RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟗 "𝑓𝑎𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑎𝑛𝑔𝑒𝑙 𝑣 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑏𝑜𝑦"

PGW: Son Eklenen Parta Git
Katılım
3 Tem 2023
Konular
56
Mesajlar
4,793
Beğeni sayısı
1,143
PG Nakit
730
Kankaaa ama bu WHC'lerin eziklik ne yaaa. Bu kadın kısmından yüzümüz gülmedi abi. @jaques Humberto'nun sonunu da bu karı getirecek gibi duruyor abi, aşk meşk işleri sıkıntı RPG'de. Abi bu maçın sonu nasıl buralara geldi diye sorarız. Bence maç iyi yazılmış hem de Champion vs. Champion okumayı her zaman severim. Velveteen epey renk katmış spiker masasında, maçın sonuna da direk etki etmiş ama keşke hem işleri karıştırıp hem de sonda bir kamyon dayak yemeseydi. Tek sıkıntı gördüğüm olay bu, Bron inanılmaz iyi gidiyor hatta şu anki favori karakterim RPG'de. Özgür'de inanılmaz iyi oynuyor, promolarını okurken falan da çok keyif alıyorum. Bu kemeri ondan almak kolay olmayacak gibi duruyor, olsa bile devamında daha büyük işlerin olması gerektiği kesin. Ospreay'in sağlam bir dönüşüme ihtiyacı var bence, Netuno'nun askerlik işleri falan hangi aşamada bilmiyorum ama karakter o Regal kısımlarında ve Goldberg kısımlarında epey sağlam gitse de sonrasında yavanlaştı bir her rakibinin bırakıp/quitlemesinden dolayı. Ama her şeye rağmen Double or Nothing'de ben kemeri son bir kez savunacağına inanıyorum, daha sonrasında kaybeder gibi geliyor bana. Malakali Black'te çok hypelı geliyor ama bence kazanamayacak Battle Royali, son iki yapar ama onun da muhtemelen DoN'dan sonraki yolu kemerlerden birisi olacak. Beklemedeyiz valla Ospreay'in Black'le olan hikayesinden ilginç işler çıkabilir Ospreay'i de biraz kendi içindeki buhrana çekerse daha iyi işler çıkabilir belki. Daha ilgi çekici işler. Ciampa maçını kazanmayı başarır ama ayakta Kaiser kapatmış, beğendim maçın hem sonunu hem uzunluğunu, tebrik ederim arkadaşları. YALNIZ BU AYRILIK KOKUSU... Harbi can sıkmaya başladı abi. JoMa'da Venis'te bence tamamladılar misyonlarını teklilere ilerlemeleri daha mantıklı olabilir ama hem çok seviliyorlar hem de çok klişe olacak gibi sonu. Muhtemelen bu ekip alır kemeri onlardan ama sonlarını merak ediyorum Venis'in iyice gerginleşmesi ilgimi çekiyor bir ayrılık hikayesi gelirse bunun Venis üzerinden ilerlemesini isterim. Daha ilgi çekici olabilir benim için. OF OFO FOFFF AMA KANKA BU STARBOYUN HALİ NE YA 1/11 İKİLİ MÜCADELE KAZANAN SACHA BOEY'E DÖNMÜŞ. Bence şovun konsepti iyi seçilmiş, zaten DoN'un konsepti de genel olarak bu ikili üzerinden ilerliyor gibi. Wes Lee çok acımasız bir tarafını göstermiş ama son PPV öncesi olunca muhtemelen kaybedeceğinin işareti. İki tarafta bu feuddan hasar almadan çıkmayı başaracak gibi duruyor, sonra önleri açık ikisinin de zaten. Elinize sağlık valla güzel şov olmuş, biraz daha uzun olsa tadından yenmezdi, DoN'da görüüşmek üzere.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,367
Beğeni sayısı
1,450
PG Nakit
780
Netuno'nun askerlik işleri falan hangi aşamada bilmiyorum
Ya şu konuyla ilgili ben biraz üstüne fazla duruyorum diye hemen gidiyorum gibi gelmiş olabilir de Şubat celbinde açıklanmasını bekliyorum askerliğin. Şubatta açıklanırsa muhtemelen Mart-Nisan gibi gidici olurum. Kafadan en az 2 ayımız var diyelim.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,544
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855
DoN öncesi burası tek başına boş kalmasın bari.

Humberto ve Alberto arasında maç bence öyle geçecek. Çünkü yavaş diyaloglarla temel sağlanan bir hikayenin maçı da bence hikaye üzerinden gidecek. Maç yerine diyalog konuşacağız bu ikilinin DoN gecesi maçında. Ben Alberto'nun kemeri tekrar alacağı kanaatindeyim. Velveteen chatteki biz gibi "biter, devam" minvalinde konuşmuş arada kıl da etmiş ringdekileri. Bron beni böyle aşağılayıcı şekilde yendikten sonra 3 5 maç seri yaparak gitse iyi olurdu ama Hobbs'da maça sağlam momentum ile gelmişti. O momentumları korumak için bu sonucu normal karşılıyorum. O'Neil - Ospreay segmenti klasik geçmiş. Malakai yarın başarılı olamasa bile eğer geçen haftalardaki aktifligini sürdürmeyi tekrar basarabilirse en kötü potada olacağını düşünüyorum. Bu Nazi'ye çektiğim muameleyi promoda yeterince anlattım zaten. Güzel oldu kazanmam, Ludwig de fazla zarar görmedi 2-0 yapmasına rağmen. Bu "veteran" 4lü arasindaki muhabbet fena degil acikcasi hikaye benim ilgimi cekmiyor cogunlugun aksine ancak mac olursa bayagi kaliteli gececek. Battle Royale'de de bu 4lünün maca damga vuracak anlar yaratmasini bekliyorum. Turkiye detaykari komik olmus segmentte. Geldik şovun neredeyse yarısını alan bölüme. İlk başta Christopher'ın kudurmuslugu veya sinir çıkarma isteği baya iyi yansıtılmış. Bunun üstüne Wes'in toksik ergen modunda takılıp onun ayarlarıyla oynaması daha da guzellestirmis segmenti. Christopher'a herkes yaşı üzerinden vuruyor. Eğer bir gün karakter boşa çıkacak olursa bu olayların bir retired match'a bağlanıp karakterin öyle boşa çıkarılacağı gibi bir teorim de var kendimce. Christopher'ın o gereksiz god mode modunun gittikçe kırılması da gayet güzel. Ben yarın Wes'in şansını yüksek görüyorum ama No DQ olacağı için dis etkenler karar verecek maçın kazananına gibi gibi.

Elinize sağlık, güzel bir geçiş şovu olmuş hakikaten. PPV için uygun zeminler oluşturulmuş. Yarını bekliyoruz
 
Üst
Click here to login using your socials account