BAB WWE 2004 > ROYAL RUMBLE

Re7o

Capeless Crusader
Konular
391
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
WWE+new+logo.png

Alışılmışın dışına çıkarak 2004 yılından günümüze doğru ilerliyoruz. Geçmişten günümüze neler farklı olacak yaşayıp göreceğiz.

Women's Championship: Lita
WWE Tag Team Championship: Flair&Batista
World Tag Team Championship: Basham Brothers
United States Championship: Big Show

Intercontinental Championship: Randy Orton
World Heavyweight Championship: Triple H

WWE Championship: Brock Lesnar

Şirketin şu anda 4 tane haftalık şovu var bunlar:
RAW
Smackdown
Velocity

Heat

İlk Pay Per View şovumuz ise
royal_rumble_old_school_logo__2002_2004__by_mrphenomenal15_dconhfi-fullview.png

Şovlar
RAW #1
Smackdown #1
RAW #2
Smackdown #2
RAW #3
Smackdown #3
RAW #4
Smackdown #4
Royal Rumble

Son düzenleme:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bilmiyorum takip ettin mi ya da hatırlıyor musun ama bundan 5-6 sene önce kendi elimle yazdığım uzun soluklu bir Ruthless Aggression Era BaB'ım vardı, o geldi aklıma duygulandım... Zaten kesinlikle takip edecektim ama böyle bir şey de olunca duygusal bağ kurdum şu an, merakla bekliyorum ilk şovu.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
391
Beğeni sayısı
391
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
WWE+new+logo.png

WWE Daily News

1-
Vince McMahon tarafından görevlendirilen yeni bir ekip WWE şovlarının yönetimiyle görevlendirilmiş.

2-Yeni ekibin ilk hamlesi, Smackdown şovlarının Cuma günleri canlı yayınlanması kararını almak olmuş. Heat şovlarının çekimleri de Pazartesi günleri yapılacakmış ama şov Perşembe günleri yayınlanacakmış.

3-Yeni ekibin raporları doğrultusunda WWE yetenek gözlemcileri iki yeni isimle görüşmelere başlamış. Bu isimlerden birinin 18 yaşındaki Drew Galloway, diğerinin ise yine 18 yaşındaki Kevin Steen olduğu iddia ediliyor.

4-Matt Hardy'nin yeni ekip ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

5- Mini bir draft sonrası Shawn Michaels Smackdown'a, John Cena ise RAW'a geçiş yapmış.

İlk şovumuz RAW. Gün içinde atacağım.​

The PrinXe

#MaxiBall
Konular
228
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
Merakla bekliyoruz kral.
WWE+new+logo.png

WWE Daily News

1-
Vince McMahon tarafından görevlendirilen yeni bir ekip WWE şovlarının yönetimiyle görevlendirilmiş.

2-Yeni ekibin ilk hamlesi, Smackdown şovlarının Cuma günleri canlı yayınlanması kararını almak olmuş. Heat şovlarının çekimleri de Pazartesi günleri yapılacakmış ama şov Perşembe günleri yayınlanacakmış.

3-Yeni ekibin raporları doğrultusunda WWE yetenek gözlemcileri iki yeni isimle görüşmelere başlamış. Bu isimlerden birinin 18 yaşındaki Drew Galloway, diğerinin ise yine 18 yaşındaki Kevin Steen olduğu iddia ediliyor.

4-Matt Hardy'nin yeni ekip ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

5- Mini bir draft sonrası Shawn Michaels Smackdown'a, John Cena ise RAW'a geçiş yapmış.

İlk şovumuz RAW. Gün içinde atacağım.​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: