Favori Galatasaray Maçınız Hangisi?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,071
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Seni ikna etmek için yazmıyorum reis yanlış anlama saygı duyuyorum haklısın fanatiklik aldı başını gitti ben eski kafalıyım belki ondandır. Eskiden GSli arkadaşlarımla FB maçına bile gitmiştik GS formasıyla ve çok eğlenmiştik bizim dönem sona ermiş anlaşılan. 😢
Yok reis ben seni anladım zaten ki bence seninki doğru olan. Ki yakın tarihten bir örnek vereyim, geçen sene FB'nin 3-0'dan 3-3'e döndürdüğü Rennes maçını bizim öğrenci evinde izlemiştik. Ev arkadaşım da Galatasaraylı, bir de Fenerbahçeli arkadaşımızı davet etmiştik maçı beraber izlemek için. Emre Mor beraberlik golünü atınca üçümüz birden evi yıktık sevinirken yani. Benimki aslında biraz nabza göre şerbet, bu konuda toksik olana karşı ben de toksiğim ama düzgün bir adamsa da ona göre hareket ederim.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Yok reis ben seni anladım zaten ki bence seninki doğru olan. Ki yakın tarihten bir örnek vereyim, geçen sene FB'nin 3-0'dan 3-3'e döndürdüğü Rennes maçını bizim öğrenci evinde izlemiştik. Ev arkadaşım da Galatasaraylı, bir de Fenerbahçeli arkadaşımızı davet etmiştik maçı beraber izlemek için. Emre Mor beraberlik golünü atınca üçümüz birden evi yıktık sevinirken yani. Benimki aslında biraz nabza göre şerbet, bu konuda toksik olana karşı ben de toksiğim ama düzgün bir adamsa da ona göre hareket ederim.
Tam da bundan bahsediyorum tabii ki toksik adama beyefendi gibi davranmayacaksın bende toksik olabiliyorum zaman zaman ama Avrupa'da GS forması giyiyorum maç izlerken o derece de takımlarımıza sahip çıkıyorum olması gereken bu ama düşmanlık beslemek yerine rekabete uygun hareket etmek lazım ama gerçekçi olmak gerekirse dünyada böyle maalesef biz azınlık olarak desteklemeye devam edeceğiz. Misal GS'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasını çok istiyorum çünkü en çok emek veren onlar ve ben çok gurur duyuyorum. Çoğu kişi için saçma gelebilir ama benim için gayet normal.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: