Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erken kopmalar olmaması açısından bonus soru ve Etkinlik yapıyoruz dostlar. Şansım yok demeyin puanları kapatacağınız etkinlikler ve sorularla arayı kapatabilirsin.
Bu seferlik kabul ediyorum reis ama bonus soruların cevaplarını özelden alıyorum ki millet kopya çekmesin. (Gerçi Google baba var ama ona yapacak bir şey yok)
Bu seferlik kabul ediyorum reis ama bonus soruların cevaplarını özelden alıyorum ki millet kopya çekmesin. (Gerçi Google baba var ama ona yapacak bir şey yok)
Görmedim mb, ama Google'a bakıp yazıyoruz zaten bunu inkar edecek olan var mı? Bence sistemde sorunlar var zaten dalgasına katılıyorum şu an, daha düzenli yapsan etkinlik daha da tutabilirdi.
Görmedim mb, ama Google'a bakıp yazıyoruz zaten bunu inkar edecek olan var mı? Bence sistemde sorunlar var zaten dalgasına katılıyorum şu an, daha düzenli yapsan etkinlik daha da tutabilirdi.