Football Manager Tartışma Konusu

Caliph

british master
Konular
231
Beğeni sayısı
1,565
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Hiç beceremediğim bir oyundu. Şimdi köpek gibi oynuyorum. Necip Uysal’dan Lampard çıkarttık @The Lunatic Fringe
necip-uysal_2129141.jpg

RDT

B-K-B WHO?
Konular
65
Beğeni sayısı
405
PG Nakit
2,835
RPG Karakteri
Dario Cueto & Matt Cardona
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Nasıl bir kariyer bu kardeşim. Oynadığım en başarısız kariyer. Hamburg yarım sezon kovulma - Genoa 1.5 sezon kovulma - Valenciennes iki sezon istifa - Vizela 1.5 sezon kovulma - Lorient yarım sezon kovulma - Bolton 2.5 sezon kovulma - Fildişi DK son 16 ve şimdi Gençlerbirliği. Takım 10 sene de bir kaç kez çık-düş yapmış şimdi STSL'de fakat kadro BAL ligi kadrosu gibi ve kulüp biraz böyle kalırsa kayyumluk olacak. İşim zor.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
399
Beğeni sayısı
398
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
1 Şubat oldu, FM25'in çıkmasına 1 ay kadar bir süre kaldı ve ne yeni bir fotoğraf var ne de bir video var. Oyun o kadar kötü durumdaki göstermeye korkuyorlar sanırım. Unity motoruna geçmek çok büyük bir hata olacak gibi.

anti-hero

daphead
Konular
5
Beğeni sayısı
111
PG Nakit
0
1 Şubat oldu, FM25'in çıkmasına 1 ay kadar bir süre kaldı ve ne yeni bir fotoğraf var ne de bir video var. Oyun o kadar kötü durumdaki göstermeye korkuyorlar sanırım. Unity motoruna geçmek çok büyük bir hata olacak gibi.
Benim bu oyundan görsel bir beklentim yoktu. Sadece taktik ekranında ekstra ekstra detaylar istiyordum. Ve dediğin gibi berbat bir durumda olduğu için hiçbir haber yok.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: