FB nefreti neden geliyor acaba? Ben Fenerli iken bile GS destekliyordum hala da destekliyorum Avrupa'da merak ediyorum bu görüşü yani.*Aralık 2011'de 3-1 yendiğimiz FB derbisi
*Ocak 2023'te 0-3 yendiğimiz FB derbisi
*Haziran 2023'te 3-0 yendiğimiz FB derbisi
Evet tarihteki en büyük FB nefretine sahibim, başka soru?
Şartlar...FB nefreti neden geliyor acaba? Ben Fenerli iken bile GS destekliyordum hala da destekliyorum Avrupa'da merak ediyorum bu görüşü yani.
Ben ne olursa olsun Avrupa'da her Türk takımı tutarım. Ne GS FBsiz ne FB GSsiz olamaz. Rekabet iyidir ancak nefret etmek çok abartı geliyor ya ha taraftarından nefret edersin anlarım da Avrupa'da desteklemek lazım bu benim görüşüm.Şartlar...
Ben de tutuyordum normalde ama çevremdeki rakip takım taraftarlarının %99'u böyle olmadığı için bu erdemliliği hak etmediklerini düşünüyorum. Ama yine de yüksek bir başarı geldiği zaman -ki uzun zamandır böyle bir başarımız yok Avrupa sahnesinde- o başarımızla hangi takım olursa olsun iftihar ederim.Ben ne olursa olsun Avrupa'da her Türk takımı tutarım. Ne GS FBsiz ne FB GSsiz olamaz. Rekabet iyidir ancak nefret etmek çok abartı geliyor ya ha taraftarından nefret edersin anlarım da Avrupa'da desteklemek lazım bu benim görüşüm.
Aynısı benim içinde geçerli ancak ben her zaman taraftara bakmadan destekliyorum ve başarılı olduklarında çok mutlu oluyorum çünkü onlar bizi temsil ediyor sadece taraftarını değil. Milli takım gibi olmasa da bizi sevmeyen yabancılara karşı desteklemem gerektiğini hissediyorum tabii ki.Ben de tutuyordum normalde ama çevremdeki rakip takım taraftarlarının %99'u böyle olmadığı için bu erdemliliği hak etmediklerini düşünüyorum. Ama yine de yüksek bir başarı geldiği zaman -ki uzun zamandır böyle bir başarımız yok Avrupa sahnesinde- o başarımızla hangi takım olursa olsun iftihar ederim.
Bu ülkedeki futbolun dinamikleri büyük oranda taraftar üzerinden okunur maalesef, o yüzden durum bundan ibaret bence.Aynısı benim içinde geçerli ancak ben her zaman taraftara bakmadan destekliyorum ve başarılı olduklarında çok mutlu oluyorum çünkü onlar bizi temsil ediyor sadece taraftarını değil. Milli takım gibi olmasa da bizi sevmeyen yabancılara karşı desteklemem gerektiğini hissediyorum tabii ki.
Seni ikna etmek için yazmıyorum reis yanlış anlama saygı duyuyorum haklısın fanatiklik aldı başını gitti ben eski kafalıyım belki ondandır. Eskiden GSli arkadaşlarımla FB maçına bile gitmiştik GS formasıyla ve çok eğlenmiştik bizim dönem sona ermiş anlaşılan.Bu ülkedeki futbolun dinamikleri büyük oranda taraftar üzerinden okunur maalesef, o yüzden durum bundan ibaret bence.