Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun aleykum dostolar. Yüz yüze second chapter konuk Mert Gümüş aka Rise Above Hate. Konuk aldığımdan kendisinin de haberi yok. Neyse çok uzattım soru sormak isteyen buyursun.
Bu arada sunucuya herkesin girince otomatik susturulduğu bir ses kanalı açılsa bence daha iyi olur. Hem program bozulmaz hem diğer üyeler dinleyebilir canlı olarak. @Beast Incarnate
Bu arada sunucuya herkesin girince otomatik susturulduğu bir ses kanalı açılsa bence daha iyi olur. Hem program bozulmaz hem diğer üyeler dinleyebilir canlı olarak. @Beast Incarnate
Ben özel bi kanal açtım sadece Emir’in gördüğü, Mert Gümüş’e de açıcam o kanalı program anında sadece ikisi görebilecekler. Senin dediğin işi yaparsak Youtube’a yüklenmesinin bi anlamı kalmaz.
Keyfin nasıl hayattan mutlu ve memnun musun?
Desmond Wolf gibi bir garabet neden?
RPG hayatında gördüğü top 5 karakter? (Oyuncu değil oyuncu ve karakteri gibi yorumlanabilir)
Bu seferki emekli oldum dümeni ne zaman biter?
Ben özel bi kanal açtım sadece Emir’in gördüğü, Mert Gümüş’e de açıcam o kanalı program anında sadece ikisi görebilecekler. Senin dediğin işi yaparsak Youtube’a yüklenmesinin bi anlamı kalmaz.