DUYURU Önemli Bir Uyarı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Herkese iyi akşamlar ProfesyonelGures halkı.

Yönetim ekibi olarak bir süredir dikkat çeken, son zamanlarda ise hayli arttığını gördüğümüz bir durum var. Kısaltmalı, hafif kırpmalı (örneğin: a, ag, aw) tarzı “kuralı aştığınızı” düşündüğünüz sosyal medya tipi küfür söylemleri üyeler arasında oldukça artmış durumda. Bunları gördükçe düzenliyoruz, ama görünen o ki yalnızca bunu yapmak yeterli olmuyor. Forumu açtığımız, hatta açılış aşamasında bir araya geldiğimiz ilk günden beri güttüğümüz “mümkün mertebe serbestlik, rahatlık” politikası, Forum Kuralları‘nı ihlal etmek şeklinde telakki edilmemelidir. Bu açıdan forumumuzun belki de en önemli kuralı olan “küfür yasağı” ihlalinin ufak tefek dahi olsa artışa geçtiği noktada, yönetim ekibi olarak kontrolü ele almak için daha yoğun düzeyde bir inisiyatif alacağımızı belirtmek isteriz.

Bu tip küfür yasağı ihlallerinin tespit edildiği durumda ilk olarak bu ihlali yapan üye sözlü olarak uyarılacak, tekrar(lar)ı halinde uyarı puanı atılacak ve forumdaki sistemin öngördüğü noktalarda forumdan uzaklaştırılma cezası verilecektir. Sizlerden ricamız, özellikle bu konuda belirtilen hususta olmak üzere forumdaki tüm kurallara uygun bir biçimde hareket ederek; site içerisinde huzurlu ve oturtmuş olduğumuz kültürümüze uygun vakit geçirme mottosunu hep birlikte daha da güçlendirmek yönünde çaba gösterelim.

Son olarak kural ihlali gördüğünüz takdirde, bu ihlali yönetim ekibine “Rapor” butonu aracılığıyla bildirmekten imtina etmemenizi de tekrar hatırlatmış olalım. İyi forumlar.​
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: