Kendinizi Eleştirin


Katılım
2 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
6,491
Beğeni sayısı
1,476
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
fazla toksik olabiliyorum bazı anlar, derbi günleri vesaire özellikle. aşırı bedduaya kaçan söylemlerim oluyor. sonra pişman oluyorum. birileri üzülmesin diye kendi hayatımdan fedakarlıklar yaptığım anlar çok fazla yer kaplıyor hayatımda bunu da değiştirmek için çabalıyorum. düzensiz ve sorumsuzum. hevesle başladığım bir şeyden uzaklaşmam çok uzun sürmüyor ne kadar hevesim olursa olsun. çok fazla var saysam 24 saat muhabbet çıkar.
 

Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
638
Mesajlar
5,171
Beğeni sayısı
1,843
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Liv Morgan
Favori Güreşçi
Malakai Black
Son yaşadığımız aşksal sıkıntılardan sonra yeni birine adım atmaya çok çekiniyorum. Muhtemelen uzun bir süre de böyle devam edecek. Kendimi her anlamda olabildiğince geliştirip ilk adımı karşı tarafın atmasını sağlamak istiyorum. Adım atacak kişiye de koşup dünyanın en mutlu insanı falan yapacağım muhtemelen. Spora falan yazıldık haftada 3 gün ona gidip 1 gün de halı saha yapıyoruz denk geldikçe. Vaktimi evde geçiriyorum spor dışında artık çoğunlukla. Udemy'den kurs aldım video tasarım falan çalışıyorum yalandan günde 1-2 saat. Rayına oturtmamız gereken şeyler var gibi.
 

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,461
Beğeni sayısı
1,590
PG Nakit
370
bir şeylerin farkındayım fakat konfor alanımdan çıkamıyorum, üşengecim ve bazen çok gereksiz meselelere bile aşırı sinirlenebiliyorum zaten öfke problemim var.

ve tam kötü özellik mi emin olamadım fakat haksızlığa gelemiyorum bu konuda karşımdaki ailem veya en yakın arkadaşlarım bile olsa bir konuda haklıysam çok kırıcı olabiliyorum hakkımı savunmak için ve haksızlığa tahammülüm olmadığı için.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: