal alacak çok merak ediyorum. Bence Seven zaten ekibe çoktan dahil oldu ve tüm bunlar bir planın parçasıymış gibi geldi bana. Aha 2/2 yapmışız Acclaimed da almış, Caster’ın freeye bayıldık. NEEEEEEE? Oğlum bu adamlar eşşek mi lan, daha az önce yendikleri adamlara arka alanda dayak atıp turnuvadan diskalifiye oldular, vallahi dünya böyle bir mallık görmedi. Neyse bizim işimize geldi ya, hem tahminler tuttu hem de gönlümüzden geçen takım tur atlamış oldu. Heh sonunda main event geldi çattı. BC Gold’un arenadan kovulması çok iyi, keyifli ve salçasız bir maç izleyeceğiz demektir bu. Oooooo maçın son bölümlerindeki sekanslar harika, White’ın galibiyeti mutlu etti bizi. BC Gold olmadan iki büyük ismi tek maçta yenebilmek büyük iş ve rüştünü ispatlayacak cinsten bir sonuç olmuş. Şirket tarihinin ilk şampiyonuna selam durmak hasıl oldu.🫡 Eline sağlık hoca, keyifli şovdu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 148363, member: 4"] Jay White’ın promoya hakaretamiz laflarla girişme şekli patlattı aldjqşsjajdjwkdnwldnwlsj. Main event öncesi açılıştaki fragmanlı brawlları severiz, bu şovda da onlardan birisi yaşanmış. Oyyyyy beklenen maç gelmiş sonunda, ama O’Reilly kazanmış Fish nasiplenmiş galibiyetten dedemin hareketler feci eğlendirdi bizi. Buradan Fish heel turn kokuları alıyoruz feci bir şekilde, daha da iyi olur ya zaten ben O’Reilly’nin tekli ilerlemesi taraftarıyım. Derken bir takım daha oluşmuş, AXIZ’in yapabileceklerini merak ediyorum ama bu ekip de bence çok uzun ömürlü olmayacak. Turnuva maçlarını da Gunns, MCMG ve Acclaimed kazanır gibi. Finalde MCMG vs. reDRagon izleyeceğimizi düşünüyorum. Derken ilk tahminimiz tutmuş bile, gönülden GYV geçse bile senaryoların güncel durumu ibreyi Gunns’a çevirmişti. Beraber poligona giden tayfanın alakasızlık bağırttı puhahahahaahah. Fatu ve Gotch’un yeni ekip günün sonunda nasıl bir hal alacak çok merak ediyorum. Bence Seven zaten ekibe çoktan dahil oldu ve tüm bunlar bir planın parçasıymış gibi geldi bana. Aha 2/2 yapmışız Acclaimed da almış, Caster’ın freeye bayıldık. NEEEEEEE? Oğlum bu adamlar eşşek mi lan, daha az önce yendikleri adamlara arka alanda dayak atıp turnuvadan diskalifiye oldular, vallahi dünya böyle bir mallık görmedi. Neyse bizim işimize geldi ya, hem tahminler tuttu hem de gönlümüzden geçen takım tur atlamış oldu. Heh sonunda main event geldi çattı. BC Gold’un arenadan kovulması çok iyi, keyifli ve salçasız bir maç izleyeceğiz demektir bu. Oooooo maçın son bölümlerindeki sekanslar harika, White’ın galibiyeti mutlu etti bizi. BC Gold olmadan iki büyük ismi tek maçta yenebilmek büyük iş ve rüştünü ispatlayacak cinsten bir sonuç olmuş. Şirket tarihinin ilk şampiyonuna selam durmak hasıl oldu.🫡 Eline sağlık hoca, keyifli şovdu. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
PG Be a Booker Evreni
Unlimited Crown Wrestling 2. Bölüm Yayında!
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Neler yeni
Giriş yap
Kayıt ol
Ara
Anasayfa
Alt