RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟕 "𝑌𝑎𝑙𝑛ı𝑧𝑙ı𝑘"

PGW: Son Eklenen Parta Git

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,714
PG Nakit
370
abi bu arada humbertonun motivasyonunu anlayabiliyorum bu bile tüm bunlar için başlı başına bir sebep ama işin sonunda kuzeni olunca bi tık fazlasını arıyor insan otorite tarzı bir şey oluşuyor galiba humbertonun intikam ve belli bir menfaati olduğunu düşünüyorum yoksa sadece intikam hırsına bu denli yapar mı emin olamadım ama dediğim gibi ikinci adam olma, geride kalma, yalnız bırakılma vs. hepsi zaten tüm bunlar yeterli bu yaşananlar için gelecek şovu merakla bekliyorum okuduğum en iyi tiradlardan biriydi gerçekten elinize sağlık tekrardan

Konular
143
Beğeni sayısı
1,512
PG Nakit
1,115
RPG Karakteri
"starboy" Wes Lee
Favori Güreşçi
CM Punk
after ppv şovunun açılışını yapmak çok mutlu etti. teşekkür ederim bunun için. bu ppv sonrası karakterin bir adım daha ileri atacağını düşünüyordum ve o oluyor gibi hissidiyorum. upper midcard potasına çıktık gibi hiç yoktan. "Oğlum, eğer bir suç işlediysen adalet karşına elbet çıkar. Olan şey buydu." that's it. karakterin elinde olmayan sebeplerden dolayı aldığı kayıplar acayip seviyeye ulaşmıştı. intercontinental şampiyonluğuyla başlayan süreçten prince of pgw turnuvasına kadar ve buna karşılık herhangi bir şey yapamamıştı. prince of pgw şovunda yaptığıyla artık iplerin kendi elinde olacağını gösterdi ve de ben de bunun üstüne bir promo yazmayı düşünüyordum. dün gece geç saatte denedim fakat çıkmamıştı nedense. bugün tekrar deneyeceğim bu şovdan da gelen malzemeyle bir şeyler sunarız gibi. kader izin vermiyorsa.. starboy kaderin çizdiklerini bozacak. jey uso müthiş bir konuşma yapmış ilk paragrafında şirketin dinamiklerine yönelik, acayip hoşuma gitti özellikle o kısım açılışta. hem karakteri hem şirket dinamikleri hem de güncel olayları müthiş bir şekilde özetlemiş. tertemiz de bir açılış olmuş, defterlerin kapatılması için bir noktada gibi düşündüm. roman ile feuda gireceğimi düşünüyordum bi yandan da ama pek ihtimal vermiyordum. onun yolu jey uso ile kesişecek ve çizilecek gibi. 3v3 de güzel olmuş, tam işleri sonlandırmaya yönelik. bayağı iyi açılış olmuş, konuşmalar ve tatlı brawl'ı ile.

THOMAS FISH... MÜTHİŞ BİR KARAKTER. derinliklerinde yüzüyoruz. tiktokta her gördüğümde gülme krizine gördüğüm bir kişinin bir versiyonunu burada okumak acayip komik asdasdasklfjkasldsa. adam cole karakteri bırakmış sanırım zaten, thomas için acayip güzel segment olmuş. kendisini daha çok görmek istiyoruz. RPG'YE ACİL KEL ÇAR LAZIM. jamie hayter olayını tam yakalayamadık onu isteyen bir segment zaten sanırım. bakalım meraklıyız.

powerhouse hobbs ne iyi karakter oldu ya.. müthiş. taylan'ın pek oynamasını beklemiyordum ama o da bayağı ilgili devam ediyor. karakter de inanılmaz iyi işleniyor. karizma olarak da apayrı yerlerde herif zaten. bayıldık kendisine. ppv'deki maçı velveteen alır diyordum ancak benim için gayet güzel bir sürpriz oldu. segment'in gösterdiğine göre feud bir ppv daha işlenecek ki müdahaleyle biten bir maç için çok doğal ve de bu da çok mutlu etti beni şahsen zaten. aralarında yaptıkları segment çok iyiydi promo kısmında tören tadında. bu segment de inanılmaz iyi olmuş. şovda diyaloglar çok güzel yazılmış yine ve yine bir şovda daha buna hayran kaldık. tüm ekibin ellerine sağlık cidden. hobbs'un ilk shoot'u inanılmaz keyif verdi özellikle, bayıldım. east palo alto'nun şampiyon evladı. meşale kısmı da çok güzel olmuş, rpg'ye apayrı soluk kattı herif. valla helal olsun. "hood" benim de kafamda olan bir fikirdi ama hobbs'a o kadar yakıştı ki. rpg'de hood olaylarını görmek acayip hoşuma gidiyor, cena ile de görmüştük çok uzun soluklu olmasa da. burada umarım daha uzun soluklu olur, çok keyif veriyor bana. hood dizileri, filmleri izlemekten zaten mala döndük. rpg'de de çok keyifli oluyor. velveteen'in akıl oyunu müthişti, inanılmaz bir gözdağı. hobbs'a rağmen açık ara hala en sevdiğimiz ve keyifle okuduğumuz çar velveteen. bir sonraki ppv için en çok merak etttiğim ve beklediğim feud açık ara.

bizim maçın sonundaki saldırı acayip şaşırttı. o maç içerisinden birisiyle feuda girersem o kişinin JoMa ya da Reigns olacağını düşünüyordum. Humberto direkt eleniyordu zaten. daniels ile feuda girmeme çok şaşırdım ve acayip de mutlu oldum. oyuncusunu da çok beğeniyorum. elimden geleni yapacağım, karakter ve kariyerim için çok çok önemli bir dönemeç. maç da beklediğim gibi olmuş. rikishi'nin sahibi de karakterini bırakmış. jey uso vs. roman reigns feudu bekliyorum. ttc için yeni bir takım yaratılır gibi. özgür baba büyük geliyor yalnız çok formalite olarak düşündüğüm maç kafada baya baya bron breakker'ın alabileceği bir maça döndü gözümde. çok zor kimin kazanacağını öngörmek. merakla bekliyoruz onu da.

ana olayın başında alberto'yu o kadar güzel anlatmış ki mr.oneil aşık olduk. cidden şu diyalogları yazan herkesin eline emeğine sağlık, kusursuz işler ya. angel garza babanın rage.. vallahi kendine aşık edecek bu herif. her aşk nefretle başlar. mr.oneil seni bitireceğiz. amparator. Tazz: İlk kurşunu attı piç! asfasflkajsflşkaslfkjalfkjafa. burada hafif de bi gönderme olabilir. şirket içinde daha fazla isim mr.oneil'ın karşısında durabilir bir noktada bakalım. mr. oneil'ın bugüne kadar okuduğum tüm konuşmaları müthiş. yine acayip iyi bir paragraf garza'ya. aop ve hayter tam oturdu bu segmentta, bende nedense oturmamışlardı tam olarak. AUTHORITY. DERKENNNN ASIL AUTHORITY ŞAKA MI? YOTA TSUJI BÜYÜK AŞIĞIYIZ YA. BATISTA TAM BU İŞLERİN ADAMI ZATEN. BAYILDIK İKİLİYE. TITUS'A RAĞMEN BUNLARCI OLACAĞIZ NEREDEYSE. umarım oyuncuları da gereken katkıyı sağlar, çok iyi bir şey çıkabilir. humberto'nun bir noktada bu dönüşümü gerçekleştireceği aşikardı ancak bu kadar iyi ve etkileyici olacağını beklemiyordum. inanılmaz bir segment ve müthiş bir hikaye sonu olmuş. humberto yaşadıklarını, ruh halini o kadar iyi anlatmış ki. bir rpg shoot'unda bu kadar empati yapabileceğimi ve karakterin yerine geçebileceğimi hiç düşünmemiştim. söylediği her cümleyi yaşadım sanki, inanılmaz iyi yazılmış. inanılmaz iyi. KOCA BİR AİLENİN İÇİNDE KOCA BİR YALNIZLIK! BUNUN... BUNUN AMINA KOYAYIM PEŞİMİ BIRAKMIYOR! SÖYLESENE, HİÇ BUNU YAŞADIN MI? BİR AN OLSUN BENİM GİBİ HİSSETTİN Mİ? BEN... BEN SENİ KISKANMIYORUM ANGEL, HAYATIM BOYUNCA HER ZAMAN YAPTIĞIM ŞEY SENİN MUTLULUĞUNLA MUTLU OLMAKTI. O NXT ŞOVUNDA RİNGİN ORTASINA ÇÖKÜP ZAIDE'YE EVLENME TEKLİFİ ETTİĞİNDE BENİ GÖRÜYOR OLMANI DİLERDİM. DARA DOĞDUĞUNDA, ONU ELİME ALIP KUCAKLADIĞIMDA, ONUN SENİN BİR PARÇAN OLDUĞUNU HİSSETTİĞİMDE AKLIMA DEDEMİZ GELDİ! ORADA DOĞUM İÇİN GELMİŞ DİĞER İNSANLAR BENİ ZAYIF BİR ADAM SANMASINLAR DİYE KOŞUP GİZLİCE AĞLADIM! (nabzı yavaşlıyor, daha alçak sesle konuşmaya başlıyor) Söylesene, ben... Ben sana nasıl düşman olacağım? Ben şimdi ne yapacağım kuzen? bir yerden bölmek istemedim. BÖYLE BİR SHOOT YOK YA. DELİRECEĞİM MÜTHİŞ YÜZ KERE OKUDUM GALİBA.

BURADA JOHNNY VE VAL KARŞIMDA OLDUKLARINDA HER BİR SANİYE ONLARA İMRENEREK BAKTIM. NEDEN BİLİYOR MUSUN? İKİSİ DE SENİN BANA YAŞATTIĞIN ŞEYLERİ BİRBİRLERİNE YAŞATMADILAR! BİRİ DÜNYANIN ÖBÜR UCUNA GİDİP HER FIRSATTA "SENİ İSTEMİYORUM" DEDİ AMA VAL ONU SİKE SİKE BURAYA GETİRDİ! ONLAR BİRBİRLERİNİ KOLLADILAR! VE KOLLUYORLAR DA! TEK İSTEDİĞİM.... OH! TEK İSTEDİĞİM SENİNLE BÖYLE OLMAKTI!

burası da müthiş ötesi. her cümleyi sanki ben kuruyormuşum gibi hissettim, delirtti segment adamı. müthiş ya, humberto acayip bir noktaya çıktı gerçekten bu segmentla. o garza'nın yarılan alnına yaptığında da suratım ekşidi cidden sanki yaşıyormuşum gibi bu kadar içine girdiğim bir rpg segmenti hatırlamıyorum ya. inanılmaz bir veda, inanılmaz bir dönüşüm, müthiş bir hikaye. emeği geçen oyuncuların da yazar ekibinin de eline emeğine sağlık. hayatımda en keyif aldığım okumalardan biriydi.

genel olarak inanılmaz iyi bir payback after ppv şovu olmuş. 5/5, 10/10, 100/100. ne verilebilirse. bize böyle bir deneyim sunduğunuz için teşekkür ederim, emeğinize sağlık hepinizin. gelecek şovlarda da kolaylıklar. 😍 ☕

Heartbroken Kid

real lies
Konular
211
Beğeni sayısı
1,115
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
abı değerlendirmeleri okudum felaket şov olmuş galiba hakkını verip canlı kalamadık kusura kalmayın vallahi önemliydi okuyup değerlendirme çakarız şimdi

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: