Favori Galatasaray Maçınız Hangisi?

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
images

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
*Aralık 2011'de 3-1 yendiğimiz FB derbisi
*Ocak 2023'te 0-3 yendiğimiz FB derbisi
*Haziran 2023'te 3-0 yendiğimiz FB derbisi

Evet tarihteki en büyük FB nefretine sahibim, başka soru?
FB nefreti neden geliyor acaba? Ben Fenerli iken bile GS destekliyordum hala da destekliyorum Avrupa'da merak ediyorum bu görüşü yani.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Ben ne olursa olsun Avrupa'da her Türk takımı tutarım. Ne GS FBsiz ne FB GSsiz olamaz. Rekabet iyidir ancak nefret etmek çok abartı geliyor ya ha taraftarından nefret edersin anlarım da Avrupa'da desteklemek lazım bu benim görüşüm.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,071
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Ben ne olursa olsun Avrupa'da her Türk takımı tutarım. Ne GS FBsiz ne FB GSsiz olamaz. Rekabet iyidir ancak nefret etmek çok abartı geliyor ya ha taraftarından nefret edersin anlarım da Avrupa'da desteklemek lazım bu benim görüşüm.
Ben de tutuyordum normalde ama çevremdeki rakip takım taraftarlarının %99'u böyle olmadığı için bu erdemliliği hak etmediklerini düşünüyorum. Ama yine de yüksek bir başarı geldiği zaman -ki uzun zamandır böyle bir başarımız yok Avrupa sahnesinde- o başarımızla hangi takım olursa olsun iftihar ederim.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Ben de tutuyordum normalde ama çevremdeki rakip takım taraftarlarının %99'u böyle olmadığı için bu erdemliliği hak etmediklerini düşünüyorum. Ama yine de yüksek bir başarı geldiği zaman -ki uzun zamandır böyle bir başarımız yok Avrupa sahnesinde- o başarımızla hangi takım olursa olsun iftihar ederim.
Aynısı benim içinde geçerli ancak ben her zaman taraftara bakmadan destekliyorum ve başarılı olduklarında çok mutlu oluyorum çünkü onlar bizi temsil ediyor sadece taraftarını değil. Milli takım gibi olmasa da bizi sevmeyen yabancılara karşı desteklemem gerektiğini hissediyorum tabii ki.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,071
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aynısı benim içinde geçerli ancak ben her zaman taraftara bakmadan destekliyorum ve başarılı olduklarında çok mutlu oluyorum çünkü onlar bizi temsil ediyor sadece taraftarını değil. Milli takım gibi olmasa da bizi sevmeyen yabancılara karşı desteklemem gerektiğini hissediyorum tabii ki.
Bu ülkedeki futbolun dinamikleri büyük oranda taraftar üzerinden okunur maalesef, o yüzden durum bundan ibaret bence.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Bu ülkedeki futbolun dinamikleri büyük oranda taraftar üzerinden okunur maalesef, o yüzden durum bundan ibaret bence.
Seni ikna etmek için yazmıyorum reis yanlış anlama saygı duyuyorum haklısın fanatiklik aldı başını gitti ben eski kafalıyım belki ondandır. Eskiden GSli arkadaşlarımla FB maçına bile gitmiştik GS formasıyla ve çok eğlenmiştik bizim dönem sona ermiş anlaşılan. 😢

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: