- Konular
- 204
- Beğeni sayısı
- 2,562
- PG Nakit
- 1,260
Oğlum takılayım dedim, sen şuna bağladın.Anamdan babamdan çok sizi ve adliyedeki çalışanları görüyom biraz da anamla babamla vakit geçireyim dedim napim…
Oğlum takılayım dedim, sen şuna bağladın.Anamdan babamdan çok sizi ve adliyedeki çalışanları görüyom biraz da anamla babamla vakit geçireyim dedim napim…
ülkemin ASKERine dokundurmam ama burgerimi bir süre daha getrmezse kırdıracağım.Anamdan babamdan çok sizi ve adliyedeki çalışanları görüyom biraz da anamla babamla vakit geçireyim dedim napim…
Kuzi şu Ümraniye’deki kontaklarına Taner’in burnunu aynı yerden kırdıramıyor muyuz ya?
Oğlum takılayım dedim, sen şuna bağladın.
Garsonluk yapıyor lale bize askerim diye yediriyor ya, kırdır gitsinülkemin ASKERine dokundurmam ama burgerimi bir süre daha getrmezse kırdıracağım.
Fotoya 3 saniye bakınca ikinci burun estetik ameliyatının parası cebinden çıkıyor @Punk CityEkli dosyayı görüntüle 3574
garson citynin korkulu rüyası
sen geleneksel balta konseyinde yargılanmak istiyon?Fotoya 3 saniye bakınca ikinci burun estetik ameliyatının parası cebinden çıkıyor @Punk City
Ya boş atma abisi nerede kaldı benim 4 peynirli pizza ve Fuse Tea şeftali siparişim?sen geleneksel balta konseyinde yargılanmak istiyon?
Fotoya 3 saniye bakınca ikinci burun estetik ameliyatının parası cebinden çıkıyor @Punk City
abı laf değil icraat yapın yaa.sen geleneksel balta konseyinde yargılanmak istiyon?