Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok yanlış yola girdi bence, kendisi mücadele vermeye devam etseydi giderdi Mayıs'a kadar ama yamaklık ile kendi sonunu getiriyor. Gene de Mayıs iddiasında varım ben hala.
Çok yanlış yola girdi bence, kendisi mücadele vermeye devam etseydi giderdi Mayıs'a kadar ama yamaklık ile kendi sonunu getiriyor. Gene de Mayıs iddiasında varım ben hala.
Gizem diskalifiye olacaksa Nisan'ı görmesi bile zor. Maviler, Bozok + Gizem'in gitmesiyle 3 veya 4 dokunulmazlık kaybedecektir. Zaten 3. aday her türlü Yaman olur, bu hafta Bozok gibi biri bile stres yönetimini beceremeyip belki çevireceği ya da 2. turdan çıkacağı düelloda tahtaya tekme atıp ayağını sakatladı. Sonrasında da elendi.