FINAL | (1000 puanlık bonus soru yayında) 3 Aylık Elite Plus Hediyeli Bilgi Yarışması

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
BONUS Soru: Değeri 25 Puan Saat 17:00'dr kapanıyor. Özelden mesaj yoluyla cevapları yollayın lütfen.

The Undertaker'ın alter egosundan biri olan "American Badass" karakteriyle ilk kez hangi yılda ortaya çıktı?
a) 1997
b) 2000
c) 2002
d) 2005
e) 2007

Moderatör tarafında düzenlendi:

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Erken kopmalar olmaması açısından bonus soru ve Etkinlik yapıyoruz dostlar. Şansım yok demeyin puanları kapatacağınız etkinlikler ve sorularla arayı kapatabilirsin.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Bu seferlik kabul ediyorum reis ama bonus soruların cevaplarını özelden alıyorum ki millet kopya çekmesin. (Gerçi Google baba var ama ona yapacak bir şey yok)

Görmedim mb, ama Google'a bakıp yazıyoruz zaten bunu inkar edecek olan var mı? Bence sistemde sorunlar var zaten dalgasına katılıyorum şu an, daha düzenli yapsan etkinlik daha da tutabilirdi.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
Görmedim mb, ama Google'a bakıp yazıyoruz zaten bunu inkar edecek olan var mı? Bence sistemde sorunlar var zaten dalgasına katılıyorum şu an, daha düzenli yapsan etkinlik daha da tutabilirdi.
Katılın abi sorun yok. Katılan oldukça ödülleri de artıracağım bu tek etkinlik olmayacak.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: