Promo Çeviri l CM Punk Her Zaman En İyisini İstiyor

Baroš

unsettling differences
Konular
123
Beğeni sayısı
538
PG Nakit
1,545
Favori Güreşçi
CM Punk

WWE şampiyonu olarak 434 gün boyunca yolculuğun tadını çıkaramadım çünkü sürekli köşede bir sonraki adıma bakıyordum. WWE şampiyonluğu benim için dünyalara bedeldi, her şeydi, hayatımı elde etmeye adadım. Ama bir sonraki mücadeleyi istedim ve bu mücadeleyi Rock'ta buldum. Ve tüm zamanların en büyük süperstarlarından biri olarak tarihe geçecek biriyle savaşırken hâlâ daha fazlasını istiyordum. Ve yarına kadar baktım, kariyerimdeki bir sonraki engelin ne olacağını bilmek istedim çünkü yaptığım işten asla tatmin olmuyorum, her zaman daha iyisini yapmak istiyorum, her zaman daha büyük olmak istiyorum, her zaman daha fazlasını istiyorum. Peki 434 gün boyunca şampiyon olduktan sonra nereye gidiyorsunuz? Spor eğlencesinin en heyecan verici adamıyla savaştıktan sonra nereye gideceksiniz? Ve çok sevdiğim şampiyonluktan daha büyük olabilecek, Rock'la güreşmekten daha büyük olabilecek tek şeye baktım ve bu, WrestleMania'da galibiyet serisini kazanmaktı. Ve Undertaker'ın sınırlarını zorladım-- konuşmayı keser, biraz duruş, Heyman'a sarılış ve topuklayış.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: