1-Kola = Ayda yılda bir içiyorum sıkıntı tınne. Uzun bir süre içmeyince nasıl şekerli olduğunu anlıyorsunuz.
2-Sıcak çikolata = 1-2 istisna hariç nerede içtiysem şeker kombosuydu. Ölürsek bundan olmayacağı kesin.
3-Milkshake = Aslında tadı güzel ama milkshake satılan mekanlara gitmiyorum. Dolaylı yoldan içmiyoruz. Yanlışlıkla sağlıklıyız.
4-Enerji içeceği = Kalp krizi muhabbetlerinden dolayı içmem. Hayatım boyunca epi topu 1-2 kere redbull içmişimdir. Tadı da kötü zaten.
5-Yapay meyve suları = Sevdiğimden değil ama dışarıda bir şey yiyip içerken her zaman ayran içemiyorsun. İster istemez bunlara meylediyorum ben de bazen. Eskiden çok içtik. Şimdi son çare olarak içiyorum. Cappy vişneli hariç zaten çoğu beş para etmez.
6-Alkol = Birazvodka? Bıraktık kendilerini. Bizlik muhabbet yok.
7-Süt tozlu kahve = Kahvenin tadını sevmem ama muhabbet olsun diye içmeyi severim. Türk kahvesi de her zaman gitmiyor. Bende direkt el - ayak titretiyor zangır zangır. O yüzden buna kayıyoruz daha ziyade. Üniye kadar hiç içmezdim neredeyse nescafe falan. Üniden sonra bir başladık pir başladık. Azaltarak bitirmek lazım. Günde 1 fincan şekersiz errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkek kahvesi böyle eli ayağı zangır zangır boşaltttttttttacak cinsten, kafi gibi.