TFF, Play-Off İşinde Ciddi

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,021
Beğeni sayısı
4,421
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
3 kuruş yayın geliri için girdikleri topa bak… Burada düşünülen sistem daha açıklanmadan ön yargıyla yaklaşmak istemiyorum ama play-off gibi bir şey bu ülkenin dinamiklerine ters, bunlar sezon içinde 15 derbi izletmenin taraftara keyif verdiğini zannediyorlar ama saçmalıyorlar. Ben 24 Aralık’ı heyecanla bekliyorum, 37. haftadaki maçı da şampiyon o güne kadar kesinleşmiş olsa bile heyecanla bekleyeceğim. Ama siz bana bu derbiyi sezon içinde 4 kere 5 kere dayatırsanız ben o bekleyişi, bekleyişin ardından maçı izlerkenki hazzı, kaybediyorsak o öfke, üzüntü ve intikam hırsını şimdiki kadar besleyemem. Tüm duyguların katilisiniz, o kadar kirli bir zihniyetsiniz ki bu kirinizi pasınızı futbola da sıçrattınız. Yazıklar olsun gerçekten, bırakın artık yakamızı.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Baktılar Fenerbahçe şampiyon olacak, durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Gerçi başımızda bu adam varken şampiyon da olamayız normal lig süresinde.

NoOne

Rafine Düşünceler Merkezi
Konular
0
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Sting
Bence playofflar çok eğlenceli oluyor. Mayıslar zaten bizim. İki üç sene üst üste Galatasaray şampiyonluklar alırsa iptal ederler tekrar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: