Promo Çeviri l CM Punk ve John Cena'dan Enstantaneler


Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
122
Mesajlar
1,963
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Kevin Owens
Favori Güreşçi
CM Punk


CM PUNK: Beni ilk etapta aslında istemediğim bir işe geri getirdiğin için teşekkür ederim. Bana istediğim her şeyi verdiğin için teşekkür ederim. Sadece seni yenmeyeceğim, seni yendiğimde muhtemelen görünüşünü de değiştireceğim çünkü o şey çok uzun zamandır çok çirkindi. Pazar günü birkaç şeyi tamamen gerçeğe dönüştürdünüz. Ben gidiyorum, şampiyonluk için seni yeneceğim ve gideceğim. Peki şimdi seni yendiğimde kovulacak mısın? Haydi Chicago'ya gidelim ve şampiyonluk için seni yenebilirim ama eğer Vince McMahon'un seni gerçekten kovacağını düşünüyorsan, seni birkaç ay öncesine, kovulduğun ve yaklaşık yedi yıl sürdüğü zamana götürmek isterim. günler. Yani endişelenmenize gerek yok.

JOHN CENA: Bitirdin mi konuşmanı?

CM PUNK: Dürüst olalım, muhtemelen hayır. Eğer istersen megafonum var.

JOHN CENA: Sadece her şeyi açığa çıkardığından emin olmak istedim çünkü çok doğru bir açıklama yaptın, yaklaşık beş yıldır gerçekten bir taş*ğınız olup olmadığını öğrenmek için bekliyorduk, tebrikler. Senin de bir ağzın var ve görünüşe göre onu idare etmeyi seviyorsun ama ben seni doğru yola sokmak için buradayım. Çünkü beş ay boyunca tek duyduğum Chicago'dan WWE Şampiyonluğu ile ayrılacağındı. Bunu yapmak için beni geçmelisin. Ve sen sanki bir çeşit iticiymişim gibi davranıyorsun, kiminle karşı karşıya olduğunun hiçbir önemi yokmuş gibi çünkü sen CM Punk'sın ve canlı bir mikrofonun var ve kimse seni durduramayacak, eh, haberlerim var Senin için Jack, ben hiç de kolay kolay vazgeçen biri değilim. Neden böyle düşündüğünü biliyorum, çünkü sen sahnedeyken bu şirketteki en iyi güreşçi olduğunu söylerken yarı yolda kalmıştım.

CM PUNK: BEN DÜNYADAKİ EN İYİ GÜREŞÇİYİM!!

JOHN CENA:
Tebrikler, cesaretin, geniş ağzın ve kendine güvenin var. Ama aynı zamanda bu şirketin en iyinin ne olması gerektiğini düşündüğü şeyin vizyonu olduğumu da söyledin. Çünkü tüm bu görüntüler karşısında zıplayıp duruyorum ve kameraya gülümsüyorum ama bunu sevdiğim için yapıyorum. Ben en iyisiyim çünkü buna sahibim ve bunu hak ettim. En iyi güreşçi olduğunuzu düşünüyorsunuz, bunu düşündüğünüz için tebrikler, böyle düşünen bir sürü insan var. Triple H, John Layfield, Batista, Randy Orton, Kurt Angle, Shawn Michaels gibi isimler hatta merhum Eddie Guerrero bile 'Bu çocuk benimle takılamaz, benimle bu ringde güreşemez' diye düşündü. Her biri hayal kırıklığına uğradı. Buraya ağzımı bozmak için gelmedim, mikrofonun ya da megafonunun olması umurumda değil, kalacaksın ya da gideceksin, Vince McMahon beni kovacak ya da bu konuda çok istekli. Sanırım Chicago'ya Money in the Bank'e kıçını tekmelemek için geleceğim.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: