Değerlendirmeyi yarın daha detaylı yazacağım. Bu mesaj benim için bir hatırlatma.
Dünün SVS gündeminde buraya ayıracak çok vaktim olmadı. Şimdi yazıyorum.
Öncelikle genel yorumlarımı yapayım. Temiz bitmeyen maçlar
@Kara kardeşimin gözüne battığı gibi benim de gözüme battı. Bu, bitişlerin maçların kendi özelinde anlam teşkil etmediği anlamına gelmiyor. Maçların kendi özelinde bakıldığında hepsinin belirli bir anlamı var ancak tüm gece boyunca tekrarlandığında pay-per-view'dan ziyade WWE haftalık şovu havası veriyor insana.
Gif kullanımları çok başarılı olmuş. Özellikle TT maçının başında Mayhem'in omuzunu sattığı gif'i gördüğümde baya eğlendim. RPG okuma zevkini daha fazla artıracaktır. Bunları bir kenara koyduğumuza göre maç maç değerlendirmeye geçebilirim.
Kick-Off hakkında çok konuşmayı gerektirecek bir şey yok sanırım. Çok kısa sürmüş bir maç var. Ancak ana şovun ilk maçı gerçekten başarılıydı. No DQ maçında yabancı madde kullanmak yerine güreşçilerin agresyonunu göstermek kesinlikle doğru tercih. Öteki türlü, eşya maçlarının bir kıymeti harbiyesi kalmıyor. Bu tercihinizden ötürü tebrik ederim. Maçın sonuç kısmında ise Angel Garza'nın tuşu bırakıp bağırıp çağırması canımızı sıktı. Biz onu güreşmeden kemer alacak kadar zeki biliyorduk.
@jaques kendine gel kardeşim, duygularıyla hareket eden adamla işimiz olmaz. El Patron bu hatanın faturasını da ağır kesti. Tekrardan
@Broken Dreams 'i tebrik ederim.
Takım maçında ben Wes Lee'nin müdahelesini bekliyordum, yalan yok. Son Payback'deki The Sex karşılaşmasının ardından onlarla uğraşmasını beklemiştim. Maça karışan kişi Roman oldu. Zaten daha büyük yere oynarken buna yürümesi çok aklıma yatmadı ancak neden yapıldığını anlayabiliyorum.
@KALKTI!!!! ve
@Heartbroken Kid 'i tebrik ederim savunmalarından ötürü.
Bizim maça geldik.
@Kras Mazov ile promoyu hazırlarken dc'den konuştuğumuzda bu eşleşmenin vakitsiz olduğuna kanaat getirmiştik. Neticede ikimizin de momentuma ihtiyacı vardı. Kim kaybederse bir maçtan fazlasını kaybedecekti. Açıkçası şovun East Palo Alto'da olduğunu görene kadar bir şekilde Velveteen'in kazanacağına emindim. Ancak maçı okuduktan sonra bu maçı daha iyi nasıl yazılabilirdi bulamadım. Promoda Velveteen maç seçme hakkını Hobbs'a verdiğinde Hobbs FCA maçını seçmişti. Şovun yeri kendi evi, maç türü kendi maç türü ve sonunda kurduğu plan işe yarıyor. Velveteen için geri dönüş şansı hala mümkün. Öte yandan Hobbs, 2. maçında kemeri alarak hayvan gibi bir momentum yakaladı. Ekibin karakterimi buna layık görmesi ayrıca sevindirdi. Bir promo ile bu galibiyeti taçlandıracağız.
Prince of PGW maçına geldik. Önden Roman, şovun başlarında yaptığı hareket ile hak ettiği hasarı aldı. Ancak bundan çok etkilenmedi. Bu Reigns'in ne kadar üst düzeyde görüldüğünü gösterdi bize. Maçın akışında söylenecek çok bir şey yok esasında. Ancak birkaç şeye parmak basabilirim sanırım. Daniels şirkette önemli bir maç rekoruna sahip. Maçta herhangi bir adam noktasında booklandığını hissettim. Özellikle Reigns'in Ulubatlı Hasan modu açtığı maçta bu kararı çok tuttuğumu söyleyemem. En azından tuşu onun üzerinden vermeyebilirdiniz. Wes Lee'nin bu maça müdahil olması F4W maçlarının No DQ olması sebebiyle kuralları bozmuyor ancak O'Neil kararına karşı gelinmesine mutlaka bir şeyler söyleyecektir.
@GBB 'yi tekrardan tebrik ederek bitireyim sözümü.