Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Vıcık Vıcık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KALKTI!!!!" data-source="post: 12300" data-attributes="member: 63"><p style="text-align: center"><em>Tyler Reks, hacimli jeli Venis'in ense köküne laps diye yapıştırıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Val Venis:</strong> Ah o asil İngiliz kızıyla baş başa kalmak vardı.... Yanındaki 3 hanım evladından daha yürekli değilse benim adım da Val değildir. Ona ne yapardım biliyor musun? Ah, o agresif kız işi aceleye getirmez. Naz yapardı. Ben de arkasına geçip güven vermek adına enseden başlayan güzel bir masaj yapardım. "Immhh, böyle iyi mi? Güzel masaj yaptığımı söylerler. Acıtmadım değil mi?" Suyu ısıttıktan sonra aşağılara inerdim. Asıl kısım burası işte. Aman Tanrım!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Tyler Reks, ense kısmını bitirip sırtlara doğru iner.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Val Venis: </strong>Önce tüm sırt kısmını güzelce bir elden geçirirdim. Ritmik artışlarla nabzına yön verirdim Reks. Yavaş yavaş, usul usul başlayıp kemiklerini titretene kadar basıncı arttırırdım. Bu, niyetimi açığa çıkarırdı ve finale geçerdim. Südyenin kopçasını nazik hareketlerle çıkarır... "Masajın etkisini arttıralım bakalımmmmhhhh." dedikten sonra buna da izin verirse artık beni kimse tutamaz. O MEMELER BENİMDİR!!!!! Ellerimle onları kavrar ve- hey, ne yaptığını sanıyorsun? Çek şu ellerini!</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Reks irkilerek geri çekilirken Val Venis onun ellerine vurdu. Kısaca boğuştular. Venis, Reks'in ellerini kilide almaya çalışırken Reks onu ittirdi. Böyle kavgalar her iki öküz arkadaş arasında olurdu. Abartmadan sakinleştiler. Birkaç saniye sessizce soluklandılar.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Val Venis:</strong> Cathy Kelley de enteresan bir hatun. Küçük göğüs, büyük olmayan bir kalça ama inanılmaz bir seksapalite. Anlayamadım.... Sanırım onu çıplak görmemiz gerekecek. Ne dersin? Planın var mı? Şu sırtımı bitir a*ına koyayım. Elim yetişmiyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[USER=40]@Dragon[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALKTI!!!!, post: 12300, member: 63"] [CENTER][I]Tyler Reks, hacimli jeli Venis'in ense köküne laps diye yapıştırıyor.[/I] [B]Val Venis:[/B] Ah o asil İngiliz kızıyla baş başa kalmak vardı.... Yanındaki 3 hanım evladından daha yürekli değilse benim adım da Val değildir. Ona ne yapardım biliyor musun? Ah, o agresif kız işi aceleye getirmez. Naz yapardı. Ben de arkasına geçip güven vermek adına enseden başlayan güzel bir masaj yapardım. "Immhh, böyle iyi mi? Güzel masaj yaptığımı söylerler. Acıtmadım değil mi?" Suyu ısıttıktan sonra aşağılara inerdim. Asıl kısım burası işte. Aman Tanrım! [I]Tyler Reks, ense kısmını bitirip sırtlara doğru iner.[/I] [B]Val Venis: [/B]Önce tüm sırt kısmını güzelce bir elden geçirirdim. Ritmik artışlarla nabzına yön verirdim Reks. Yavaş yavaş, usul usul başlayıp kemiklerini titretene kadar basıncı arttırırdım. Bu, niyetimi açığa çıkarırdı ve finale geçerdim. Südyenin kopçasını nazik hareketlerle çıkarır... "Masajın etkisini arttıralım bakalımmmmhhhh." dedikten sonra buna da izin verirse artık beni kimse tutamaz. O MEMELER BENİMDİR!!!!! Ellerimle onları kavrar ve- hey, ne yaptığını sanıyorsun? Çek şu ellerini! [I]Reks irkilerek geri çekilirken Val Venis onun ellerine vurdu. Kısaca boğuştular. Venis, Reks'in ellerini kilide almaya çalışırken Reks onu ittirdi. Böyle kavgalar her iki öküz arkadaş arasında olurdu. Abartmadan sakinleştiler. Birkaç saniye sessizce soluklandılar.[/I] [B]Val Venis:[/B] Cathy Kelley de enteresan bir hatun. Küçük göğüs, büyük olmayan bir kalça ama inanılmaz bir seksapalite. Anlayamadım.... Sanırım onu çıplak görmemiz gerekecek. Ne dersin? Planın var mı? Şu sırtımı bitir a*ına koyayım. Elim yetişmiyor. [USER=40]@Dragon[/USER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Vıcık Vıcık
Menü
Giriş yap