Ben demedim beyler bu adam lafları söyledi. @Punk City Yav nerde laf attım çıkar göster.
Punk City Yasaklı Üye Katılım 30 Haz 2023 Konular 0 Mesajlar 0 Beğeni sayısı 0 PG Nakit 0 4 Ara 2023 #11 ReQuem' Alıntı: Ben demedim beyler bu adam lafları söyledi. @Punk City Genişletmek için tıkla ... Yav nerde laf attım çıkar göster.
ReQuem' Alıntı: Ben demedim beyler bu adam lafları söyledi. @Punk City Genişletmek için tıkla ... Yav nerde laf attım çıkar göster.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,313 Beğeni sayısı 2,321 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 4 Ara 2023 #12 ReQuem' Alıntı: Çok büyük an. Punk tayfa Orton'a salladığı için böyle davranıyorum yoksa saygı duyarız. Genişletmek için tıkla ... Yavrum biz Orton’ı da seviyoruz. Ancak veriler ortada, Punk domine etti izlenmelerde vs.
ReQuem' Alıntı: Çok büyük an. Punk tayfa Orton'a salladığı için böyle davranıyorum yoksa saygı duyarız. Genişletmek için tıkla ... Yavrum biz Orton’ı da seviyoruz. Ancak veriler ortada, Punk domine etti izlenmelerde vs.