MITB Çanta Kazananlarından Memnun Musunuz?

Konular
2,238
Beğeni sayısı
1,155
PG Nakit
1,075
Favori Güreşçi
CM Punk

Erkeklerde Damian Priest, kadınlarda IYO SKY bu sene ki şovda yeni MITB çantalarının sahipleri oldular. Siz bu isimlerin çantaları kazanmasından memnun musunuz? Memnun değilseniz, kimin(kimlerin) kazanmasını isterdiniz?​

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Kadınlar iyi hoşta erkekler için Logan Paul ya da LA Knight isterdim.

ajkoy2j

bana kitap al
Konular
2
Beğeni sayısı
138
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
AJ Styles
En basindan beri dilegim bu ikilinin cantalari almasiydi, gayet memnunum. Iyo'dan cok sikayetci olan yok gibi ama Priest beklemedigim bir tepki aldi insanlardan. Triple H'e yonelik istifa pankartlari falan cekildi anlamsizca. Tas gibi bir guresci Priest. Cantayi kazanmasi da ileriye donuk bir suru farkli senaryo kolu acti. Herkesin kazanmasini istedigi LA Knight cantasiz da yolunu bulur.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Kadınlarda tuttuğumuz taraf kazandı erkeklerde LA Knight istesem de Priest'in galibiyetinin iyi bir hikaye sunma potansiyeli var gibi.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Iyo seyirciyi arkasına almayı başarmıştı ama Priest için bilemiyorum. Priest'in görünüş olarak evet, belki ana kemeri taşıyabilecek bir boyutu var ama promo olarak zayıf. Seyirciyi arkasına çekmeyi de başaramadı. Şahsen LA Knight kazansın isterdim ama buradan yine LA Knight devam edebilir. Priest ya tutacak ya da ağır batacak.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi