RPG Slammy Awards 2023

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
178
Mesajlar
595
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0
axzkghk.png

PGW: Slammy Awards 2023
15 Aralık 2023, Cuma
State Farm Arena
Atlanta, Georgia

ANA ŞOV ÖNCESİ (20:00 - BANT)

slammy.jpg


Pyrolar patlıyor ve Slammy Awards 2023 töreni ana şovdan önce gerçekleşecek bir yayın ile başlıyor!

Kevin Nash: Neler düşünüyorsun?

Tazz: Bu kadar fazla ödül dalı olan bir Slammy ilk kez görüyorum doğrusu! Şov nasıl bitecek bilmiyorum! İşte ilk ödül açıklanıyor! Kick-off'da sunulacak iki ödülümüz var ve biri geliyor. Ve sunan ismi burada görmek sevindirici! Belki ödülü sunduktan sonra buraya gelip bize de bir selam verir! Bu şirkete emek vermiş muhabirlerden.

bryon.jpg


Bryon Saxton: SLAMMY... AWARDS... 2023'E... HOŞ GELDİNİZ! OH! Reaksiyonunuzu görmek çok güzel hissettiriyor! Uzun süre sonra buradayım ve arka alanda ilk olarak Superstars GM dostumla karşılıklı hasbihalde bulunduk. İzlemek için geldiğim bu şovda ödül sunacağım haberini aldığımda benden mutlusu yoktu. Ve şimdi görevimi yerine getireyim... Açıklıyorum!

PPV OF THE YEAR...

ppv.jpg

SURVIVOR SERIES 2023!

SHIP.jpg


Ödül bu şova gidiyor! Ekranda kısa bir şekilde Survivor Series 2023'ün özeti oynarken reklamlara gidiyoruz.

baq0777.gif


Reklamlar bittikten sonra kürsüde Jamie Hayter'ı görüyoruz.

jamie.jpg


Jamie Hayter: Survivor Series! Ne şovdu ama. Bizden öncekilerin yapabildiği doğru dürüst nadir işlerden birisi diyebilirim. Evet şimdi ise sıradaki ödüle geçiyoruz. Bir şirketin kaderini belirlemek için sadece güreşçi olmana gerek yoktur. Bir şirketin bütün kaderi güreşçi olmayan birisi tarafından da belirlenebilir. Şimdi o kişinin kim olduğunu öğrenme zamanı ki zaten tahmin edebiliyorsunuz. Bayanlar ve baylar! Ödülümüzün kazananı.

NON-WRESTLER OF THE YEAR...

nonwrestler.jpg

MR. O'NEIL!



Mr. O'Neil yüzünde vatan gülüşüyle girişte gözüküyor. Kürsüye gelip manevi kızına sıkı sıkı sarıldıktan sonra yüzünde gururlu bir ifadeyle seyircilere bakıyor. Ödülünü havaya kaldırdıktan sonra mikrofona eğilerek konuşmaya başlıyor.

tutd.jpg


Mr. O'Neil: Teşekkür ediyorum, bana bu ödülü layık gördüğünüz için sizlere çok müteşekkirim. Bu şirketi ait olduğu yere, en tepeye ulaştırmak için çok çabaladık. Sahip olduğumuz çok kısa zamana rağmen kolları sıvayıp çok değerli işler yaptık. Büyük yardımlar yaptık, şirketimizin içinde bulunan keneleri dezenfekte ettik. Bütün bunları yaptıktan sonra şunu da size açıklamak isterim ki PGW'de sadece güreş işi yapılmayacak. Her anlamda zirvedeyiz ve kazandığımız paranın her zaman büyük bir bölümünü de vakıflara, yardım kuruluşlarına harcıyoruz. Çünkü bizler de biliyoruz ki bereket her zaman elimizdekini paylaştıkça gelir. Ne kadar paylaşırsan o kadar da bereketini görürsün. Sahip olduğumuz sermayeyi herkese paylaşıyoruz, sahip olduğumuz iyiliği herkesle paylaşıyoruz ve sahip olduğumuz vizyonu PGW'deki güreşçilerimize paylaşıyoruz. Kalbi küf tutmuş insanlarla asla çalışmıyoruz. Herkesin huzurunda siz seyircilere söz veriyoruz ki bu yükselişimiz ilelebet devam edecektir ve bu şirketi sadece güreşle değil, hayatla da bağdaştıracağız. Artık PGW sadece güreşçi yetiştirmeyecek. Sanatçılar yetiştireceğiz, yazarlar yetiştireceğiz, futbolda ve basketbolda da ismimiz geçecek ve bütün bunlar sizlerin sayesinde olacak. Biz sadece güreş değiliz, güreşten fazlasıyız. Bizler sizleriz ve sizler de bizsiniz. Bu bağı sonsuza kadar kopartmamaya dek, tekrardan bu arenadaki her bir bireye şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız.

titus.jpg


Mr. O'Neil ödülünü havaya kaldırıp 32 diş gülümserken kameralarımız kapanıyor.

baq0777.gif


Reklamlardan sonra kürsüdeyiz ve bizi uzun zamandır göremediğimiz hatta kovulduğunu sandığımız birisi karşılıyor.

sgm.jpg


SGM BURADA! Kendisi mutluluktan havalara uçuyormuşçasına bir yüz ifadesiyle kürsüde bekliyor. Mutluluktan elleri titriyor çünkü kendisi şu an bir spiker olarak çalışmıyor. Peki hangi ödül için burada dersiniz?

SGM: Baylar ve bayanlar! Uzun bir süre sonra karşınızdayım. Bir zamanlar bir genel menajerken bir süre sonra spiker, bir süre sonra röportajlar yapan kişi ve bir süre sonra da işsiz kaldım. Ancak çok çalıştım, çabaladım ve sonunda ait olduğum yere buraya geri döndüm. İnanın bana iş tanımım ne onu bile bilmiyorum ki boş sözleşmeye imza attım. U-umarım bunun sonunda başıma bir şey gelmez. PGW'deki kariyer eğrisi en komik olan insan ben olabilirim; ama eğri olarak değil de bir olay olarak baktığımızda sizce en çok güldüğümüz olay ne olmuş olabilir? İşte açıklıyorum..

LOL MOMENT OF THE YEAR...

lol.jpg

#DÖLSKSNSİZİ!


ch.jpg


JEY ON FIRE'ı duyduğumuz anda da Jey Uso'yu girişte görüyoruz. Hepimizi güldürmüş olsa da son zamanlarda yaşananlardan ötürü kendisi pek gülmüyor. Kürsüye geçtikten sonra masanın üzerindeki ödüle bir süre boş boş bakıyor ve ardından söze giriyor.

Jey Uso: DÖLSKSNSİZİ he Uce? Evet evet gerçekten de sikti ve bunu yapmaya da devam edeceğim. Hiç unutmuyorum, buraya ilk adım attığımda insanlar bana gülerdi. İlk başlarda herkesin eşit sayıda süre alabilmesi için yapılan o Fatal 4 Way maçlarını ya izlerdim ya da o maçın içinde olurdum. Bana bakıp bu saatten sonra dikiş tutmaz diyip bana güldünüz. Bu ödül de o gülüşün ta kendisi. Ancak ben hiç bir zaman pes etmedim. Her zaman üstüne koydum, çalıştım, çabaladım. Buraya ilk adım attığımda hepiniz bana bakıp gülüyordunuz; ama şimdi buna beraber gülüyoruz. Döl ortaya çıkana kadar tatlıdır; ama büyüdüğü zaman çok can acıtır. İşte o canı acıtmaya geliyorum, Casino Battle Royal'de size geçen hafta fragmanını yaşattığım olayı gerçekleştireceğim. Babamı yüz üstü bırakmayacağım ve Main Event Uso o andan itibaren başlayacak ve hiç bir zaman da bitmeyecek. Bu şirkette herkes ailesiyle ya kavga etti ya da kavga ediyor; ama bu şirkette kayda değer tek gerçek aile benimkiydi. Anoa'i ismi tek gerçek isimdi. Çok yanlış aileler bu şirkette şovları kapattı, artık tek gerçek ailenin geriye kalan tek gerçek ferdinin bu şovu kapama zamanı geldi. Her gün; ama her gün "Bak baba sözümü tuttum, işte kazandım." diyebileceğim o tek gün için çalışıyorum. İlk başta bana güldünüz, şimdi birlikte gülüyoruz gelecekte de babamla beraber hep birlikte güleceğiz. Baba bu ödül seni gülümsetsin, o gün geldiğinde gerçekten bir şeyleri başardığımda da seni tam anlamıyla mutlu edeceğim, seni gururlandıracağım. Her oğlun hayalini kurduğu gibi ben de senin mirasını burada yaşatacağım.

Jey Uso komedi olarak geldiği yerde duygulu olarak ödülü havaya kaldırıyor.

Jey Uso: Teşekkür ederim.

"Jey on Fire" çalıyor ve Jey Uso buruk bir surat ifadesiyle elindeki ödülü tutarak arka alana gidiyor ve biz de ana şov başlamadan önceki bu yayının sonuna geliyoruz. 21:00'da görüşmek üzere!

jeyslammy.jpg


baq0777.gif


UUUUUUUUUUUUUUUUUU CHAVOOOOOOOO!


dfsfsdf.png


Kevin Nash:
Tarihin en kötüsü!

WORST EVER BURADA! Tarihin ilk PGW Şampiyonu girişte gözüküyor! Seyircilerden bazıları #worstever pankartları kaldırmaya başlıyor. Tüm bu olanları Chavo alaycı bir ifadeyle karşılıyor. Ardından ceketini düzelttikten sonra kürsünün başına geçiyor.

Chavo Guerrero: Hala aynı koku...

Chavo burnunu tutuyor ve eliyle kokunun gitmesi için yellendiriyor.

xzcxzcz.png


Chavo Guerrero: Bok kokusunu aldınız mı? Bunu sadece ben duyuyor olamam. Bu çukurundan gideli aylar oldu fakat hiçbir şey değişmemiş. Arena, arka alan, siz... Hatta hala o pembe götlü lavuğun omzunda bir dünya şampiyonluğu var amına koyayım! Mierda! Gelen gideni aratır derler. "En kötü" dediğiniz adamın izlediğiniz ve izleyebileceğiniz en iyi şampiyon olması gerçeği götünüzü yakıyor biliyorum fakat ben size tekrardan böyle bir görsel şölen zevki yaşama imkanı vermeyeceğim. En azından yakın bir zaman içinde... Şu an hayatımdan gayet memnunum ve rahatımı bozacak bir aptal değilim. Özellikle de buram buram bok kokusu gelen bu yer için. Ayrıca... Son zamanlarda golfe merak sardım ve onda da en az güreşte olduğum kadar en iyiyim. Her zaman en iyi olduğumu gecenin sonunda yılın güreşçisi ödülüm ile size karşı zafer pozumu verirken bir kez daha kanıtlamış olacağım. Fakat bundan önce buraya bir ödülü takdim etmek için geldim. Adaylıklara bakıyorum da... Guerrero Sr. görse gurur duyardı... Fakat bu benim için sadece bir utanç. Neyse... Yılın şiddet ödülünü kazanan an ve isim...

VIOLENCE OF THE YEAR...

violence.jpg

HUMBERTO'NUN, ANGEL'E SALDIRISI VE TARİHE GEÇEN TİRADI!



xcvxcvxc_1.png


Cancion del Mariachi! PGW'nun Dünya Ağırsiklet Şampiyonu girişte gözüküyor! Seyircilerden yoğun olumsuz tepkiler var şampiyona karşı. Humberto ağır adımlarla ve kemerini düzelterek Chavo'nun yanına doğru geliyor. İki eski dost bir süre sadece bakışıyorlar. Chavo biraz tedirgin bir ifade ile bakarken Humberto ona gülümsüyor ve ödülü almak için elini uzatıyor. Chavo ödülü ona veriyor ve arka alana doğru ilerliyor.

Humberto Garza: CHAVITO!

dfsdsffd.png


Chavo son anda arkasını dönüyor ve Humberto'ya doğru bakıyor.


Humberto Garza: Ödülümü eski bir dostumla birlikte kutlamak isterim. Gel buraya beni yalnız bırakma, maldito bastardo!

Chavo başta emin olamıyor fakat ardından Humberto'nun yanına geliyor.


Humberto Garza: Şu an ne demeliyim gerçekten bilmiyorum. Bu gurur duyduğum bir ödül değil. Fakat bazen hayatta istemediğin şeyler yapmak zorunda kalırsın çünkü yapman gereken şeyi önceden yapamazsın. Ertelersin, ertelersin, ertelersin ve en sonunda patlama noktasına gelir. BOOM!

Humberto'nun verdiği yoğun reaksiyondan ötürü Chavo korkar gibi oluyor fakat belli etmemeye çalışıyor. Humberto elini Chavo'nun omzuna atıyor.

Humberto Garza: Chavo... Sakin ol amigo! Aslında sen hazır buradayken sana uzun zamandır söylemem gereken bir şey var. Omzumda... Omzumda şu an bu kemer varsa bunun mimarlarından birisi de sensin! Gerçekten. Chavo... Teşekkür ederim.

Chavo teşekkür eder gibi bir ifade ile gülüyor. FAKAT BİR ANDA KAFAYI YİYOR! TIPKI ÖNCEDEN OLDUĞU GİBİ! Humberto son zamanların en nefret edilen isimlerinden biri olmasına rağmen seyirciler bile bu yaşanana olumlu reaksiyon veriyor! Chavo yere kapaklanıyor resmen. Yerde kendine gelmeye çalışıyor. Humberto kameralara doğru bakıyor.

xzcxzxc.png


Humberto Garza: ve Angel... Sana da teşekkür ederim kuzen. Siz olmasaydınız şu an burada olamazdım.

Humberto ödülünü havaya kaldırıyor ve eliyle kemerini düzeltiyor. Humberto'nun giriş müziği arenada yankılanırken ve Chavo kudurmuş bir şekilde kafasını tutarak kalkmaya çalışırken reklamlara gidiyoruz.

baq0777.gif


Reklamlardan döndüğümüzde kürsüyü ve arkasında duran kişiyi tam karşımızda görüyoruz. Karşımızdaki isim Hulk Hogan! Hulk Hogan burada! Kendisinin ismi anons ediliyor ve kendisi alkış alıyor. Hulk başını öne eğip kaldırarak teşekkürünü ifade ediyor. Her neyse, şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Hulk elinde tuttuğu ödülü havaya kaldırıyor ve konuşmasına başlıyor.

hulk-hogan-960jpg.jpg


Hulk Hogan: Bayanlar ve bayanlar! Öncelikle kendi duygularımdan bahsetmek istiyorum. Böyle bir etkinlikte yer almaktan ötürü oldukça mutluyum (alkışlanıyor)! Sizin zamanınızı fazla almak istemiyorum çünkü teslim edilmesi gereken bir sürü ödül var! PGW'de bu sezon birçok olay yaşandı ve bunların hepsini takip ettim. Sizler harikaydınız dostlar! Harika bir sezonu gerinizde bıraktınız! Bunları yaparken kimsenin çenesi kapalı durmadı elbette (gülüyor.). Şu anda önümde, ''Talker of the Year'' ödülü bulunmakta ve birazdan kendisi sahibiyle buluşacak. Bu sene en etkili konuşmaları yapan ve mikrofonun en çok kendisinin eline yakıştığı algısını herkese nakleden bu ismi birazdan ödülünü teslim alması adına buraya davet edeceğim! Hazır mısınız (elini kulağına götürüyor ve dinliyor)? Yeah! Bu ödülün sahibi...

TALKER OF THE YEAR...

talker.jpg

CHRISTOPHER DANIELS!


Şarkının işitilmeye başlanmasıyla birlikte arka alandan gelen isim, ödülün sahibi Christopher Daniels oluyor! Kendisi ödülünü almak üzere burada! Ödülü kendisine takdim üzere orada bulunan Hulk Hogan'ın yanına gittikten sonra ödülünü alıyor. Bu esnadaki ağır hareketleri dikkatimizi çekiyor. Christopher, kendisine el sıkışmak için elini uzatan Hulk'un elini sıkmıyor. Christopher elindeki ödülüyle kürsüye yaklaşıyor. Mikrofonu kendisine göre düzelttikten sonra konuşmasına başlıyor. Bu esnada Hulk'un kenara çekildiğini de gözlemliyoruz.

yo.png


Christopher Daniels: Pekala... Talker of the Year... Erm... Elimde tuttuğum ödülü... Bunu kazandığım sizlere ne kadar minnettar olduğumu belirtmem gerekiyordu. Ya da şöyle de olabilirdi: Bu şirkete gelmeme vesile olanlara teşekkür edebilirdim. Sanırım şovun gidişatı için bunu yapmam en doğru şey olurdu. Ama ben bunu yapmayacağım. Buraya teşekkür etmek ve 32 dişini birden göstererek sırıtan robot isimler gibi hareket etmeyeceğim. İsmimin anons edilmesiyle birlikte kendimi burada buldum ve evet, üzgünüm. Buraya geldikten sonra hiç kimseye teşekkür edemeyeceğim çünkü karşınızda gördüğünüz ''kanatları kırık'' bu adamı konuşturan da sizlerdiniz. Bu kadar da değil, beni konuşturan şey yaşanan süreç içerisindeki yoğun olaylar döngüsüydü. Ödül almamı sağlayan o konuşmaları aslında ben yapmadım, o konuşmalar kendiliğinden yapıldı. Parmaklıklar arasına sıkışmış bir ruh, üst üste darbeler alan beden ancak bu konuşmaları yaptıktan sonra rahatlayabilirdi. O sözlerin hepsi teker teker sarf edildi. Aslında bu bir rahatlama metoduydu (duraksıyor) veya meditasyon? Her ne derseniz deyin, bu dışa vurumlar sayesinde yoluma devam edebiliyorum. Ağzımdan çıkanlarla birlikte O'nsuz devam edebiliyorum... Gazeteciler ve basın mensupları, sizlere güzel bir demeç bırakamadığım da üzgünüm. Benim hakkımda istediğinizi yazabilirsiniz, ben üzgün bir adamım.

Christopher kürsünün üstüne koyduğu ödülü alarak arka alanın yolunu tutuyor. Ama bir saniye kendisi bir anda duraksıyor ve havaya doğru bakıyor. Yalnızca kendisinin duyabileceği bir şekilde fısıldadığını, kendisinin yüzüne zoom atan kameradan anlayabiliyoruz. Kendisinin dudak hareketlerinden ne söylediğini de anlayabiliyoruz:

''Baba... Ben buradayım. Oğlun burada.''

Christopher arka alanın yolunu tutuyor. Bu esnada Hulk'un da, Christopher'ı garipser tavırlarla izlediğini görüyoruz. Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.


baq0777.gif


Reklamlardan döndüğümüzde kameralar tekrardan kürsüyü görüntüleyecek bir açıda açılıyor. Karşımızda hâlâ Hulk Hogan var. Kendisinin önünde bu sefer de farklı bir ödül bulunmakta. Anlaşılan o ki, Hulk bir kez daha ödül takdim edecek. Hulk mikrofonu düzelttikten sonra konuşmasına başlıyor. Herkes pür dikkat onu dinlemeye koyuluyor.

hulk-hogan-11.jpg



Hulk Hogan: Baylar ve bayanlar... Tekrardan buradayız ve kaldığım noktadan devam ediyoruz. Etkinliğimiz, az önce buraya gelen o gergin adamın tavırlarının ardından nereye gidiyor bilmiyorum. Nitekim buraya neşeli bir gece geçirmek ve ödül sahibini sunmaya geldim. O adamın sorunu neydi, bunu hiçbir şekilde anlayamadım. Sanırım ödül kazanmak istemiyordu! İlginç. Her neyse, şovumuzda ''mod'' düşüklüğüne asla yer yok. Aynı gurur, istek, arzu ve aynı enerji ile bu şov kaldığı yerden devam ediyor. Sizlere farklı bir ödülün sahibini... Sahiplerini takdim etmek istiyorum. Dilerseniz hız kesmeden ve sizleri de daha fazla merakta bırakmadan açıklamamı yapayım. Elimde tuttuğum Rivalry of the Year ödülünün sahiplerini sizlere açıklamak istiyorum. Birazdan ismini söyleyeceğim bu iki ismin buraya birlikte gelmesini ve kesinlikle hiçbir sorun yaşamadan bu ödülü almalarını istiyorum. Herkes oldukça hazır görünüyor, ben de hazırım. Öyleyse bu isimleri buraya davet edelim.

RIVALRY OF THE YEAR...

rivalry.jpg

CHRISTOPHER DANIELS VS. VELVETEEN!


Velveteen_Dream_bio-23722901a925bc445463ee2061cd86eb.jpg


Velveteen'in şarkısı bütün arenayı inletiyor! Bu şarkı kulaklarda yankılanıyor, ama neden? Neden Christopher'ın şarkısı da çalınmadı. Kameralar şarkının çalmaya devam ettiği esnada arka alana dönüyor. Christopher elindeki ödül ile arka alanda ilerliyordu ki, kendisinin tekrar anons edilmesiyle birlikte hızla arkasına dönüyor. Elindeki ödülü yetkililere hızla teslim ettikten sonra ringin girişine doğru koşuyor. O da sadece Velveteen'in şarkısının çalmasından rahatsızlık duymuş olmalı ki, hızla oraya gitmeye çalışıyor. Bu esnada stage'ye dönüyoruz. Velveteen, Hulk Hogan'ın yanına gidiyor. Üstünde bir deri ceket bulunmakta. Tauntlarını yaparak yanına vardığı Hulk Hogan'ın elini sıktıktan sonra ödülü teslim alıyor! Velveteen'in ödülü havaya kaldırmasıyla birlikte alkışlar yükseliyor!

Christopher da arka alandan beliriyor! Hızla kürsünün bulunduğu tarafa gidiyor. Velveteen kendisini sinir bozucu bir sırıtma ile karşılıyor. Elindeki ödülü onun gözüne sokuyor adeta. Christopher hiçbir şey demeden kafa kafa geliyor Velveteen'le. Burun buruna geliyorlar adeta. Christopher eli ile müdahale etmeye ve ödülü almaya çalışıyor. Velveteen kendisine müsaade etmiyor, ödülü kendi arkasında saklıyor. Bu esnada Hulk daha fazla gerilime fırsat tanımıyor ve ikiliyi ayırmaya yelteniyor. O da ne? Christopher onun kafasını eliyle ittiriyor! Yaşı ilerlemiş olan Hulk dengesiz bir şekilde yakalandığın yere düşüyor. Velveteen göğsünden itiyor Christopher'ı. Christopher birkaç adım geriye savruluyor... UZUN ZAMAN SONRA BU İKİLİ TEKRARDAN KARŞI KARŞIYA! FAKAT BU SEFER KEMERİ DEĞİL, ÖDÜLÜ PAYLAŞAMIYORLAR! BU İKİLİNİN ARASINDAKİ SORUNLAR HİÇBİR ZAMAN BİR SON BULMAYACAK GİBİ. İLK GÜNKÜ NEFRETLE BİRBİRLERİNE BAKIYORLAR!




WES LEE! WES LEE! Arka alandan gelen isim Wes oluyor! Bu ikilinin arasına hiçbir şekilde girmiyor. Tabii ki de amacı bu ikiliyi ayırmak değil. Kürsüye doğru yöneliyor. Bu arada Wes'in görünüşü de ilgimizi çekiyor. Kendisinin üzerinde bir takım elbise yok. Wes mikrofonu bir eliyle tutarak konuşuyor.

intro-1702058384.jpg


Wes Lee: Evet, bu ikili kavga ettiği esnada şovumuzun yarıda kalmasını istemeyiz. Öyle değil mi? Bu gece fazlasıyla uzun olacak, dolayısıyla hız kesmeden devam edelim istiyorum. Yanlış düşünmenizi hiçbir şekilde istemiyorum. Şovun kaldığı yerden devam etmesini arabada beni bekleyen iki çıtırla hiçbir ilgisi yok! Ben sadece sizleri düşünüyorum (sırıtıyor.)! O halde... Aylardır birbirleriyle didişen bu ikiliyi kendi hallerine bırakalım. Çünkü onlar bunu daha fazla ilgi çekmek için yapıyor ve yapmaya devam edecekler. Sanırım aylardır bunu yapmaktan bıkmadılar ve bıkmayacaklar da. Benim ödülüm bana verildiği esnada, arkada bunu yapmayı sürdürebilirler. Biraz marjinallikten zarar gelmez! Gimmick of the Year ödülümü buraya getirecek olan kişiyi, davet ediyorum! Hemen buraya gelsin!

Christopher Daniels:
İşte burada.

Wes Lee yerde! Wes Lee yere kapaklanıyor! Velveteen ile Christopher'ın yönlerini kendisine çevirdiğini görüyoruz. Birbirleriyle ilgilenmeyi kesmişler ve bir olup Wes'e saldırıyorlar! Yere düşürdükleri Wes'i tekmeliyorlar! Bu esnada Wes'in iki eliyle kafasını korumaya çalıştığını görüyoruz. Velveteen ile Christopher, bir olmuş durumda ona saldırıyorlar! Bu ikilinin birlikte hareket ettiğini görmek gözlerimizi yaşarttı doğrusu! Peki şimdi ne olacak? Velveteen yere bıraktığı ödülü alıp kürsüye koyuyor. Velveteen ödülün bir kafasına, Christopher da ödülün diğer kafasına elini koyuyor. Yüzlerini birbirlerine döndükten sonra manidar bir biçimde sırıtıyorlar! Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor ve reklamlar giriyor.

baq0777.gif



xcvcxvxcv.png


LONDON BRIDGE! Seyircilerden mükemmel bir destek var! Yaşadığı ağır sakatlığın ardından Nigel McGuinness yeniden PGW arenasında! Nigel takım elbisesi ile girişte gözüküyor. Ona sevgi gösterisinde bulunan seyircilere bakıyor ve elllerini havaya kaldırarak onları daha da gazlıyor! Gözleri dolmuş bir şekilde bir süre etrafı izledikten sonra kürsüye geçiyor.

Nigel McGuinness: Bu... Bu beni çok mutlu etti. Tüm bu atmosferi ne kadar özlediğimi şu an size tarif bile edemem. Merak edenler için... Gün geçtikçe daha iyiye gidiyorum. Fakat durum... Durum hala aynı ve buraya geri dönüşüm artık çok zor gözüküyor. Ama en azından gözüm arkada değil. Hem ringin içinde hem de spiker masasında. (Nigel eliyle masaya selam gönderiyor.) Fakat size bir söz verdim ve bu sözü yerine getirmeye kararlıyım. Bir gün son bir maç için bile o ringe tekrardan gireceğim!

Seyircilerden mükemmel bir destek geliyor.

xcfcvvcx.png


Nigel McGuinness: Ah! Bazen çenem çok açılıyor. Fakat bugün konuşmamız gereken kişi ben değilim. Bir ödülü sahibine takdim etmek için buradayım. Adaylıkların birinin içinde benim de bulunduğum bir ödül. "Suç" olarak nitelendirilen bir şeye ödül vermek ne kadar ironik değil mi? Fakat bu herhangi bir spor değil bu s*ktiğimin profesyonel güreşi! Beni son gördüğünüz zaman acı içindeyken sizler bir suça tanıklık ederken bile bu işin bu realitesini hiçbir zaman inkar etmedim. Her neyse... Yılın suçunu açıklıyorum...

CRIME OF THE YEAR...

crime.jpg

ANGEL GARZA'NIN, EL PATRON'U ÇÖLE KAÇIRMASI!



PACA PACA! EL JEFE BURADA MI?

xcvcxvxcvxc.png


Fakat müzik çalmaya devam ediyor ve girişte herhangi bir hareketlilik gözükmüyor. Nigel sadece elinde ödülü takdim etmek için bekliyor. En sonunda girişte Mr. O'Neil gözüküyor! Nigel anlam veremez bir ifade ile ona bakıyor.

Mr. O'Neil: Mr. McGuinness, hoş geldiniz! Ricamızı kırmayıp geldiğiniz için teşekkürler. Görevinizi yerine getirdiniz ve arka alana geçebilirsiniz.

Mr. O'Neil, Nigel'ın elinden ödülü almak için elini uzatıyor. Nigel birkaç saniye ona bakıyor fakat ardından ödülü ona veriyor ve arka alana doğru gidiyor. Mr. O'Neil ufak bir öksürme hareketi yapıyor ve girişten bir görevli bir çöp kutusu ile birlikte ona doğru geliyor.

xcvxvcxc.png


Mr. O'Neil: Hepinize keyifli bir şov dilerim!

Mr. O'Neil ödülü çöpe atıyor ve sakin hareketlerle arka alana doğru ilerlerliyor. Seyircilerin karışık tepkileri eşliğinde biz de reklamlara gidiyoruz.

baq0777.gif


m.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde "Gimmick of the Year" ödülünü sunmak üzere Mark Henry'i görüyoruz.

Mark Henry: Saygıdeğer PGW alemi. Sizlere ödül sunmak için burada olan adamlardan biri de benim. Şimdi izninizle... Sunacağım ödüle bakmak istiyorum. Gimmick of the Year. Ve elimde gerçekten çok kuvvetli adaylar var. Ben de bir PGW izleyicisi olduğumdan bir oy kullandım ve şimdi baktığımda... Evet, oy verdiğim gimmickin kazandığını görüyorum. Ve onu buraya davet etmek istiyorum.

GIMMICK OF THE YEAR...

gimmick.jpg

MAYHEM!

slammy.jpg


The Sex'in giriş müziği duyuluyor! Girişte Val Venis görünüyor ve... Eliyle işaret ettiğinde Johnny Mayhem görünüyor! Seyircilerden çok olumlu tezahüratlar var. Val Venis ona yolu takdim edip alkışlarken Mayhem, Mark Henry ile el sıkıştıktan sonra ondan ödülü alıyor. Ardından kürsüye eğilip konuşmasına başlıyor.

Johnny Mayhem: Johnny Mayhem... Bir zamanlar sadece bir şirketin kontratlı güreşçisi olduğum için kızlık soyadı değiştirir gibi soyisim değiştirirdim. Johnny Impact, Johnny Elite ama gerçekten ilk kez bu isim gerçek birisinin ismi. Gerçek bir amaç uğruna kullanılan bir isim. Bu isim bir halkın özgürlük umutları, arka alandaki herkesin verdiği emek. Mayhem bu demek ve üzücü olan benim Johnny Mayhem olmam değil, üzücü olan sadece benim MAYHEM olmam. Gerçek bir amacı sadece benim savunuyor olmam ki bu gerçekten acıtıyor. Haddinden erken ereksiyon olmak gibi çok acı, çok çok acı. Mayhem herkes için bitmiş olabilir ama bir gün elbet bir gün küllerinden geri doğacak. Mayhem geri gelecek ve Mayhem'in geri geldiği gün bu şirketteki amacımı tam anlamıyla gerçekleştirmiş olacağım. Ben bunu kime anlatsam bana hep "Bittiği için üzülme, yaşandığı için sevin." dediniz. Böyle dediğiniz her şey er ya da geç unutulur. Ben asla unutmam, Mayhem asla unutmaz. Unutmayacağım! Ringe çıktığım her gün, yaptığım her konuşma, aldığım her nefes Mayhem için. Mayhem'i ölmeden mezara koydunuz ama şuna emin olabilirsiniz ki Mayhem'i mezarından ellerimle kazıya kazıya çıkartacağım. Seneye aynı gün yeniden ödül almaya geldiğimde yılın en şoke edici anı ödülünü Mayhem brandinin dönüşü olarak ellerimde göreceksiniz.

Johnny Mayhem derin bir nefes alıp önce elindeki ödüle sonra seyircilere bakıyor.

Johnny Mayhem: Çok sağ olun.

baq0777.gif



sami.jpg


Sami Zayn: Oh... Uzun süre sonra burada olmak garip hissettiriyor. İyiyim. Gerçekten çok iyiyim ve kısa keseceğim. Bir ödül sunmak için buradayım ve bu ödül... Yılın maçı. Açıkçası oy kullanırken ben bile çok zorlandım. Fakat hep olduğu gibi burada da bir kazanan olacak! Şimdi, açıklamam gerekiyor.

MATCH OF THE YEAR...

matchof.jpg

ALBERTO EL PATRON VS. JOHN CENA - MAYHEM: FREE-STYLE!


1.jpg


FUERZA! Alberto Del Rio'nun unvanını kaybettikten sonrasında kazandığı bu ödülle biraz yüzü gülüyor! Kürsüye gelip konuşmaya başlıyor.

Alberto El Patron: Bu şirkete geldiğimden beri çok şey değişti. Patronlar, şov isimleri, şampiyonlar, güreşçiler, arka alandakiler… hepsi değişti. Fakat değişmeyen tek bir şey var. Karşınızda. Alberto El Patron. Başına gelen her şeye rağmen, bu şirketteki yaşadığı tüm zorluklara rağmen yine dimdik karşınızda. Bundan memnun olmayanlarınızın çoğunlukta olduğunu biliyorum, qué triste. Bu ilk geldiğim gün de böyleydi ve bu şirketten ayrıldığım güne kadar böyle olacak. Bana bakın, tüm şirketin bir olup üstüme gelmesine rağmen buradayım ve yine bir şeyler kazanıyorum. Fakat onlara karşı kazandıklarım… neredeler? Bu basit bir altın biblodan fazlası. Bu bibloya baktığımda altından fazlasını görüyorum, Compton’u görüyorum… Doctor’u, arkadaş sandıklarını görüyorum… Paslı telleri, terli vücutları görüyorum. Bu bibloda Doctor’un görmek istemediği her şeyi görüyorum ve zaten… istese de bunu yapamaz. Onu gören oldu mu? Ona tüm bu yaptıklarından sonra. Ona hayatın, yazdıkları gibi olmadığını öğrettikten sonra. Onu… emekli edişimden sonra. Fakat Doctor, üzülmene gerek yok. Çünkü tek kurbanım sen değildin.

Alberto El Patron: Jefe. Şu an neredesin veya bunları duyuyor musun, bilmiyorum. Fakat sana yaptığım hem Doctor’a yaptığım hem de kuzenine yapacaklarımdan farksız. Senin için güreş bitti chico. Ve kuzeninin de kaderi, sizinkilerden farklı olmayacak. Tüm bu yaşananlar bittiğinde ise burada, karşınızda yine ben olacağım… Alberto El Patron. Başına gelebilecek her şeye rağmen, yaşayacağı tüm zorluklara rağmen yine dimdik karşınızda olacak. Ve bundan memnun olmayanlarınız, bugün olduğu gibi… bir kez daha umurumda olmayacak.

baq0777.gif



Tazz: ?

Kevin Nash: Bu gece her şey çok özel düşünülmüş... Tag Team of the Year ödülünü sunmak için, Chairman'in geçmişte güreştiği şirketlerden olan WWE'deki partneri burada!

darren.jpg


Darren Young, bir geceliğine özel PGW'de! Girişte görünüp herkesi selamlıyor, ardından kürsüye geçip konuşmaya başlıyor.

Darren Young: Oh... Gerçekten güzel kokuyor. Özellikle bu arena, yıllar boyu dost olduğum birinin arenası olunca... Çok daha güzel kokuyor. Her zaman görüşme halinde olsak bile bu kez ettiği telefonda istediği şey beni gerçekten çok gururlandırdı. Ve onun gerçekten hiçbir zaman değişmeyeceğini, hatır ve kıymet bilen değerli bir adam olacağını anladım. Teşekkürler "Chairman!"... Şimdi, yılın takımına bakacağız. Açıkçası hiçbiri Prime Time Players'dan iyi değil ama... Birini seçmek mecburiyetindeydik. Ve şimdi kazanan takımı açıklama vakti!

TAG TEAM OF THE YEAR...

tt.jpg

THE SEX!

Tazz: Yani, en belli olandı.

Kevin Nash: İşte yılın takımı! Ve belki de... Önümüzdeki senenin de takımı! Ve belki de...

Tazz: 10 yıl?

Kevin Nash: Johnny tamam da Val o kadar yaşar mı bilmiyorum.

joma.jpg


Tag Team of the Year, ayaklarının tozuyla girişte! Daha yarım saat önce Johnny Mayhem'in, Gimmick of the Year ödülünü almak için buradalardı ve şimdi birlikte bir ödül alıyorlar. Val Venis ve Johnny, kürsüye gelip Darren Young'a bakmaya başlıyorlar.

valsssss.jpg


Val Venis: Merhaba Darren. Sexgeldin. Seni görmek sevindirici fakat bahsettiğin takım arkadaşın neden burada değil? Sahi ya, merak ettiğim bir husus var... Hanginizinki daha büyük? Sakın Darren! Sakın! Bunu deneyimleme şansın olduğunu biliyorum. Birbirimizi kandırmayalım.

Darren Young: Bence bunu... Size sormak gerek.

Johnny Mayhem: Hangi anlamda? Yani biz... Genellikle ayrı ayrı çalışıyoruz. Ben böyle şeylerden biraz huylanırım ve bu yüzden bugüne kadar küçük Val'ı hiç görmedim. Bir dakika.. Yoksa diğer anlamda mı diyorsun? Chairman bize çakıyor, biz de her gün onunkini görüyoruz gibisinden!

Darren Young: Ödülünüz için kutlarım arkadaşlar! Alabilirsiniz.

Val Venis: Ödülü ne zaman alacağımızı biliyoruz Darren. Bizden hiç gitmedi zaten. Hep bizimleydi. Ve biliyorsun, önümüzdeki senelerde de bizimle olacak. Biliyorsun. Yıllar sonra şu anda bu ödülü almak için çaldığımız bu giriş müziği yine çalacak. Farklı törenlerde, farklı ödüllerde. Johnny benden daha genç durur, o her zaman çok çalışır. Ama ben belki de bastonla yürürüm. Yine de alt takımımın sağlam duracağından eminim. En son bir şey olacak yer orası olur. İşte o gün geldiğinde ve müziğimiz çaldığında insanlar "The Sex geldi!" diye bağıracaklar. Prime Time Players'ın aksine. Anlıyor musun Darren? Çünkü The Sex, bir takımdan fazlasıdır. Bir düşünce yapısı, bir mottodur. Dostluk, arkadaşlık, kardeşlik... Her zaman birbirinin arkasında durmaktır. Dostun nerede olsa, nereye gitse, hangi kararı alsa onun yanında durmaktır. Biz Darren... Biz bir takımdan çok fazlasıyız. Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun. Ve bu ödülü...

Val ödüllerden birini kendi eline alıp diğerini Johnny'e veriyor. İkisi de cinsel bölgelerine doğru ödülleri götürüp tokuşturuyorlar.

Val Venis: Penis kardeşliğimiz adına alıyoruz! Teşekkürler oğlum.

Val ödülü kaldırıp oradan arka alana giderken Johnny alaycı bir ifadeyle Darren Young'ı süzüyor. Ve ardından onun burnunun dibine giriyor. Darren'ın yakasındaki mikrofon sayesinde ne söyleyebildiğini duyabiliyoruz.

jomaaa.jpg


Johnny Mayhem: Chairman'e selam söyle.

Mayhem'de sırıtıp ödül elinde oradan ayrılıp arka alana yürüyor. Darren şaşkın şekilde onların arkasından bakarken reklamlara gidiyoruz.

baq0777.gif




Bir dönem Innocente ekibinin başında olan, Survivor Series'in ayakta kalan son ismi, R-Truth girişte gözüküyor. Seyirciler Truth'un bu dönüşüne heyecanlanıyorlar. Truth ise kendine verilen göreve odaklı bir şekilde kürsüye geliyor.

ezgif.com-avif-to-jpg-converted.jpg


R-Truth: PGW kuruluşundan bu yana, pek çok isme ev sahipliği yaptı. Nice isimlerin yükseldiğini gördük. Onlarla sevindik, onlarla mutlu olduk. Ancak hayat her zaman yüzümüze gülmüyor. Bazen bu yükselen isimlerin, sert düşüşlerini de görüyoruz. Onlarla birlikte üzülüyoruz. Hatta ellerimizi onlara uzatmak, onlara yardımcı olmak istiyoruz. Yine de ben, her PGW güreşçisinin, arkasında bıraktığı enkazı aşabileceğine inanıyorum. Bu ödül, elbette üzücü bir ödül ama bu ödülden ders çıkartmak ve daha iyi olmak yine sizlerin elinde. Bayanlar baylar, sizlere bu ödülün kazananı sunmak istiyorum!

SAD MOMENT OF THE YEAR...

sad.jpg

JEFF HARDY'NIN HAYRANLARI KARŞISINDA BİR BAĞIMLI OLDUĞUNUN ORTAYA ÇIKMASI!



jon-moxley.jpeg
96bd6c2e2c11b582d41437290934c840.jpg


Seyircilerin bazıları başını eğiyor. Elbette arenada bir matem havası var. Seyircilerin ilk günden beri kahramanı olan isimin gözden düştüğü andı bu. Seyirciler hala hayal kırklığına uğramış haldeler. Herhangi bir müzik duyulmadan, Jeff Hardy ve Jon Moxley ödülü almak için geliyorlar. Hardy'nin boynu bükük, Moxley ise ona yardımcı olmak için güçlü bir şekilde duruyor. R-Truth, Hardy'e ödülünü teslim ediyor. Hardy ödülünü aldıktan sonra bir süre ona bakıyor. Arenadaki herkes Jeff'in neler söyleyeceğini bekliyor. Hardy bir soluk alıyor en derininden ve konuşmaya başlıyor.


Val Venis ve JoMa girişteler! Şaşkın ve dumur olmuş şekilde kürsüye doğru bakıyorlar!

Val Venis: HEY! SİZ İYİ MİSİNİZ AMINA KOYAYIM?

Johnny Mayhem: ?

4dac5f54844afc5fdb412337f53b8ab6.jpg


Jeff Hardy: Asıl siz iyi misiniz? Anımı bölüyorsunuz!

Val Venis: Sen kör müsün? Hadi seni geçtim yanındaki... Onu da geçtim. Şu yanınızdaki ödülü sunan aptal herif! Hiçbiriniz mi görmüyorsunuz? Ödül bizim aptallar!

Val öfkeyle bağırırken Johnny öylece alaycı şekilde gülmeye başlıyor.

1.jpg


R-Truth: Bu lanet olası renkleri biraz ayırt edici yapamaz mıydınız? Mavileri karıştırmışım! Bunun için üzgünüm! Jeff, Dean... Ödül Sex'in. Çok üzgünüm. Özür dil...

Jon Moxley öfkeyle R-Truth'a bakıyor. Bir süre onu izledikten sonra ona vuracakmış sanıyoruz ama sırtını sıvazlıyor.

Jon Moxley: Sorun değil Ron. Eskiden olduğum adam olsam şu anda her şey bambaşka olurdu. Ama ben... Ben iyiyim. Jeff'de öyle. O yüzden, bırakalım ve anlarını yaşasınlar. Ödül onların.

REHABILITATION ekibi kürsüden ayrılıp girişe doğru yöneliyorlar. Val ve JoMa ile bakışıyorlar. The Sex ekibi onlara alaycı şekilde baktıktan sonra arkalarından "bye" işareti yapıp kürsüye doğru geliyor. JoMa, R-Truth'a bakmaya başlıyor.

jon.jpg


Johnny ödülü eline alıp kaldırıyor ve kürsüye eğiliyor. Val onu alkışlıyor! Kenardan bir mikrofon istiyor.

Val Venis: Gözleri daha iyi gören bir adam olarak... SAD MOMENT OF THE YEAR...

Val Venis: JOHNNY MAYHEM'İN AYAKTA TUTMAYI BAŞARAMAMASI!

Johnny ödülünü havaya bir kez daha kaldırıyor! Ardından kürsüye doğru bu kez konuşmak için eğiliyor.

Johnny Mayhem: Siz beni daha böyle çağıracak mısınız... Neyse. Teşekkürler! Ama her an tekrar olabilir diye bir yere gidiyor değilim. Buradayım! Yine de sanırım... Bir çuval ile gelmem gerekecek.

baq0777.gif



Seyirciler bu müziği duymayı hiç beklemiyordu. Logan Paul girişte. Bu bir return olabilir mi? Kaldığı yerden devam mı edecek bunu öğreneceğiz. Kürsüye gelip seyircilere selam verdikten sonra konuşmaya giriyor.

logan.jpg


Logan Paul: Selam gençler, beni görmenize gösterdiğiniz sevinç beni çok mutlu etti. Burada geçirdiğim süre zarfında çok önemli bir şey öğrendim ki profesyonel güreş bana göre değilmiş. Aslında gerçekten iyidim, güreşmeyi ve ringin içindeki hareketleri gayet güzel yapıyorum ancak bunu her hafta yapmak gerçekten zor. Günün sonunda sizlere şunu kanıtladım ki ben güreşmek istediğimde gerçekten iyi güreşebiliyorum. Benim gibi bir global derecede ünlü olan birisinin bunu yapabilmesi, profesyonel olarak boks yapabilmesi, "PRIME"a sahip olabilmesi... Bunların hepsi şoke edici şeyler değil mi? Bakalım PGW tarihinde bizleri en çok şoke eden olay ne olmuş?

SHOCKING MOMENT OF THE YEAR...

shocking.jpg

DREAM'İN HİÇ VAROLMAMIŞ OLMASI!

hazrlk.jpg


Velveteen'den önce girişe bir ekip yerleşiyor. İlk başta insanlar iklim aktivistleri sansalar da aslında yanlarında müzik ekipmanları var ve hızlı hızlı hazırlık yapmaya başlıyorlar. Hazırlıkları bittikten sonra da ekip seyircilere selam verdikten sonra şarkıyı çalmaya başlıyorlar.

afss.jpg


♫ A year from now we'll all be gone
All our friends will move away♫



draem.jpg


Şarkı devam ettiği esnada girişte Velveteen yüzünde gülümseme ile normal halinin aksine büyük bir dinginlikle girişte gözüküyor. Ağır hareketlerle önce seyircilere ardından The Head and The Heart ekibine selam vererek kürsüye geliyor. Logan Paul ile el sıkıştıktan sonra ödülü masanın üzerinden almadan önce ceketini çıkartıyor ardından parmağıyla yavaş yavaş ödülüyle oynuyor. Kendinden emin bir şekilde ödülü tek eline alıp konuşmaya başlıyor.

benn.jpg


Velveteen: Bu ödül aslında tek kişiyi temsil eden iki kişi tarafından kazanıldı. Ben bu ödülü her ne kadar Dream'in hiç bir zaman var olmadığı gerçeği üzerine almaya gelsem de Dream aslında hepimiz için gerçekti. Çünkü Dream aslında hepimizin içindeydi. Dream aslında hepimizin olduğu birisiydi. Yükseklere çıkmadan önce her şeyini kaybetmiş, en dipte ve o çukurdan, o bataklıktan kurtulmak için çırpınan bizleriz Dream. Ulaşmak istediğimiz ise aslında Velveteen olmaktır. İdeal olan, ulaşmak istediğin o zirve... Velveteen de bu. Hayat seni bazen Velveteen olarak sürüklerken bazen de Dream olarak bir yere sürükler. Beni hayatım boyunca Velveteen Dream yapan güreş, seneler önce Velveteen'i bir tarafa ve Dream'i bir tarafa itti. Velveteen bazen bir çocukken, Dream bir abiydi. En yakın arkadaşındı. Ancak tam anlamıyla Velveteen olabilmen için en sevdiğini o nehrin kollarına bırakman gerekiyor. Eğer bir rüyaya uzun bir süre bakarsan o rüya da sana bakar ve o rüyanın içinde bulursun kendini. Rüyayı da kabusu da uzun bir süre yaşadım. Şeytanlarla savaştığım kadar meleklerle de savaştım, kazandım. Ama bu benim için çok zor oldu. O parlak, ihtişamlı, tılsımlı kemeri kazandıktan sonra onu elime aldım ve uzun uzun bakarak dedim ki "Kazandığım şey kaybettiklerimi telafi edecek kadar büyük müydü?" Değildi. İnanın bana bir bedende iki kişi yaşamak daha eğlenceliydi. Tabi buna değip değmediğini anlayabilmek için şampiyonluğa yeteri kadar uzun bakamadım, onu kaybettim. Ancak olan oldu ve biz bir bütünüz. Dream fiziken sadece benim için var olmuştu, siz göremediniz. Onu görmenizi isterdim. O Velveteen'den daha masum; ama daha hırçındı. O yüzden sizin için varolmamış olmasına bir bakıma sevindim. Bu ödülü almak da bir şampiyonluk gibi hissettirse de sanırım Dünya Televizyon Şampiyonluğunun yerini tutup tutmadığını anlayabilmem için onu bir kez daha kazanıp öyle test etmem gerekecek. Zamanı geldiğinde o da olacak. Ya da rüyalar tam anlamıyla gerçek olduğunda. Benim rüyam hiç bir zaman gerçek olmadı, hiç bir zaman varolmadı da; ama sizin rüyanız gerçek olsun. DREAM ON!

Velveteen ödülünü havaya kaldırıp seyircilere, Logan Paul'a ve ardından The Head and The Heart ekibine selam verdikten sonra arka alana, biz de reklamlara geçiyoruz.

baq0777.gif



I Won't Do What You Tell Me! STONE COLD STEVE AUSTIN GİRİŞTE!

Tazz: PAYBACK'in eski GM'i The Texas Rattlesnake burada!

tumblr_n9e287ztgJ1rt73joo2_250.gif


Kendisine çok yoğun tezahüratlar geliyor. Austin üstündeki takım elbisesi ile çok rahat olmayan hareketlerle kürsüye doğru ilerliyor. Kürsünün önüne geliyor ve mikrofona doğru yaklaşıyor fakat bir an duruyor ve ceketten rahatsız olmuş bir şekilde ileri geri çekiştiriyor.

Stone Cold Steve Austin: Üstümde bunlarla sizin karşınızda durmak garip geliyor. Birkaç ay önce bu işin arka alanında yönetim görevi yaparken bile böyle bir kılıkla dolanmıyordum amına koyayım! Her neyse... Biraz rahatsız olacağız fakat sorun değil. Bu şekilde bile arka alanda en sertim diyenin kıçını ölümüne tekmeleyebilirim. Değil mi?

Austin seyirciye doğru bakıyor.

Stone Cold Steve Austin: ATLANTA! Karşınızda duran bu adamın güreş tarihinin görüp görebileceği en sert p*ç kurusu olduğunu düşünüyorsanız... GIVE ME A HELL YEAH!

* HELL YEAH! *

dfgdf.png


Stone Cold Steve Austin: Evet, aynen öyle! Buradan ayrıldım ve şu an ayaklarını sehpaya uzatmış kıçını büyüten tembel bir piç kurusu gibi gözüküyor olabilirim fakat sizi televizyonun arkasından izlemeye devam ettim. Şampiyonları, yıldızları, genç yetenekleri... Bu süreçte birden çok basamağı tek hamlede atlamaya çalışıp merdivenlerden aşağı yuvarlanan sikikleri de gördüm. Fakat tek hamlede birkaç basamak atlayanları da gördüm. İşte tam olarak bu yüzden buradayım. Elimde bulunan bu zarfın içinde yılın en iyi yükselişini yapan güreşçinin ismi bulunuyor. O isim...

BREAKOUT SUPERSTAR OF THE YEAR...

bout.jpg

HUMBERTO GARZA!



dsfsdf_1.png


Tazz: Prens bugün ikinci ödülünü almak için burada!

İlk ödülde olduğu gibi seyircilerden olumsuz tepkiler var. Humberto sırıtarak girişte gözüküyor. Bir eli omzunda bulunan kemerini tutarken diğer elinde ise önceki saatlerde aldığı Violence of the Year ödülü var. Humberto, Austin'in karşısına çıkıyor. Austin haz etmemiş bir ifade ile ona bakıyor. Humberto ödülünü kürsünün üstüne koyuyor ve elini uzatıp diğer ödülü istiyor. İkili bir süre bakıştıktan sonra SCSA sorun çıkarmadan ödülünü ona teslim ediyor. Austin oradan ayrılırken Humberto göz ucuyla bakarak gitmesini bekliyor. Austin gittikten sonra ödülünü diğer ödülün yanına koyuyor ve konuşmasına başlıyor.

Humberto Garza: Daha ne isteyebilirim ki? Bazen tüm bunlar bir hayal gibi geliyor ve bir anlık silkeleniyorum fakat ardından elimin altında parlak bir altının olduğunu fark ediyorum. İşte o zaman başardığımı anlıyorum. BEN BAŞARDIM! Aslında... Aslında biraz komik değil mi? Aylardır basamak olarak kullanılan, her zaman yalnız bırakılan ve hatta kendi ailesinin gözünde bile ailenin zayıf halkası olarak görülen bir adamın tüm aile namını kurtarması... Tüm bunları başarması! Tarihin görüp görebileceği en başarılı Garza olduğuma şüphe yoktur diye düşünüyorum. Fakat benim kıyasım bu değil. Hayır, ben bu kadar vizyonsuz değilim. Daha fazlası var ve ben daha fazlasını istiyorum. Daha fazlasını istersem onu almak için neler yapabileceğimi gayet iyi anladığınızı düşünüyorum. Şu an burada, hepinizin önünde söz veriyorum ki seneye ana olayda aday gösterilmediğim o ödülü ben kaldıracağım! İster benden nefret edin, ister beni sevin fakat ben başarı basamaklarını teker teker çıkmaya devam ederken bunu izlemek zorunda olduğunuzu unutmayın.

Humberto kemerini düzeltiyor.

Humberto Garza: Ben bir kartel veya patron değilim. Ben sadece bir güreşçiyim. Fakat bana doğru parlayan bir altın varsa her zaman olduğu gibi onun için savaşmaya devam edeceğim.

bvcbcv.png


Humberto kameramana sesleniyor ve onu çekmesini söylüyor. Kürsünün önünde iki ödülü, omzunda kemeri ile birlikte kaslarını sıkıp poz verirken reklamlara gidiyoruz.

baq0777.gif


MIZ.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde Superstars GM'i The Miz'i görüyoruz! Dissappointing of the Year ödülünü sunmak için burada!

The Miz: Hayal kırıklıkları... Anlamlı bir ödül. Hepimiz hayatın içinde bunu yaşarız. Bununla beraber güreş, bazı insanlar için hayatın kendisidir. Ve bu ödülü değerli kılan da budur. Benim gözümde. Sonuç olarak PGW gibi güreş dünyasının tekeli haline gelmiş bir şirketin şovunu yönetiyorum ve elbette benim de güreşçilerimden beklentilerim oluyor. Ama bu beklentiler bazen tutmuyor ve... Hayal kırıklığı. Bilirsiniz. Şimdi ise, koca bir yılın hayal kırıklığı olanı çağırmak için buradayım. Açıklıyorum.

DISAPPOINTING OF THE YEAR...

Miz oylamaya bakınca suratını ekşitiyor, bir süre bekliyor. Seyirciler meraklı bakışlarla çıkacak sonucu bekliyor. Ve kazanan;

disapp.jpg

CODY RHODES...

Miz'in suratı düşüyor ve etrafa bakıyor.

nash.jpg


Kevin Nah: Onun için ödülü alabilecek biri var mı?

Tazz: Sanmıyorum. Bunu kendisinin yapması lazım.

Kevin Nash: Bu da imkansız görünüyor.

Tazz: Evet... Ödülünü almak için bile gelmiyor. Tam bir hayal kırıklığı!

Miz kürsüdeki ödülü eline alıp incelemeye başlıyor. Ardından onu yavaş yavaş kaldırıp konuşmaya başlıyor.

miz.jpg


The Miz: Ah... Sanırım yapabileceğim en iyi şey... Bilirsiniz, ödül ödüldür. Non-Wrestler of the Year'a aday gösterildim fakat başarılı olamadım. Çünkü önümde Mr. O'Neil gibi güçlü bir aday vardı ve... Bunu telafisi için alabilirim çocuklar. Kendime yaptığım ufak bir jest olarak düşünün. Çünkü biliyorsunuz, Superstars şovunun kat ettiği mesafede büyük emeğim var. O yüzden bu ödülü himayem altına almaktayım. Teşekkürler!

Miz ödülü kaldırıyor. Seyircilerden karışık tepkiler alıyor ve arka alana gitmeye koyuluyor.

wrest.jpg


𝕎ℝ𝔼𝕊𝕋𝕃𝕀ℕ𝔾 𝕀𝕊 𝕄𝕆ℝ𝔼 𝕋ℍ𝔸ℕ
𝕆ℕ𝔼 ℝ𝕆𝕐𝔸𝕃 𝔽𝔸𝕄𝕀𝕃𝕐

cody.jpg



Bryon Saxton: OLMAZ OLMAZ OLMAZ OLMAZ! HAYIR HAYIR HAYIR HAYIR! GELME GELME GELME TUZAK TUZAK TUZAK TUZAK!

cody-rhodes.gif


Adrenaline in my soul
Every fight out of control
Do it all to get them off their feet

Crowd is here, about to blow
Waitin' for me to start the show

Out the curtain, lights go up
I'M HOME! (WHOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAA)

cody-rhodes-cody-rhodes-pyro.gif


CODY RHODES PGW'DE! Miz elinde Cody'nin ödülüyle dona kalıyor ve ona bakıyor! Sadece Miz değil, tüm herkes şaşkın! Cody pyroları patlattıktan sonra seyircilerle selamlaşıyor ve bir süre bekliyor.. Müzik durduğunda yavaş yavaş kürsüye yönelmeye başlıyor. Miz söze giriyor.

miz2.jpg


The Miz: Oh.. Anlaşılan PGW, dönüşleri saklayıp sızdırmama konusunda gerçekten bir yerlerden iyi iş başarıyor! Biliyor musun Cody, hiç diretmeye gerek yok. Çünkü sen hak ettin. Yılın hayal kırıklığı sen oldun. Ve eğer buradaysan, bunu alıp gitmemin bir gereği yok. Sonuç olarak buradaki herkesi hayal kırıklığına uğratan kişi... Her neyse, bunu al ve tepe tepe kullan.

Miz sert bir şekilde Cody'nin göğsüne doğru ödülü itip bırakıyor. Cody kafasını eğiyor, Miz'in gidişini izliyoruz.

codyy.jpg


Cody Rhodes: Miz!

Arka alana gitmeye koyulan Miz dönüp Cody'e bakıyor. Cody bir süre onu süzüp seyircileri dinledikten sonra söze giriyor.

cd.jpg


Cody Rhodes: Biliyor musun... Söylediklerinde haksız olduğun tek bir yer bile yok. Sonuç olarak, birbirimizi tanıyoruz ve... Senden ne beklediğimi bilirsin. Aslına bakarsan yıllar boyu seni başarılı bulan biri olarak, fikirlerini de önemsiyorum. Doğruları konuşmak istediğinde, bunu en iyi yapabilen adamın sen olduğunu da. Tüm bu insanlar... Onların sesi olmak güzel bir his. Şu anda da yaptığın şey buydu. Herkes seninle aynı düşünüyor. Miz ben... Ben burada sıçtım ve batırdım. Bunu görmek zor değil. Ben? Ben burada olmadığım süreçte kafamı yastığa koyduğum her an zaten... Düşündüğüm şey buydu. Yarı yolda bıraktığım her şey. Farklı bir senaryoda, farklı bir hikayede nasıl olurdu? Kafamın içinden çıkmayan tek şey... Onca zaman. Çok zorlandım ve kendimi dışladım. Çünkü başka çarem yoktu. Başarısız oldum. Goldberg'i atlatamadım, Stardust'ın üstesinden gelemedim. PGW, her zaman kafamın içindeydi. O yüzden, yüzüme karşı doğruları söyleyen bir adam olarak sana öfke değil, minnet duyuyorum.

Seyircilerden chant gelirken Miz kafasını sallayarak Cody'e doğru bakıyor. Cody'de ona doğru kafasını sallıyor. Miz doğruca arka alana giderken Cody, elindeki Dissapointing of the Year ödülüne bakmaya başlıyor.

ccccc.jpg


Cody Rhodes: Ben bunun olacağını bilemedim. Hissedemedim de. Aslına bakarsanız, elimde görmek isteyeceğim son şey bu. Buraya gelmeden önce çok tuttum kendimi. Çevremdeki herkes, ailem, arkadaşlarım... "Sen gitme, başkası alsın" diye söylediler. Belki haklıydılar. Belki şu anda burada olarak bir hata yapıyorum. Bana kazandığımı söylediklerinde, çok düşündüm. Eğer Slammy'de iseniz, bekleyeceğiniz son ödül bu olurdu gibi. Kim bilir, belki de bu dal benim için çıkartılmıştır. Çünkü beni seven herkesi terk edip yarı yolda bıraktım. Görmezden geldim. Telefonumu sessize aldım, kulaklarımı tıkadım... Ve şimdi, hayat beni bir şekilde kaçtığımdan yüzleştirdi. Zaten hep böyle olur. Her neyse... Utanç duymuyorum. Tüm bu insanlar, beni seçtiler. Tüm bu insanlar...

Cody Rhodes: Benden nefret ettiler. Çünkü beni çok sevmişlerdi.

Cody gözleri dolduktan sonra arenadaki tepkileri dinliyor devam ediyor.

Cody Rhodes: Bu hikayeyi ben yarım bıraktım... Ama ben tamamlayacağım çünkü Cody Rhodes ARTIK TAMAMEN KONTRATLI BİR PGW GÜREŞÇİSİ! VE NE PARA, NE DE ŞÖHRET İÇİN! SADECE YARIM BIRAKTIĞIM BU HİKAYEYİ EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAMAK İÇİN! BEN... BEN BURADAYIM!

ssss.jpg


Tazz: SHIT! SHIT! SHIT! SHIT! SHIT!

Seyircilerden inanılmaz bir reaksiyon var! Cody Rhodes geri döndü! Temelli şekilde! Bir süre kendisine verilen tepkileri dinleyip arenanın havasını soluduktan sonra ödülünü kaldırıp arka alana doğru yol alıyor.

Kevin Nash: Bu adam bile oyuna döndüyse... Olacakları tahmin edemiyorum.

Tazz: Ağğh ağh! Sen kışın ortasında bu şirkete bu dönemi nasıl yaşattın O'Neil!

baq0777.gif



William-Regal-Tony-Khan-ROH-Final-Battle.jpg


Regality! Gecenin son ödülü için William Regal yeniden PGW ringinde! Seyirciler resmen çılgına dönüyor Regal'i görünce. Regal seyircileri nazik bir şekilde selamlayıp ringe giriyor ve ringdeki kürsüye yöneliyor. Kürsüde duran mektuba bakıyor ve mektubu açmadan önce kürsüye geri koyup gülümsüyor.

william-regal-nxt-15-de-junio-2021.jpg


William Regal: Açıkçası, bir daha bu ringe adım atacağımı düşünmüyordum. Survivor Series sonrası tekrardan buraya gelmeyi hiç beklemiyordum. Ama Mr. O'Neil bana bu şansı verdiğinde, sizlerle yeniden buluşmak için bir dakika bile düşünmedim. Bu ödülün adaylarına baktığımda, kendime çok yakın isimleri görüyorum, aynı zamanda bana karşı duran isimleri de. Bazıları artık burada değil, bazıları da ilk günden beri burada. Yine de önemli olan bunlar değil. Önemli olan şey, tüm bu isimlerin masaya bir şey katmış olması. Elbette bu masaya bir kişi diğerlerinden çok şey kattı. O katan kişinin ismi ise bu zarfta. Bayanlar baylar, karşınızda o isim!

SUPERSTAR OF THE YEAR...
superstar.jpg

WILL OSPREAY!


295076385_137630212000241_434130638219219519_n.png


Elevated çalıyor ve PGW Şampiyonu Will Ospreay girişte gözüküyor. Ospreay, William Regal ile bakıştıktan sonra gülerek onun yanına geliyor ve ikili sarılıyor. Bir baba ve oğul buluşması gibi bir ortam yaşanıyor. İki ismin de biraz duygulandığını görüyoruz. Regal ve Ospreay sarılmayı bıraktıktan sonra, Regal elini uzatıyor Ospreay'e ve ikili el sıkışıyor. Sonrasında Regal ringden ayrılıyor ve kürsüyü yılın süperstarına bırakıyor.

oghowgjq.JPG


Will Ospreay: Vay canına. Öncelikle, bana oy veren herkese çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Biliyorum sizlerle ilişkimiz çoğunlukla çalkantılı ama yine de sizlere bir minnet borçluyum. Siz arenadaki seyirciler olmasaydı, siz ekran başındakiler olmasaydı, bugün burada olamazdım. Bu ödülü her biriniz için alıyorum. İlk günden beri burada sizinleyim. Elbette başlangıçta çokça yere düştüm. Her zaman ayakta değildim. En çok da bu ödülü veren adam bana çelmeler taktı yolculuğumun başında. Ama sizler sayesinde her seferinde ayağa kalktım ve PGW'nün ilk World Heavyweight Şampiyonu oldum. 81 gün. O 81 günde her şey değişti. MAYHEM gitti, Nigel gitti, Goldberg gitti ama ben buradayım, siz buradasınız ve hep birlikte bu ödülü kazandık. Survivor Series'de bu şirketin en büyük gecesinde, bu şirketin her şeyini taşıdım. Bir omzumda World Heavyweight Şampiyonluğu, diğer omzumda ise PGW Şampiyonluğuyla ayrıldım. Hızlandırılmış başarı turu diyebiliriz belki. Belki de sadece şanslıydım. Ama bu ödülü almam, bunun şanstan fazlası olduğunu söylüyor. Bu ödülü almam, şanstan daha fazlası. Bu emeklerimin hediyesi. Bu yüzden ben de size karşı bir hediye ile geldim. Double or Nothing'de yılın son şovunda, herkese bir hediye veriyorum. Sizlere Cassino Battle Royal maçını veriyorum. Bu maçta istediğiniz herkes var. Ona bir şans verildiğinde kemeri kazanacağına inandığınız herkes olacak. Jey Uso, Christian Cage, Jeff Hardy, Val Venis, Randy Orton, Johnny Mayhem yani kimi ararsanız orada olacaklar. Ve kazanan, PGW Şampiyonluğu için, yılın Superstarına karşı maça çıkacak. Hayalini kurduğunuz o rüya maçlardan birisine kavuşacaksınız. Ama size spoiler vermeme izin verin. Ben bu kemeri taşımaya devam edeceğim.

osps.jpg


Will Ospreay ödülünün yanına geliyor. Ödüle bakıp güldükten sonra seyircilere son kez dönüyor.

Will Ospreay: Siz seyirciler, ekran başındakiler ve arka alandaki her bir isim bunu unutmasın: Şampiyon burada! Sizlerin şampiyonu olarak hem kemerini, hem de bu ödülü taşımaya devam edecek. Double or Nothing'de Casino Battle Royal'ı kazanıp karşıma çıkan adam kim olursa olsun... Devam edecek.

OSPI.jpg


Ospreay ödülünü yukarı kaldırıyor. Arenada yeniden Elevated çalmaya başlarken, ödül töreninin sonuna geliyoruz.

PGW: SLAMMY AWARDS 2023
Prestige Grand Wrestling LLC ™ ©
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
178
Mesajlar
595
Beğeni sayısı
1,397
PG Nakit
0

Haftaya malesef, bunu zor yazdık. Gerçi halen yazamadık tam bitmedi maddeler. 15 ödül var zaten kafadan 15 madde. Yine de reyting köpeği olmayıp 3 maddeyi kick-off'a attık ki yayın ızdırap olmasın hem oyunculara hem bize.
 
Üst
Click here to login using your socials account