Canlı olmaması üzdü ama şamarı uzun uzun yemek yerine tek partide yemişiz neyse bu kapatır işleri. Bizim iş resmileşmedi ne olcak bilmiyorum da aşkım LeBron Breakker'a rakip kim gelecek çok merak ediyorum. Bi Velveteen Dream gördüm orada ama dedim acaba bir şeyler mi geliyo ama emin değilim. Humberto'nun O'Neil'ın kızı yüzünden bir ihanete uğraması fena olur bu arada şimdi yallah yiyince şov başı fark ettim. Malakai'nin görünüşü iyi olmuş son zamanlarda iyi de promo kesiyodu artık şu adamdan sökün harbi kemeri. Ludwig Kanser yanına adamını almış şimdi bir de
@Beast Incarnate Walter ile bi Ringkamf kursa fena sarar yalnız. Ciampa'ya bir galibiyet lazımdı iki tarafı da iyi göstermişler ama. Sex ile Rehabiliated güzel bir eşleşme oldu bu arada buradan çok güzel şeyler çıkabilir bu segmentte de onu görmüş oldum.
@pontiac bandit Zayıf çocuk artık güçlü çocuk öldü herhalde he? Benim Daniels'a tüm yapmak istediğimi adam tek şovda yaptı valla. Ama haftalık şovda yapılanın PPV'da affı olmazmış. Elinize sağlık.