BAB EVRENİ Unlimited Crown Wrestling 2. Bölüm Yayında!


Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay

_e7942142-2b4d-4caf-b03b-b522864f2f37.jpg
Profesyonel güreşin efsane ismi Kurt Angle tarafından kurulan ve Tony Khan tarafından fonlanan güreş promosyonu UCW, Pensnsylvania'da güreş dünyasına yön vermeyi amaçlamaktadır.
Bryan Danielson
Kenny Omega
Jay White
MCMG (Chris Sabin & Alex Shelley)
Juice Robinson
The Gunns (Colten Gunn & Austin Gunn)
Kyle O'Reilly
Alexander Hammerstone
The Acclaimed (Max Caster & Anthony Bowens)
David Finlay
Bobby Fish
ABC (Ace Austin & Chris Bey)
Go Shiozaki
Grizzled Young Veterans (James Drake & Zack G'bson)
Bragon Finlay
Erick Rowan
Nick Wayne
Trent Seven
Bandido
Josh Alexander
El Hijo Del Vikingo
Dexter Lumis
Dominik Dijakovic
La Rebellion(Bestia 666 & Mecha Wolf)
Simon Gotch
Black Taurus

Crown #1
 
Son düzenleme:
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
_e7942142-2b4d-4caf-b03b-b522864f2f37.jpg

Unlimited Crown Wrestling
Crown #1
Wells Fargo Center, Philadelphia - PA


Wells Fargo Center’da pyrolar patlıyor ve UCW’nin ilk şovu Crown başlıyor.
Spiker Masamızda Tom Hannifan ve Eski WWE ve TNA efsanesi Ken Anderson(Mr. Kennedy) var.
Hannifan: Evet sayın izleyiciler ve güzel şehir Philadelphia. Crown’a hoşgeldiniz! Ken, sen de hoşgeldin.
Anderson: Hoşbuldum Tom. Bu gece benim kadar olmasa da en iyilerin olduğu bir şov göreceğiz. Çok konuşmayı sevmem bildiğin üzere. Şov başlasın.

******
Medal duyuluyor ve Kurt Angle girişte gözüküyor. Seyirciler hep bir ağızdan ¨ You suck! ¨ diye chantler atıyor. Kurt Angle seyircilere bakarak mutlu bir surat ifadesiyle ringe doğru yürüyor! Ringe giriyor ve mikrofonu ağzına yaklaştırıyor:

¨Evet Philadelphia, hepiniz Crown’a hoşgeldiniz! Bugün burada en iyilerin olduğu bir şova tanık olacaksınız. Hepiniz güreşe doyacak. Fakat öncelikle bu şirketin yeni yüzünü buraya çağırmak istiyoru. Karşınızda Bryan Danielson!¨
sddefault.jpg
Seyirciler coşar ve ¨Yes¨ chantleri eşliğinde Bryan Danielson girişte gözükür. Chantlere eşlik ederek ringe girer. Mikrofonu eline alir:
Merhaba Kurt ve Merhaba Philadelphia’nın güzel insanları! Bugün Amerika’nın doğduğu yer sadece Amerika’nın değil güreşin de doğduğu yer olacak. Bugün Profesyonel Güreş yeniden doğacak! Ben, The American Dragon, Bryan Danielson, sizlere bunun sözünü veriyorum. Bu şirketin yüzü olarak değil profesyonel güreşin yüzü olarak bu sözü…

Derken Bryan Danielson’ın sözleri Bullet Club giriş müziği ile bölünür. Girişte Jay White ve Bullet Club Gold üyeleri gözükür. Seyirciler boolamaya başlar fakat Jay White söze girer:
maxresdefault.jpg
Merhaba çakma başkent ve çakma olan her şeyin şehri. Çakma boksör Rocky’nin çakma heykeline koştuğu yer. Bugün Fakedalphia’da çakma ejderhanın yalanlarıyla zihninizi kandırmaya ne kadar heveslisiniz. Ben Jay White, bu şirketin ve güreşin en gerçek yüzü ve yanımda güreşin hükümdarları Juice Robinson ve the Gunns. Size gerçek güreşi ve gerçek sanatı göstermek için burada…

Bryan Danielson onu böler ve:
Sirk gösterin bittiyse sen ve soytarılarına Kurt Angle’ın eyaletinde bir gerçek güreşi öğretmek istiyorum. Hemen şimdi seni korkak. Rİnge gel ve karşıma çık!
Kurt Angle söze girer:
Hey Bryan. Sakin ol. Bence bunun için erken. Fakat bu akşam hepinize istediğinizi vereceğim. Öncelikle The Gunns. Sizler için harika bir rakibim var. Bu akşam buradaki Gunlar sadece sizden ibaret değil! Motor City Machine Guns’da burada! Sana gelelim Jay White. Bryan ve sürpriz takım arkadaşına karşı sen ve dostun Meysu, bu akşam ana olayda onlarla karşılaşacaksınız ve kazanan taraftan iki kişi ve kaybeden taraftan bir kişi haftaya Crown’da Triple Threat UCW Heavyweight Crown maçına çıkacak!

Seyirciler coşar ve Kurt Angle ile Bryan Danielson chantlere eşlik ederlerken segment sonlanır.
Kameralar arka alandadır. Kyle O’Reilly ve Bobby Fish, Bobby Fish’in bu akşam Go Shiozaki maçı için konuşurken Go Shiozaki. Bu akşam için rakibine başarılar diler ve Kyle O’Reilly’ye bu akşam kazanması halinde haftaya karşısında onu görmek istediğini söyler. Bobby Fish buna bozulur ve araya girer fakat Shiozaki orayı terk eder.

****
MCMG vs The Gunns

Maç dengeli başlar ve ringde olan Alex Shelley, Colten Gunn’a karşı üstünlüğü ele alır fakat Colten Gunn, Austin’e tag verir ve ikili Shelly’i köşede dövmeye başlarlar. Bu sırada ringe girmeye çalışan Chris Sabin’i Juice Robinson dışarıdan müdahale ederek durdurur. Fakat hakem bunu fark eder ve Juice’i arka alana gönderir. Maçın devamında Gunns üstünlüğü ara ara ele alsa da Motor City Machine Guns kontrolü ele alır ve maçı kazanır. İkili seyircilerin desteği eşliğinde galibiyeti kutlar.

MCMG def. The Gunns.

****
Kameralar Kurt Angle’ın ofisini göstermektedir. Fit Finlay ve Kurt Angle yeni bir imza için konuşmaktadır. Derken odaya David Finlay girer ve babasına imza için gerek olmadığını, kendisinin zaten daha önce imzaladığını ve babasının gölgesi altında kalmak istemediğini söyler fakat Fit Finlay imzanın onun için olmadığını, kardeşi Brogan Finlay için olduğunu söyler. David şaşırır ve sevinir. Kardeşi ile şirketin tepesine çıkacaklarını söyler.

****
Go Shiozaki vs Bobby Fish

Go Shiozaki seyircilerin desteği ile beraber ringe giriyor fakat Bobby Fish ona arkadan saldırıyor ve döverek ringe sokuyor. Hakeme doğru yürüyor ve maçı başlat diyor. Go Shiozaki’ye saldırmak için arkasını dönerken Shiozaki kendine gelmiş ve ayağa kalkmıştır ve bir clothesline darbesi! Bobby Fish yerde. Go Shiozaki kontrolü ele alıyor. Maçın devamı sert geçiyor. Go Shiozaki maçın sonuna doğru german suplexler ile Fish’i indiriyor ve Go Flasher yaparak pine gidiyor.
1…………….2……………..3!
Go Shiozaki net bir galibiyet alıyor.

Go Shiozaki def. Bobby Fish.

Maçın sonunda Kyle O’Reilly maçın sonu ringe geliyor ve Shiozaki ile bakışıyorlar. Sonra yerde yatan arkadaşını kaldırıyor ve arka alana götürüyor.

****
Arka alanda Andy Shepherd ve The Acclaimed arasında bir röportaj gerçekleşiyor. The Acclaimed bu şirketteki en iyi takım olduklarını ve herkesin onları sevdiğini söylüyorlar. Sonrasında Andy Shepherd, takımlar kemeri için bir turnuva yapılacağını ve final maçının bir ladder maç olacağını söylüyor ve turnuvanın haftaya başlayacağını söylüyor.
****
Gecenin ana olayına geçiyoruz. Jay White ve Juice Robinson girişte gözüküyor ve boolar eşliğinde ringe giriyorlar. Sonrasında The Countdown eşliğinde Bryan Danielson ringe giriyor. Seyircilerden müthiş bir destek var. Sırada Bryan Danielson’ın sürpriz takım arkadaşı var. Işıklar sönüyor ve ekrana bir video geliyor. Sırasıyla Kanada, Ring of Honor ringi ve Tokyo Dome’dan görüntüler ekrana geliyor. En sonunda ise AEW Logosu yavaş yavaş siliniyor ve yırtılmış bir Bullet Club Bayrağını süpüren bir adam beliriyor. kafasını kaldırıyor ve arkasını dönüyor fakat bu anda ekran kararıyor…

¨ I HEAR THE BATTLE CRY
UNDER THE DEVIL’S SKY¨

sddefault (1).jpg
KENNY OMEGA BURADA!
Hannifan:
İşte bu beklenmedikti.
Ken Anderson: Rüyada mıyız yoksa Bryan ve Kenny aynı takımda mı?

Seyirciler coşuyor. Kenny Omega’ya müthiş bir destek var. Omega bang işareti yapıyor ve ringe doğru koşup Jay White’a saldırıyor. Bu esnada Bryan, Robinson’ı ringden atıyor ve ring dışında yumruklaşıyorlar ve hakem zili çaldırıp maçı başlatıyor.

Bryan Danielson & Kenny Omega vs Bullet Club Gold( Jay White & Juice Robinson)

Kenny Omega, Jay White’a üstünlük kuruyor ve seyirciyi coşturduktan sonra iplerde duran White’a v-trigger yapıyor fakat Juice Robinson onu çekerek kurtarıyor. Kendi köşesinden ringe geri sokup tag alıyor…
Maç dengeli giderken Bryan ilk kez tag alıyor ve Juice ile kapışıyor sonrasında onu köşeye gönderip Jay White’a gel işareti yapıyor ve Jay tag alıp ringe giriyor. ikili yumruklaşıyor ve Bryan bundan üstün çıkıp iplere gidiyor fakat Jay kendine geliyor ve bir lariat vuruyor. sonrasında üstünlüğü ele alıyor…
Maçın sonuna doğru ringde yorgun bir Omega ve Jay White var. Jay ve Omega birbirlerine lariat vuruyor ve iki isim de yerde. Fakat Jay White sürünerek Juice Robinson’a tag veriyor. Juice ringe girip Omega’yı yumrukluyor fakat Omega bundan kurtuluyor ve Juice’in kafasını köşeye vuruyor. Sonrasında köşede yatan Robinson’a bir V-TRIGGER! ve bir tane daha. Sonrasında üst üste deadlift german suplexler vuruyor ve one winged angel pozisyonuna alıyor fakat Jay Bu esnada ringe giriyor. Fakat Bryna Danielson’dan bir Knee plus! Jay White yerde. Kenny Omega, kurtulmaya çalışan Juice’a One Winged Angel yapıyor ve pine gidiyor.
1……………..2………………..3!

Kenny Omega & Bryan Danielson def. Bullet Club Gold.

Kenny ve Bryan sarılıyor ve sonrasında seyirci iler galibiyeti kutluyorlar. Bu görüntüler ile şov sona eriyor.
 

Nature Boy

🤙pura vida
Katılım
2 Tem 2023
Konular
145
Mesajlar
6,134
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
1,090
Konum
Nostr
Merhaba çakma başkent ve çakma olan her şeyin şehri. Çakma boksör Rocky’nin çakma heykeline koştuğu yer. Bugün Fakedalphia’da çakma ejderhanın yalanlarıyla zihninizi kandırmaya ne kadar heveslisiniz. Ben Jay White, bu şirketin ve güreşin en gerçek yüzü ve yanımda güreşin hükümdarları Juice Robinson ve the Gunns. Size gerçek güreşi ve gerçek sanatı göstermek için burada…
Adam gerçeği görmüş usta. Tebrik ediyorum kendisini.
 

Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
347
Mesajlar
3,187
Beğeni sayısı
603
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Bryan Danielson vs. Jay White iyi eşleşme gibi gözüküyorken büyük ihtimalle potaya Kenny Omega'da main eventte giriş yapacak gibi gözüküyor. BD ile Omega'nın tarafı kazanır, diğer taraftan da Jay White gelir.

The Gunns şirketin geleceği ama MCMG'de şirketin önemli tag team'i gibi duruyor. Büyük ihtimalle kemerleri bellerine takmaları çok uzun sürmez.

ReDragon'un zayıf halkası joblanmış, bakalım yoksa Go Shiozaki vs. Kyle O'Reilly mi izleyeceğiz? Yoksa ikili direkt takım potasından devam mı edecek?

Bu nasıl bir şirket lan? Her yerden takım çıkıyor, Acclaimed'ın yarı finalde yatmayacağını bilmeyen yoktur.

Tahmin tutmuş, bence face ekibin maç başlamadan saldırması pek hoş gözükmese de sorun yok. Yine tahmin ettiğim gibi Bryan Danielson vs. Kenny Omega vs. Jay White izleyeceğiz, maçtan ufak kesit anlatımlar da maçı daha da güzelleştirmiş. Eline sağlık.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Bryan Danielson vs. Jay White iyi eşleşme gibi gözüküyorken büyük ihtimalle potaya Kenny Omega'da main eventte giriş yapacak gibi gözüküyor. BD ile Omega'nın tarafı kazanır, diğer taraftan da Jay White gelir.

The Gunns şirketin geleceği ama MCMG'de şirketin önemli tag team'i gibi duruyor. Büyük ihtimalle kemerleri bellerine takmaları çok uzun sürmez.

ReDragon'un zayıf halkası joblanmış, bakalım yoksa Go Shiozaki vs. Kyle O'Reilly mi izleyeceğiz? Yoksa ikili direkt takım potasından devam mı edecek?

Bu nasıl bir şirket lan? Her yerden takım çıkıyor, Acclaimed'ın yarı finalde yatmayacağını bilmeyen yoktur.

Tahmin tutmuş, bence face ekibin maç başlamadan saldırması pek hoş gözükmese de sorun yok. Yine tahmin ettiğim gibi Bryan Danielson vs. Kenny Omega vs. Jay White izleyeceğiz, maçtan ufak kesit anlatımlar da maçı daha da güzelleştirmiş. Eline sağlık.
Redragon için farklı planlarım var. Şuana kadar bir yerde jobber olmadılar ve burada da olmayacaklar. Detaylı yorumların için teşekkürler. Arada ufak takım sürprizleri yapacağım böyle 😉.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Rosterın başları inanılmaz iyi gidiyor ama sonradan çok düşüyor bence, tavanı ve tabanı arasındaki fark çok bence diğer birkaç şirkette olduğu gibi. Ama tavanı çok, çok yüksek isimler var, o yüzden önü açık diye düşünüyorum. Top 3 pick, en iyi top 3 picklerden birisi bence. İlk şovu da en kısa zamanda okuyup yorumlayacağım dosto eline sağlık şimdiden.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
505
Beğeni sayısı
149
PG Nakit
0
Konum
Varşova
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Rosterın başları inanılmaz iyi gidiyor ama sonradan çok düşüyor bence, tavanı ve tabanı arasındaki fark çok bence diğer birkaç şirkette olduğu gibi. Ama tavanı çok, çok yüksek isimler var, o yüzden önü açık diye düşünüyorum. Top 3 pick, en iyi top 3 picklerden birisi bence. İlk şovu da en kısa zamanda okuyup yorumlayacağım dosto eline sağlık şimdiden.
Kafamda kurduğum kadrodaki 6 main eventerdan sadece birisini alamadım o da Sami Zayn. O da gelse başka bir kadro geliyordu. Değerli yorumların için teşekkürler. İlk üç pick yorumun çok yerinde olmuş.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: