RPG Vıcık Vıcık

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Arka alanda bir kapının önündeyiz. İçeriden arada gelen tak tuk vurma sesleriyle vıcık vıcık sesler geliyor.

"Dur kayıyor bu..."

"Islak olduğu için kayıyor tabi"

"Dikkat et, tam böyle ovalayacaksın"

"Biraz da şuralarıma ohhhhh"

"Arkadan vurdun mu önden böyle sallanacak!"

"Kurtuluşta bir abi var o nasıl yapıyor ya?"

Kameraman gözünü kapatarak korkudan tir tir titreyerek kapıyı açıyor... İçeride Tyler Reks ve Val Venis var! İkilinin üzerinde birer slip mayo var sadece. Yerde bir sürü boş bebe yağı şişesi var, iki adamın da kasları yağdan parıldıyor.

61LtS14n1iL.jpg

Venis Reks'in sağ kolunu omzuna almış bebe yağıyla ovarken Reks konuşmaya başlıyor.

Tyler Reks: "Adamım... o hatun ne öyle be? Biliyor musun çok çok yanlış yaptık. Havlularla değil, G String'lerimizle Cathy'i karşılamalıydık! Hem kasıklardaki erkek ter bezleri havayla temas ettiğinde ortamı dolduracak testesteron kokusundan dişi sinek bile kaçamazdı! Ama olsun, Seks&Penis'te yani Reks ve Venis'te çareler tükenmez. Tam Cathy'nin bebek gibi cildine layık olmak için biz de hazırlıklı geldik. Biraz şu baldırlarımı da ov oğghhhhh"

Venis Reks'in baldırlara kalan yağı boşaltıp ovalamaya devam ediyor.

Tyler Reks: "Şu iki palabıyıklı hanım evladıyla pek ilgilenmiyorum. Kendilerinde erkeklik hormonu olduğunu da pek sanmıyorum, bıyıkların takma olduğuna Kadiköy Erotik Shop kartımda olan 500 lira puan üzerine bahse girerim. O ikisine gelecek hafta bir erkek nasıl hareket eder, nasıl davranır, nasıl kokar öğreteceğiz. Sonra Cathy ama bu konuda endişeye, mahal yok endişeye! Cathy bizim testesteron seviyelerimize daha fazla dayanamaz, ama bir ateş parçası daha var ki o zor lokma. Bea. Dostum o hatun aklıma geldikçe kendimden geçiyorum. Fazla erkeklik hormonundan havale geçirmek üzereyim... VENİS BANA BİR TOKAT AT!"

Venis tokadı yapıştırıyor, Reks AUUUV diye bağırıyor ve bir şişe kapıp Venis'in sırtı yağlamaya başlarken Venis konuşmaya başlıyor.

@KALKTI!!!!

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,106
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Tyler Reks, hacimli jeli Venis'in ense köküne laps diye yapıştırıyor.

Val Venis: Ah o asil İngiliz kızıyla baş başa kalmak vardı.... Yanındaki 3 hanım evladından daha yürekli değilse benim adım da Val değildir. Ona ne yapardım biliyor musun? Ah, o agresif kız işi aceleye getirmez. Naz yapardı. Ben de arkasına geçip güven vermek adına enseden başlayan güzel bir masaj yapardım. "Immhh, böyle iyi mi? Güzel masaj yaptığımı söylerler. Acıtmadım değil mi?" Suyu ısıttıktan sonra aşağılara inerdim. Asıl kısım burası işte. Aman Tanrım!

Tyler Reks, ense kısmını bitirip sırtlara doğru iner.

Val Venis: Önce tüm sırt kısmını güzelce bir elden geçirirdim. Ritmik artışlarla nabzına yön verirdim Reks. Yavaş yavaş, usul usul başlayıp kemiklerini titretene kadar basıncı arttırırdım. Bu, niyetimi açığa çıkarırdı ve finale geçerdim. Südyenin kopçasını nazik hareketlerle çıkarır... "Masajın etkisini arttıralım bakalımmmmhhhh." dedikten sonra buna da izin verirse artık beni kimse tutamaz. O MEMELER BENİMDİR!!!!! Ellerimle onları kavrar ve- hey, ne yaptığını sanıyorsun? Çek şu ellerini!

Reks irkilerek geri çekilirken Val Venis onun ellerine vurdu. Kısaca boğuştular. Venis, Reks'in ellerini kilide almaya çalışırken Reks onu ittirdi. Böyle kavgalar her iki öküz arkadaş arasında olurdu. Abartmadan sakinleştiler. Birkaç saniye sessizce soluklandılar.

Val Venis: Cathy Kelley de enteresan bir hatun. Küçük göğüs, büyük olmayan bir kalça ama inanılmaz bir seksapalite. Anlayamadım.... Sanırım onu çıplak görmemiz gerekecek. Ne dersin? Planın var mı? Şu sırtımı bitir a*ına koyayım. Elim yetişmiyor.

@Dragon

Dragon

JM Cericho
Konular
9
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Alexa Bliss
Tyler Reks: "Oğlum Kırkpınar'da kıspetin içine elini sokup orayı yağlamıyorlar mı?"

"Oradan tutuyorlar yağlama değil lan!"

Tyler Reks: "Neyse, dostum o Cathy inanılmaz bir şey. Bea'nın zıttı gibi, o bir ateş parçası ise o bir içim su. Tıpkı benim erkeksi tenimin içten yanmalı bir motor gibi yanarken ter bezlerimden çıkan ter damlacıklarının buharlaşması gibi! Bu hatunu kesinlikle bir anadan üryan görüp puanlamayı yapmalı ardından reçeteyi yazmalıyız! Benim asıl derdim Bea. O hatundaki erkeksi taraf benim ERRRRKEK içgüdülerimle bir zıt mıknatıslama yapıyor! Beni AZDIR- ay yani kendisine yazdırtıyor!"

Reks yağlı kremi Venis'in omuz başlarına masaj yaparak sürerken iyice heyecanlanıyor.

Tyler Reks: "Düşünsene Venis, Bea ile bir odadasın. Sana o üstten bakan bakışını atıyor, sen azgın bir boğa gibi nefesler alıp veriyorsun. Gözlerin kıpkırmızı oluyor. Orana burana pompalanan kandan beyin hücrelerin paydosa çıkalı çok olmuş bile! Bütün damarların, ORASI DA DAHİL topoğrafya haritası gibi girintili çıkıntılı olmuş! Terliyorsun, terlerin daha bu kaslı vücudundan akmadan buharlaşıyor bile! NE YAPARDIN ULAN SENİ AZGIN BOĞA HADİ ANLAT!"

@KALKTI!!!!

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,106
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Venis anlatacak gibi oluyor ama derin bir iç çekerek susmayı tercih ediyor.

Val Venis: Biraz daha anlatacak olursam 1 saat boyunca ayağa kalkamam. Sende de öyle mi? İnmesi epey vakit alıyor.

Reks tuhaf bir bakışla yanıt veriyor sadece.

Val Venis: Pekala, eğer prensesin tadına bakmak istiyorsak yanında bodyguard gibi gezen hanım evlatlarını devreden çıkarmalıyız. İlk Mayhem şovunda onlara karşı bir maça çıkacağız. Umarım bunu ilk defa benden duymamışsındır.... Seks kolay iş Reks. SEKS DEMEK REKS DEMEK.... REKS DEMEK SEKS DEMEK! Prenseksin tadına bakacağız ama önce o 2 engeli ortadan kaldırmalıyız. Duydun mu beni?

Val Venis donunu gevşetip tüm yağı boca ediyor oraya. Sonra yağlamaya başlıyor.

Val Venis: KALDIRMALIYIZ!!!!!!

Val Venis birden kendi kendine gaza gelip zılgıt çekerken kameralar kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: