RPG Prince of PGW 2023'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
290
Beğeni sayısı
2,416
PG Nakit
0
PGW Network: Garza's #2

garzas2.jpg
garzas.jpg

Humberto Garza Sr: (Humberto'ya döner) Ben bu prensimi görmeyi bile beklemiyordum. Sen doğduktan 3 sene sonra Humberto'yu gördüm hastahanede. Küçücüktü! Aynı Dara gibi! Bak suratı. Onun gibi. Onun burnundan düşmüş. Humberto'ya baktım ve dedim. Bu çocuk öyle bir yakışıklı olacak ki peşinden koşan chicalar neredeyse Pachuca'nın nüfusu kadar olacak. Oh... Beni... (yine ağlamaklı oluyor) Beni bitirdiniz. Neyse... (kafasını öne eğer yaşlı adam, geri adım atarken son sözünü söyler) İşimize bakalım.​
Prince of PGW 2023

HUMBB.jpg

3!!! HUMBERTO PRENS OLUYOR!

Prince of PGW Turnuvasının Kazananı: Humberto Garza

1*2EzATHZhMwcktTeDzp7O-w.gif
SSSSS.jpg

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,262
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
KONUDAKİ FLASHBACK ŞAKA MI, FORESHADOWING MASTER'I YAPMAMIZA RAĞMEN KAÇIRMIŞIZ @Broken Dreams

Göze batacak bir kusur göremiyorum şovda. Tertemiz biten bir maç olmaması normalde batardı, Summerslam'de batmıştı ama bu şovda batmadı. Bana batmama nedeni maçların hepsinin türü olmasından dolayı olabilir. Şu dönemde şovu yetiştirmeniz bile önemli benim için.

Karakterim açısından hüsrandı şov ama her şeyin bir nedeni vardır... Elbet Angel Garza da hakkını alır. Ben 5 veriyorum.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Şov güzeldi ancak Jey Uso'nun ne bitmez çilesi varmış arkadaş. Tam belimiz doğruldu derken çöküyoruz hemen. Bu konu hakkında bir promo patlatıcam yakın zamanda.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,659
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Açıklamayı görünce puanı nereden vereceğimi bulamadım. Kendi açımdan kemeri hiç savunamadan kaybetmeme sevindim diyemem, kimse sevinmezdi böyle bir şeye. Lakin Taylan için bi o kadar da sevindim çünkü çok güzel bir ivmeyle gidiyordu kesmek yakışmazdı di mi Hobbs hemşerim? Puanım tam puan bu arada.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Açıklamayı görünce puanı nereden vereceğimi bulamadım. Kendi açımdan kemeri hiç savunamadan kaybetmeme sevindim diyemem, kimse sevinmezdi böyle bir şeye. Lakin Taylan için bi o kadar da sevindim çünkü çok güzel bir ivmeyle gidiyordu kesmek yakışmazdı di mi Hobbs hemşerim? Puanım tam puan bu arada.
Eşleşme ters oldu diye promoyu keserken konuşmuştuk zaten. Ben şu süreçte epey keyif aldım, daha da devam ederiz gibi geliyor ama dur bakalım.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,034
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
WHC'nin duyrulup sıkışma nedeniyle kaldırılması absürt bir hikaye. Fakat mağdur Adam Cole olunca biraz komik hal alıyor. O yüzden yadırgamadım pek. Açılış maçı gayet iyiydi. ADR yine bizi şaşırtmadı. Kemeri de koruması gerekiyordu bence en iyi şekilde onu da korudu. Bizim maç kısa ama dozundaydı bence. Haftalık şovlarda da pek işlenemedi. Fish - Cole yüzleşmesi kaliteliydi. TVCyi velveteen daha yeni almışken geçiş rakibi olacağını düşünüyordum Hobbs'un. Zaten yeni de bir karakter sayılır. Ters köşe yaptı sonuç o anlamda. Yandakiler kim o merak unsuru. ME tipik çok kişili karmaşık bir maç. Seviyorum bu kaos ortamını. Öyle bi maç oldu. Hikaye olarak en çok kazanması gereken karakter kazandı. İki olumsuz eleştiri yapabilirim. Biri ğpvleree arka alan segmenti, ring içi promo gibi şeyleri pek yakıştıramıyorum. Bana göre ppvler maç odaklı olmalı, her ne kadar hikayeci olsam ve ring içiyle asgari düzeyde bir alakam olsa da maç-maç-maçı tercih ederim. Diğeri de maça müdahale sayısı. Biraz azaltılırsa daha iyi olur gibi. 10 üzeri 8.

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Sonuçlar açısından Velveteen vs. Hobbs hariç sürpriz diyebileceğimiz bir sonuç çıkmadı, bana kalırsa Velveteen en azından başarılı bir savunma yapabilmeliydi. Öte yandan Powerhouse Hobbs kemeri alabilecek bir isim, bu açıdan sorun yok ama bu kemer değişikliğinden önce yalnızca Velveteen için araya bir geçiş feudu koyulabilirdi belki. Kemeri yeni alması bir kenara, alış şekli de bu durumda etkili. Ama bu durumu karakteristik bir evrimle tersine de çevirebilir orasını izliyor olacağız. Takım maçı ve WHC için söyleyebilecek ekstra bir şey yok gibi, WHC maçı zaten Angel Garza'nın şovlarda yansıttığı karaktere uygun şekillendi. Aslında zayıf olan olmasına karşın aklını kullanarak hep daha üstte kalmayı başarabilen birini izlemiştik şimdiye dek. Karşısındaki kişi de aynı derecede aklını kullanınca -hatta duygularını bırakacak kadar aklını kullanınca- doğal olarak tökezledi. Takım maçı zaten hem SEX'in şirkete ağırlıklarını koyuşunun, hem de baba döl tarafı için de aile içi feuda geçişin temsilcisi. Bunun habercisini haftalık şovlarda okumuştuk. Main Event'e de sıçradı bu durum. Tam bu noktada Main Event'e bağlandı konu, şöyle gireceğim. Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem, sonuçla ilgili herhangi bir sıkıntım olmadığı gibi turnuva duyurulduğu andan itibaren Humberto'nun kazanacağını düşünmediğim bir an olmadı. Kendi duygusal hikayesini tamamlamayı geçtim, WHC hikayesine bir şekilde sıçraması gerekiyordu onu da başarmış oldu. Foreshadow'a diyecek söz yok gerçekten etkileyici. Bu açıdan maçın sonucu gayet tatmin edici, olumsuz bulduğum kısımlara geçecek olursam öncelikle maçın ortasına girdiğimiz kısımlarda Humberto'nun bariz pasifliğinin sürmesi ile beraber maçın sonucu çok kestirilebilir bir hal aldı. Hikayesini doğru zamanda doğru yerde olarak değil, savaşarak tamamlamasını tercih ederdim sanırım bununla alakalı. Elbette hepsi bir tercih. Bu momentum Humberto'ya verileceği için diğer güreşçileri de en azından bir şekilde yükseltmeye çalışmış olabilirsiniz. Bunun haricinde Payback 7'de Daniels'ın üzerine saldıran dört Mayhem'li üstüne SEX'in iki finisherını da Kick-Out'laması olayının uyandırdığı hisler, bugün Roman Reigns için oluştu bende. O gün bu beni sevindirse bile bunun tartışılabilir bir karar olduğunu söylemiştim. Bugün de maç öncesi ağır bir saldırıya uğrayan Roman'ın maçta üçe tek sekanslar yaşamasına karşın genel olarak ağırlığını koyması, üstüne Wes Lee'nin saldırısını da bloke etmesi bence aynı denli tartışılabilir bir karar. Daniels'ın açısından bakacak olursak kaybetmemi sağlayan asıl faktörün maçtakilerin dışından gelmesi en azından durumu hafifletti. Biraz daha etkin bir maç çıkarmasını beklerdim ama bunlar göreceli konular bir noktada, uzunca bir süre yenilmez Hype'ı taşımış bir güreşçiye göre değerlendiriyorum biraz. Bir de maç önünde söylediklerini genel olarak karakterle alakasız buldum, ama bu çok da abartılacak bir şey değil ama bugüne kadar ilk defa yaşadığım bir durum oldu ondan belirtmek istedim. Emeğinize sağlık.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Değerlendirmeyi yarın daha detaylı yazacağım. Bu mesaj benim için bir hatırlatma.
Dünün SVS gündeminde buraya ayıracak çok vaktim olmadı. Şimdi yazıyorum.

Öncelikle genel yorumlarımı yapayım. Temiz bitmeyen maçlar @Kara kardeşimin gözüne battığı gibi benim de gözüme battı. Bu, bitişlerin maçların kendi özelinde anlam teşkil etmediği anlamına gelmiyor. Maçların kendi özelinde bakıldığında hepsinin belirli bir anlamı var ancak tüm gece boyunca tekrarlandığında pay-per-view'dan ziyade WWE haftalık şovu havası veriyor insana.

Gif kullanımları çok başarılı olmuş. Özellikle TT maçının başında Mayhem'in omuzunu sattığı gif'i gördüğümde baya eğlendim. RPG okuma zevkini daha fazla artıracaktır. Bunları bir kenara koyduğumuza göre maç maç değerlendirmeye geçebilirim.

Kick-Off hakkında çok konuşmayı gerektirecek bir şey yok sanırım. Çok kısa sürmüş bir maç var. Ancak ana şovun ilk maçı gerçekten başarılıydı. No DQ maçında yabancı madde kullanmak yerine güreşçilerin agresyonunu göstermek kesinlikle doğru tercih. Öteki türlü, eşya maçlarının bir kıymeti harbiyesi kalmıyor. Bu tercihinizden ötürü tebrik ederim. Maçın sonuç kısmında ise Angel Garza'nın tuşu bırakıp bağırıp çağırması canımızı sıktı. Biz onu güreşmeden kemer alacak kadar zeki biliyorduk. @jaques kendine gel kardeşim, duygularıyla hareket eden adamla işimiz olmaz. El Patron bu hatanın faturasını da ağır kesti. Tekrardan @Broken Dreams 'i tebrik ederim.

Takım maçında ben Wes Lee'nin müdahelesini bekliyordum, yalan yok. Son Payback'deki The Sex karşılaşmasının ardından onlarla uğraşmasını beklemiştim. Maça karışan kişi Roman oldu. Zaten daha büyük yere oynarken buna yürümesi çok aklıma yatmadı ancak neden yapıldığını anlayabiliyorum. @KALKTI!!!! ve @Heartbroken Kid 'i tebrik ederim savunmalarından ötürü.

Bizim maça geldik. @Kras Mazov ile promoyu hazırlarken dc'den konuştuğumuzda bu eşleşmenin vakitsiz olduğuna kanaat getirmiştik. Neticede ikimizin de momentuma ihtiyacı vardı. Kim kaybederse bir maçtan fazlasını kaybedecekti. Açıkçası şovun East Palo Alto'da olduğunu görene kadar bir şekilde Velveteen'in kazanacağına emindim. Ancak maçı okuduktan sonra bu maçı daha iyi nasıl yazılabilirdi bulamadım. Promoda Velveteen maç seçme hakkını Hobbs'a verdiğinde Hobbs FCA maçını seçmişti. Şovun yeri kendi evi, maç türü kendi maç türü ve sonunda kurduğu plan işe yarıyor. Velveteen için geri dönüş şansı hala mümkün. Öte yandan Hobbs, 2. maçında kemeri alarak hayvan gibi bir momentum yakaladı. Ekibin karakterimi buna layık görmesi ayrıca sevindirdi. Bir promo ile bu galibiyeti taçlandıracağız.

Prince of PGW maçına geldik. Önden Roman, şovun başlarında yaptığı hareket ile hak ettiği hasarı aldı. Ancak bundan çok etkilenmedi. Bu Reigns'in ne kadar üst düzeyde görüldüğünü gösterdi bize. Maçın akışında söylenecek çok bir şey yok esasında. Ancak birkaç şeye parmak basabilirim sanırım. Daniels şirkette önemli bir maç rekoruna sahip. Maçta herhangi bir adam noktasında booklandığını hissettim. Özellikle Reigns'in Ulubatlı Hasan modu açtığı maçta bu kararı çok tuttuğumu söyleyemem. En azından tuşu onun üzerinden vermeyebilirdiniz. Wes Lee'nin bu maça müdahil olması F4W maçlarının No DQ olması sebebiyle kuralları bozmuyor ancak O'Neil kararına karşı gelinmesine mutlaka bir şeyler söyleyecektir. @GBB 'yi tekrardan tebrik ederek bitireyim sözümü.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: