RPG PAYBACK #18'e Puanınız ve Değerlendirmeniz?


PAYBACK #18'e Puanınız ve Değerlendirmeniz?

  • 5

    Oy: 13 100.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    13
Katılım
2 Tem 2023
Konular
140
Mesajlar
6,072
Beğeni sayısı
1,368
PG Nakit
1,000
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Açılışa sonu bağlanan şovlar her zaman çok sevmişimdir. Şov boyunca o olayın stresini yaşamak, ne olacağını düşünmek acayip keyif veriyor ve heyecan katıyor takibe. Bu şov da inanılmaz yedirilmişti cidden ara segmentlerle, hem Otis ile beraber eğlendik hem de o stresi yaşadık. Sadece vinç soru işareti olarak kaldı bende, sanırım önemsiz birisiydi rastgele. O kişinin ismini hiç göremedik, duyamadık. Belki de ileride görürüz bilemiyorum. Patron'un rest çekmesini bekliyordum açılışta doğal olarak, az çok şov nedenlerinden de böyle bir mevzu olacağını çakmıştım. Tek beklemediğim ringe girememesi oldu Patron'un, ben ringe girip kaybedeceğini düşünmüştüm yine müdahale olur bir şey olur. Yota müdahaleyi erken yaptı, Humberto'nun etrafındaki tayfanın lideri konumunda gibi duruyor. Çok iyi işleneceğini ve ileride belki de Humberto'ya karşı çıkabileceğini hissettim bu şovla da. KAT'a güven tam. Humberto'nun gelişimi de o kadar iyi zirvesine ulaştı ki. Tirat sonrası ne dediyse onu gerçekleştiriyor, o yönde ilerliyor. En başarılı GARZA. That's it. Şov kapanışındaki Tazz'ın sözü de acayip iyiydi, Humberto'nun gelişimini özetledi. Ayakta kalan Garza. Barış'ın neler yapacağını acayip merak ediyorum devam edeceğimiz süreçte, daha gelişebilecek ve farklı noktalara evrilebilecek çok yönü var. Müthiş bir karakter oldu gerçekten Humberto, tekrardan da tebrik ediyorum. Patron.. CAFO yalattı maalesef, kemerden de etti. Tekrar kemer için mücadele eder gibi geliyor bana bilmiyorum, Mr. O'Neil'a bağlı artık her şey. Double or Nothing'de rematch görebiliriz bence, Mr. O'Neil'ın istediği türde, şartlarda tabii.

PURE Championship maçı benim için acayip ortadaydı. Tommaso'ya daha yakındım ama yalan olmasın, Bron'un kazanması da bir miktar şaşırttı. Özgür prime döneminde gibi oynuyor, her hafta promo, dozunda takip vs. Karşısında durmak da zor ama feud devam edecek gibi bitti maç. Bron orada bi dokunuş yaptı da ne yaptığını çözemedim, adam pes etmiyordu çünkü. Payback #19'da aydınlatılır ve feud devam eder, Double or Nothing'e taşınır bence.

Christian'dan maalesef çok bir beklentim yok, kalıcı bir oyuncu olur umarım. Jey Uso müthiş gelişimine devam ediyor, babasına duyduğu saygı ve sevgi, karakterin geldiği nokta çok tatminkar hissettiriyor oyuncusu olmamama rağmen. Çok iyi de promo gelmiş maç sonunda, bu feud acayip ilgimi çekiyor. Reigns'in sahibi yoktu ortalıkta sanırım da geçici bir durumdur muhtemelen. Jey Uso eğer o feudu da almayı başarırsa alnının akıyla farklı noktalara gidecek karakter artık gerçekten. Feudun kusursuz işleneceğine eminim, oyuncular da bunun karşılığını verecektir. Merakla bekliyoruz.

THIS RETURN. Şov sırasında kankardeşleri biraz dalgaya vurduk ama inanılmaz bir geri dönüştü. PGW tarihinin en beklenmedik, en iyi return'üydü bence. Senaryo da öyle iyi hazırlanmış ki gerçekten de uyuşturucu bağımlılıkları yüzünden ara veren isimler, terapi alıyorlar ve ortak paydada bir kere daha buluşuyorlar, bu sefer pozitif bir noktada. TTC potası da maalesef ilk günden beri durgun. Herkes takım alınca bir an ne oluyor demiştim de ilk başta herkesin hevesi hızlı kaçtı. The Sex'in dominasyonuna bir takım dur diyecekse, Lakot ile Mami diyecek.

THOMAS FISH. Hiç beklemiyordum. ECH'nın aldığı bir troll çar daha ana kemer potasında cidden delirtti. Kelini si... noktasından saç telini si... noktasına gelmesi apayrı delirtti maç içinde. Aynen kanka Jaime Lannister'ın gelişimi ne iyiydi ya askfjhaskjflhaskfsa. Ospreay'in reigni maalesef tamamen kendisinden bağımsız çok da iyi geçmiyor Nigel dönemi haricinde. Double or Nothing'de ne olacağını en kestiremediğim isim Ospreay maalesef. Ona rağmen Taha başlangıçtan bu yana tüm kalitesini koruyarak oynamaya ve kemeri de hak ederek elinde tutmaya devam ediyor. Bir oyumuzu açığa çıkaralım, yılın süperstarında da ona gitti oyumuz zaten diyelim.

5/5. Yine muhteşem bir şovdu, çok keyif aldım ve dersi de yarıda bıraktım takip ederken aldığım hazla, yarın izleyeceğim kalanını. Elinize emeğinize sağlık, kolaylıklar dilerim. ☕
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Bugün tiyatroda olduğum için şovu takip edemedim; lakin en azından değerlendirme için geleyim. Superstars'a da atmıştım değerlendirme ve bu değerlendirme muhabbeti sadece burada çıkmış olmasına rağmen bence çok iyi. Benim gibi yoğun insanlar gündelik hayata veya o strese baş ederken başka aktivitelere başvururken takip edemiyor; ama evinde sakin kafa okuyup güzel bir değerlendirme yapmak hoşuma gidiyor.

Her neyse, ilk olarak Alberto'nun büyük zorluklar ve fedalarla aldığı kemeri sadece şirkette olmayan biriyle ettiği kavgadan ötürü özür dilemediği için kaybetmesi Chairman'e büyük bir ağırlık vermiş, lakin bu ağırlık her şeyde hissettirilmezse veya O'Neil zamanı bittiğinde çok tırt bitirilirse yav dağ gibi Chairman böyle mi düştü dedirtebilir bu konuda ince elenip sık dokunulması lazım.

PURE kemeri değişikliği için açıkçası ben maçın sonucundan ziyade sonunu beğenmedim. Bir kemer Andre The Giant'ınki hariç hiç bir Bearhug'la kaybedilmemeli diye düşünüyorum. İki Spear falan tıklatsa daha iyidi. Ciampa da benim kaderi yaşamış en azından benim aksime o dümenden bir koruma yapsaymış daha motive olurmuş; ama Bron da fena bir momentumla gitmediği için çok da şaşırmadım karara. Yine de bir yeniliğe ihtiyaç var ya o kemer için bir tık sönük kaldı sanki.

Otis khskhskhskhskhsk tip olarak da Hodor'a benzemesi aslında çok koparttı beni ve çok da oturmuş.

CC vs Uso bu arada maç olarak haddinden bile uzun sürmüş olabilir. Özellikle bu iki karakter sahibinin orada yazılan promolara bakıp kendilerini biraz daha geliştirmeleri ve üzerine gitmeleri gerektiğini tatlı bir şekilde düşünüyorum. CC tam olarak güncel babancı CC olmuş. Uso'nun babasına vedası çok iyidi gerçekten bi uzaklara gittim yani kim yazmışsa eline sağlık çok hoşuma gitti.

SEX vs BC Gold maçı sanki bir tık daha uzun sürebilirdi veya BC'den biraz daha karakteristik bir şeyler görebilirdik bir promo, dalaş vb. gibi. Tıpkı bu rehabilite kardeşlerin yaptığı gibi özellikle. Ya da maç uzun olsa yeterdi lakin bu iki takım için çok sevinçliyim sevindiğim kısım da takım divizyonu abi. SEX maça çıkıyor ya diyorum ki tamam kazandılar. Lakin bu debut yapan takımlar bi acaba dedirttirebilir. Juice yerine de Devitt yani OG Club görmeyi daha çok istiyordum. Rehabilite takımı da RPG'de 2 haftaya kaybolma potansiyeli kendi yeteneklerinin potansiyeline eşit çok çok iyi ve çok da uyumlu bir takım olmuş. Lakin bu doktorlarla alakalı bir build up bir şeyler görseydik tek şovluk iyi olabilirdi. Belki Hardy ve Mox aktif olurlarsa bunlardan iyi de belgesel çıkar.

Thomas Fish'e ayrı parantez açacağım dümenden bir karakter oynamasına rağmen iki maçta da gayet iyi dominasyon gösterdi. Biraz da karakteristik o komedi kıvamını daha çok görürsek daha da çok güleriz. Bu Ospreay'de var ya bedevi şansı var. Karşısına kim gelse emekli oluyor, kel oluyor adam bedavadan reign yapıyor. Yapsın da abi zaten yorumlara bi bakayım dedim bir kere adam bar koymuş. Hakkındır reis.

Alberto vs Garza maçında da tüm şov buraya işlendi aslında ve ben çok memnun kaldım. Çünkü farklı tipte bir kaybetme, farklı bir tipte senaryo gördüm diyebilirim. Harbiden de Garza alışkanlığı oldu bu herhalde dandik paket tarzında kemer çözmeler. Count out ile kemer kaybedilince bi dedim böyle bir şey yok? Lakin O'Neil isterse gayet de oluyormuş yani. Alberto tuş olmadı karizması gitmesi, Humberto da sonunda o yancı profilini kenara bıraktı ve hak ettiğine doğru ilerliyor onun adına sevindim. Bu arada Yota ile Batista özellikle de Batista Beyaz Show promoları kesmek yerine şu an aktif olup promo keserse en azından biz de onu görmüş olacağım. Bunca zaman @KAT için de aynısını diyordum promo konusunda, yakın zamanda bi göründü şükür dedim ya hoşuma da gitti çok. Takım varyasyonu şart bize.

Şov zaten yeteri kadar uzun olduğu için kesik de bizden gelmiş. Biçim olarak 5 ama biçem olarak 4 vereceğim bir şovdu. 5'i yanlışlıkla verdik; lakin 5 puan da hakkıdır yani hiç de sırıtmaz. Emeğinize sağlık.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
364
Mesajlar
5,607
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Hangi karakterlerin yanlış kullanıldığını bilmek isterim.
O Neil son sözün bu mu dedikten sonra Alberto evet demesi ve o an kemeri bırakacak kadar cesur bir hareketle cesur hareket etmesi olabilirmiş. Özür dilemeyip neredeyse şirketten kovulmayı goze alarak ondan sonra maça girmek için 2.5 saat koşturması, bir de kemeri kaybettiği senaryoda bir tık daha yanlış olmuş gibi. Kemeri kendi bıraktıktan sonra nasıl el değişimi yapacağız turnuva o bu olayı olur derseniz de Otis'in veya Tsuji'nin vs vs. Garza ile maça çıkmasının ayarlanması olabilirmiş. A.E.P'un bu özür dileme senaryosu ilerideki şovlarda gene devam ettirilebilir zaten.
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
O Neil son sözün bu mu dedikten sonra Alberto evet demesi ve o an kemeri bırakacak kadar cesur bir hareketle cesur hareket etmesi olabilirmiş. Özür dilemeyip neredeyse şirketten kovulmayı goze alarak ondan sonra maça girmek için 2.5 saat koşturması, bir de kemeri kaybettiği senaryoda bir tık daha yanlış olmuş gibi. Kemeri kendi bıraktıktan sonra nasıl el değişimi yapacağız turnuva o bu olayı olur derseniz de Otis'in veya Tsuji'nin vs vs. Garza ile maça çıkmasının ayarlanması olabilirmiş. A.E.P'un bu özür dileme senaryosu ilerideki şovlarda gene devam ettirilebilir zaten.

Kamil koç arabasında kavga çıktı kavgada bir baya mavimciye seni şikayet edeceğim dedi o esnasında kadın neden ve geldiniz dedi mavimciye arabada bağırma dedi o esnasında diğer yolcular bayan haklı dedi muallebiciye sen şoförün yanına oturdum dedi mavimci bana bağiramassin dedi arabayı durdurup dedi şoföre sonuç bir kaza olmadan sağselamet memleketimize geldik.selamunaleyküm hepherkese
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
188
Mesajlar
622
Beğeni sayısı
1,520
PG Nakit
0
O Neil son sözün bu mu dedikten sonra Alberto evet demesi ve o an kemeri bırakacak kadar cesur bir hareketle cesur hareket etmesi olabilirmiş. Özür dilemeyip neredeyse şirketten kovulmayı goze alarak ondan sonra maça girmek için 2.5 saat koşturması, bir de kemeri kaybettiği senaryoda bir tık daha yanlış olmuş gibi. Kemeri kendi bıraktıktan sonra nasıl el değişimi yapacağız turnuva o bu olayı olur derseniz de Otis'in veya Tsuji'nin vs vs. Garza ile maça çıkmasının ayarlanması olabilirmiş. A.E.P'un bu özür dileme senaryosu ilerideki şovlarda gene devam ettirilebilir zaten.

Şaka bir yana eleştirin için teşekkürler, fikirlerini dile getirmişsin ama sanırım mobilden yazdığın için anlamak uğruna 3-4 kez okudum. Patron zaten orada ters psikoloji yapıyor, "özür dileyerek herkes gibi seni yalamam, sen patronsan bende patronum" mesajı vermeye çalışıyor Chairman'e. Ama bu işlemiyor ve ters tepiyor. Burayı böyle açıklayabilirim. Dolayısıyla kemeri bırakma işi de biraz yatıyor bununla. Böyle kısacası, tekrardan teşekkürler fikirlerin için.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
364
Mesajlar
5,607
Beğeni sayısı
785
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Şaka bir yana eleştirin için teşekkürler, fikirlerini dile getirmişsin ama sanırım mobilden yazdığın için anlamak uğruna 3-4 kez okudum. Patron zaten orada ters psikoloji yapıyor, "özür dileyerek herkes gibi seni yalamam, sen patronsan bende patronum" mesajı vermeye çalışıyor Chairman'e. Ama bu işlemiyor ve ters tepiyor. Burayı böyle açıklayabilirim. Dolayısıyla kemeri bırakma işi de biraz yatıyor bununla. Böyle kısacası, tekrardan teşekkürler fikirlerin için.
Aslında ben mobilden bayağı düzgün yazıyorum ama bazı kelimeleri yazmayı unutmuşum, haliyle de bağlantı kurulamama durumu olmuş bazı yerlerde. Yaklasiminiz icin teşekkür ediyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: