Dün Gece Güreş Tarihine Geçti mi?

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,033
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Zamanında Punk'ın AEW'e gideceğini az çok tahmin ediyordum ama WWE sayfasının kapandığını düşünmüştüm. Yani bu adamı düğün günü kovdu bu şirket. Sadece Punk değil WWE yönetiminin, HHH'nin ve Vince'in sevmediği bir adam olduğunu tahmin etmek zor değil. Ne düşündüler, nasıl bu ağzına hakim olamayan adamı kontrol edebileceklerini düşünüp geri getirdiler hiçbir fikrim yok ama evet, Punk'a yakışan arena WWE arenası. Çünkü sektörün en büyük arenası burası.

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
Buna bence Punk'ın nasıl booklanacağı ve Punk'ın WWE'yi nasıl sahipleneceği belirlenecek. Ben güreş forumlarında "EC3 WWE'YE GELDİ GÖRÜN BAK WWE ASLA AYNI KALMAYACAK" başlıklı yazılar okuduğumu da hatırlıyorum çünkü.

Orton zaten WWE'nin öz evladı, gidişi olay olmadığı gibi dönüşü de onlarca dönüşünden biri olarak yer alacak.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Buna bence Punk'ın nasıl booklanacağı ve Punk'ın WWE'yi nasıl sahipleneceği belirlenecek. Ben güreş forumlarında "EC3 WWE'YE GELDİ GÖRÜN BAK WWE ASLA AYNI KALMAYACAK" başlıklı yazılar okuduğumu da hatırlıyorum çünkü.

Orton zaten WWE'nin öz evladı, gidişi olay olmadığı gibi dönüşü de onlarca dönüşünden biri olarak yer alacak.

Katılmıyorum.

1. Randy Orton emeklilik riski olan bşr sakatlıktan 2 sene sonra döndü. Elbette Edge-Punk dönüşü kadar büyük bir dönüş değil ama yine de kendisine yönelik bir özlem vardı. O yüzden bu dönüşü diğer dönüşlerinden çoook farklı.

2. CM Punk günahı ile sevabıyla büyük bir kült yarattı. Yokluğunda arenalarda adı sürekli anıldı. Hayranlar dile kolay 10 sene onu bekledi. Ha geldi ha gelecek şeklinde. Nihayetinde geldi. WWE adamı direkt twitter kapak fotosuna koydu. Dünden bu yana da bu konuşuluyor.

3. Dün gece tarihe geçti. Bu saatten sonra isterse Punk eski maskeli gimmickini alsın dün gece 10 senelik hasret kapandı. Üstüne de emekli olması düşünülem Orton 1-2 sene gibi bir sürenin sonunda geri döndü. Bal gibi tarihe geçmiştir. Nasıl ki Sting'in SS debutu, Punk'ın AEW debutları tarihi bir olaysa dün gece de öyle bir olaydır. Sonrasının bir önemi yok. Bu adamın bir mirası var. EC3 ile falan kıyaslanması yanlış.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: