RPG İmparatorluğun Bahçesinde Kayıp Ruhlar


Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
9,340
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
"Yalanlar... Yalanlar içimizdeki korkuları saklamak için var. İçimizdeki acıları saklamak için var. İçimizdeki yetersizliği saklamak için var. "

bc2c38bf17964cfee2f25471a7262d79867b956d.gifv


"Sadece korkan bir insan yalan söyler. Sadece gerçeklerden kaçan bir insan yalan söyler. Kendi yetersizliğinden kaçan insanlar yalan söyler. Güçlünün yalan söylemesine gerek yoktur. Güçlü olan zaten kendisinin farkındadır. Güçlü olan, başkalarının gözünü korkutmaya çalışmaz. Güçlü olan zaten yaptıkları ile bunu kanıtlar. İnsanların şampiyonu olur. Yalan olmadan, hile olmadan, safi gücüyle. Biz bir imparatorluğu temsil edenleriz. Ve bu imparatorluğun başındaki isim, PGW'nün en büyük ismi. En başarılısı. Kimileri için bir dost, kimileri için hain, kimileri için rakip ama herkes için, fethetmeye çalıştıkları büyük bir dağ. İmparatorluğun başındaki isim, hilesiz yenilemeyecek kadar güçlü. Yalanlar olmadan aşılamayacak kadar büyük. Gerçekler kadar keskin. Tanrının yer yüzündeki yumruğu. Bir yumruk asla yalan söylemez. Bir yumruk asla bahanelerin arkasına sığınmaz. Bir yumruk sadece tek bir şey yapar; ezici gücü ile önüne gelen herkesi mahveder. Bunun karşısında olan bir rakibin iki şansı vardır; ya darbeyi kabul eder ve ayağa yeniden kalkmaya çalışır ya da darbeden kaçar ve başka bir şeylerin arkasına sığınır. Başkalarının arkasına sığınır. Lafların arkasına sığınır. Yalanların arkasına sığınır."

7d61580d9bfadf35ece1cf426011196cebd5b1c4.gifv


"Bir cevap arıyorsunuz, öyle değil mi? Cevabınız gayet açık. Korkmadan gelen herkese karşı İmparatorun mücadelesi açık. Herkes İmparatorun karşısına gelip, ona meydan okuyabilir. Herkes onun yumruğunun karşısında, kendini kanıtlayabilir. Hatta eğer güçlüyseniz, kendi yumruğunuzla onu alt edebilirsiniz. Ama bu asla kolay bir şey değil. İmparatorun karşısına çıkan diğer savaşçılara bakabilirsiniz. Hiçbiri zayıf düşmanlar değil. Ancak hepsi yerdeler. İmparatorun karşısında hepsi diz çökmüş haldeler. Çünkü İmparator, basit bir düşmandan çok daha fazlası. O her şey. Bu krallığın, bu imparatorluğun sunduğu her şey o. Bu imparatorluğu kuran kişi o. Şampiyonların şampiyonu. PGW'nün tek gerçeği. Herkesin nihai hedefi. Savaşın gerçek sesi. Herkesin olmayı arzuladığı tek kişi. Modern çağın son İmparatoru. Ona karşı durmak isteyenler, asla kazanamayacakları bir savaşa girdiler. Asla kazanamayacağınız mücadeleye hazır olun. İmparatora meydan okuyacaklar, sonuna hazır olsun. İmparator sizi de ezecek. Görkemli beyaz kalenin yolları, sizlerin zayıf kafataslarınızdan oluşuyor. Yıldırımları kıran o güç, sizlerin o aciz kellelerinizi başınızdan alacak ve o yola ekleyecek."

b2ed1d72b5ecbbdfb8ee5bcbdd06bb00012d0b5e.gifv


"Dünyanın son İmparatoru karşısında diz çökün ve af dileyin. Eğer ki şansınız varsa, belki hayatta kalabilirsiniz. Ama şansınız yoksa eşsiz gücün ve öfkenin karşısında, saklanacak delik arayın. Bu fırtına inandığınız her şeyi kırıp geçerken, canınız için kaçın. Bu gücün karşısında acizsiniz. İmparatorun karşısında diz çökün. Sırada siz varsınız. Saf küçük olan sizler, sonsuza kadar kaybolacaksınız. İmparatorluğun bahçesindeki kayıp ruhlardan birisi olacaksınız."
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: