RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟗 "𝑓𝑎𝑙𝑙𝑒𝑛 𝑎𝑛𝑔𝑒𝑙 𝑣 𝑠𝑡𝑎𝑟𝑏𝑜𝑦"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
359
Mesajlar
5,544
Beğeni sayısı
773
PG Nakit
855
kapak_151207.jpg
Ciampa - Kaiser

Şaka bir yana şov hakkında yemekten sonra kapsamlı bir yorum atacağım. Okul açısından çok yoğun bir dönemdeyim ancak bu hafta promo keserek ve gelecek haftaki şovu takip ederek varlığımızı daha da hissettireceğiz. Ara tatile kadar şahsi bir istikrar tutturursam ondan sonra gerisi kolay gelecek zaten.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
4,121
Beğeni sayısı
1,105
PG Nakit
130
Canlı olmaması üzdü ama şamarı uzun uzun yemek yerine tek partide yemişiz neyse bu kapatır işleri. Bizim iş resmileşmedi ne olcak bilmiyorum da aşkım LeBron Breakker'a rakip kim gelecek çok merak ediyorum. Bi Velveteen Dream gördüm orada ama dedim acaba bir şeyler mi geliyo ama emin değilim. Humberto'nun O'Neil'ın kızı yüzünden bir ihanete uğraması fena olur bu arada şimdi yallah yiyince şov başı fark ettim. Malakai'nin görünüşü iyi olmuş son zamanlarda iyi de promo kesiyodu artık şu adamdan sökün harbi kemeri. Ludwig Kanser yanına adamını almış şimdi bir de @Beast Incarnate Walter ile bi Ringkamf kursa fena sarar yalnız. Ciampa'ya bir galibiyet lazımdı iki tarafı da iyi göstermişler ama. Sex ile Rehabiliated güzel bir eşleşme oldu bu arada buradan çok güzel şeyler çıkabilir bu segmentte de onu görmüş oldum. @pontiac bandit Zayıf çocuk artık güçlü çocuk öldü herhalde he? Benim Daniels'a tüm yapmak istediğimi adam tek şovda yaptı valla. Ama haftalık şovda yapılanın PPV'da affı olmazmış. Elinize sağlık.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
6,736
Beğeni sayısı
1,840
PG Nakit
865
Penisdaşla ters düştüğümüz çok oldu da bir başkasının araya nifak tohumu ektiğini görmemiştik. Kanar gibi olduk da o iş yaş deli arkadaşlar. Sanıyorum ilaçların halüsinasyon etkisi var. Bir de Casino Battle Royal diyorlar olm bunlar. TTC maçına çıkmayacaksak biz de mi o maçtayız diye düşünmedim değil. Wes de şaka maka en eskilerden biri oldu rosterın ag. Daniels'la güzel bir feud yaşayıp somut bir şeyler elde etmesi yakındır. Velveteen'e bu işgüzar tavırlar yakışmadı. İki midcard şampiyonun çarpışmasından bir sonuç çıkması daha iyi olurdu. DoN'a az kaldı. Konuyu iple çekiyoruz. Ekibin eline sağlık.
 
Üst
Click here to login using your socials account