FINAL | (1000 puanlık bonus soru yayında) 3 Aylık Elite Plus Hediyeli Bilgi Yarışması

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Bonus Soru: (şıklar yok) değeri 25 puandır ve saat 18'e kadar doğru cevapları veren herkes çekilişe katılacak ve kazanan kişi 25 puan kazanacaktır. Bol şans.

Royal Rumble Tarihinin en erken elenen ismi kimdir ve onu eleyen güreşçinin adı nedir?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,037
Beğeni sayısı
4,435
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Arkadaşlar arada bonus soru da sormaya karar verdim. Bu bonus sorunun süresi sonraki ana soruya kadardır ve her doğru cevap veren çekilişe katılıp çarkta çekilişe katılacaktır. Çekilişle kazanan kişi 25 puan kazanacaktır. Bu durumu erken kopma olmasın diye yapmaya karar verdim. @Beast Incarnate @ReQuem hocalarım itirazınız olmazsa yapacağım.
Kral etkinlik senin koordinasyon senin, bizim için uygundur.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Kral etkinlik senin koordinasyon senin, bizim için uygundur.
Kral eyvallah izin almadan yapmam size saygım büyüktür. Ayrıca bu bitince 1 ay sürecek bir etkinlik yapıp bir kişiye 6 aylık elit Pro bir kişiye 3 aylık elit plus ve bir kişiye de benim PG nakitten nakit hediye edeceğim. :)

ReQuem

#uncensored
Konular
1,707
Beğeni sayısı
1,764
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Arkadaşlar arada bonus soru da sormaya karar verdim. Bu bonus sorunun süresi sonraki ana soruya kadardır ve her doğru cevap veren çekilişe katılıp çarkta çekilişe katılacaktır. Çekilişle kazanan kişi 25 puan kazanacaktır. Bu durumu erken kopma olmasın diye yapmaya karar verdim. @Beast Incarnate @ReQuem hocalarım itirazınız olmazsa yapacağım.
Sahne senin baboli. Bize izlemek düşer.

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
Bonus Soru: (şıklar yok) değeri 25 puandır ve saat 18'e kadar doğru cevapları veren herkes çekilişe katılacak ve kazanan kişi 25 puan kazanacaktır. Bol şans.

Royal Rumble Tarihinin en erken elenen ismi kimdir ve onu eleyen güreşçinin adı nedir?
Santino Marella - Kane

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
@JonMoxley çekilişi kazanarak 25 puanın sahibi oldu. Tebrikler.

3n64t2e.jpg

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: