- Konular
- 1
- Beğeni sayısı
- 33
- PG Nakit
- 200
- Favori Güreşçi
- Kevin Owens
Katılmıyorum.
1. Randy Orton emeklilik riski olan bşr sakatlıktan 2 sene sonra döndü. Elbette Edge-Punk dönüşü kadar büyük bir dönüş değil ama yine de kendisine yönelik bir özlem vardı. O yüzden bu dönüşü diğer dönüşlerinden çoook farklı.
2. CM Punk günahı ile sevabıyla büyük bir kült yarattı. Yokluğunda arenalarda adı sürekli anıldı. Hayranlar dile kolay 10 sene onu bekledi. Ha geldi ha gelecek şeklinde. Nihayetinde geldi. WWE adamı direkt twitter kapak fotosuna koydu. Dünden bu yana da bu konuşuluyor.
3. Dün gece tarihe geçti. Bu saatten sonra isterse Punk eski maskeli gimmickini alsın dün gece 10 senelik hasret kapandı. Üstüne de emekli olması düşünülem Orton 1-2 sene gibi bir sürenin sonunda geri döndü. Bal gibi tarihe geçmiştir. Nasıl ki Sting'in SS debutu, Punk'ın AEW debutları tarihi bir olaysa dün gece de öyle bir olaydır. Sonrasının bir önemi yok. Bu adamın bir mirası var. EC3 ile falan kıyaslanması yanlış.
1. Bir süredir güreşi takip etmiyorum aktif olarak. İnternette gezinirken ve ne olup ne bittiğinden tamamen habersizken Survivor Series'ın bugün olduğunu gördüğüm için açıp spoilersız bir şekilde seyrettim. Mesela Jimmy Uso nerede, Jey Uso neden tek başına bu kafese girdi veya Randy Orton neden aklımdasın işareti yaptı, hiçbir fikrim yok. Vakit kalırsa bunları da açıp okuyacağım. Velhasılıkelam, "Randy Orton WWE'nin öz oğlu" derken, herkes bir gün döneceğinden haberdardı; HoF olarak, commentator olarak veya güreşçi olarak. Tıpkı bundan öncekilerde olduğu gibi. Vurgulamak istediğim buydu.
2 ve 3. CM Punk dediğimiz arkadaştan Türkiye sınırları içinde en nefret eden insan olabilirim fakat doğru bir booking ile kendini izletmeyi başarırsa ve minör düşüşleri kabul edebilecek kadar egosunu bir kenara koyabilirse, tıpkı Cody Rhodes'un büyük bir hype ile geldiği Wrestlemania'yı kaybetmesi gibi, bu geceyi yıllar sonra belki de gelmiş geçmiş en iyi güreş gecesi olarak bile anabiliriz. EC3 örneğini sadece aklıma ilk geldiği için verdim, bu sektörde en az CM Punk kadar büyük olan Hardy Boyz örneği de var elimde, örnekler bitmez.
CM Punk mızıkçılığı olmasa John Cena, The Rock ve Steve Austin'in oturduğu tahta, yani bir zamanların meşale taşıyıcısı tahtına, kolaylıkla oturabilirdi. Bak mesela John Cena 2018-2019'dan beni maç kazanmıyormuş, bunu CM Punk'ın asla kabul edeceğini düşünmüyorum. Gel gelelim, eğer kabul etmezse ve bir kez daha hayranlarını yüz üstü bırakırsa, bu sefer herkes benim gibi nefret etmeye başlar.