Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Prince of PGW 2023'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 127434" data-attributes="member: 91"><p>Sonuçlar açısından Velveteen vs. Hobbs hariç sürpriz diyebileceğimiz bir sonuç çıkmadı, bana kalırsa Velveteen en azından başarılı bir savunma yapabilmeliydi. Öte yandan Powerhouse Hobbs kemeri alabilecek bir isim, bu açıdan sorun yok ama bu kemer değişikliğinden önce yalnızca Velveteen için araya bir geçiş feudu koyulabilirdi belki. Kemeri yeni alması bir kenara, alış şekli de bu durumda etkili. Ama bu durumu karakteristik bir evrimle tersine de çevirebilir orasını izliyor olacağız. Takım maçı ve WHC için söyleyebilecek ekstra bir şey yok gibi, WHC maçı zaten Angel Garza'nın şovlarda yansıttığı karaktere uygun şekillendi. Aslında zayıf olan olmasına karşın aklını kullanarak hep daha üstte kalmayı başarabilen birini izlemiştik şimdiye dek. Karşısındaki kişi de aynı derecede aklını kullanınca -hatta duygularını bırakacak kadar aklını kullanınca- doğal olarak tökezledi. Takım maçı zaten hem SEX'in şirkete ağırlıklarını koyuşunun, hem de baba döl tarafı için de aile içi feuda geçişin temsilcisi. Bunun habercisini haftalık şovlarda okumuştuk. Main Event'e de sıçradı bu durum. Tam bu noktada Main Event'e bağlandı konu, şöyle gireceğim. Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem, sonuçla ilgili herhangi bir sıkıntım olmadığı gibi turnuva duyurulduğu andan itibaren Humberto'nun kazanacağını düşünmediğim bir an olmadı. Kendi duygusal hikayesini tamamlamayı geçtim, WHC hikayesine bir şekilde sıçraması gerekiyordu onu da başarmış oldu. Foreshadow'a diyecek söz yok gerçekten etkileyici. Bu açıdan maçın sonucu gayet tatmin edici, olumsuz bulduğum kısımlara geçecek olursam öncelikle maçın ortasına girdiğimiz kısımlarda Humberto'nun bariz pasifliğinin sürmesi ile beraber maçın sonucu çok kestirilebilir bir hal aldı. Hikayesini doğru zamanda doğru yerde olarak değil, savaşarak tamamlamasını tercih ederdim sanırım bununla alakalı. Elbette hepsi bir tercih. Bu momentum Humberto'ya verileceği için diğer güreşçileri de en azından bir şekilde yükseltmeye çalışmış olabilirsiniz. Bunun haricinde Payback 7'de Daniels'ın üzerine saldıran dört Mayhem'li üstüne SEX'in iki finisherını da Kick-Out'laması olayının uyandırdığı hisler, bugün Roman Reigns için oluştu bende. O gün bu beni sevindirse bile bunun tartışılabilir bir karar olduğunu söylemiştim. Bugün de maç öncesi ağır bir saldırıya uğrayan Roman'ın maçta üçe tek sekanslar yaşamasına karşın genel olarak ağırlığını koyması, üstüne Wes Lee'nin saldırısını da bloke etmesi bence aynı denli tartışılabilir bir karar. Daniels'ın açısından bakacak olursak kaybetmemi sağlayan asıl faktörün maçtakilerin dışından gelmesi en azından durumu hafifletti. Biraz daha etkin bir maç çıkarmasını beklerdim ama bunlar göreceli konular bir noktada, uzunca bir süre yenilmez Hype'ı taşımış bir güreşçiye göre değerlendiriyorum biraz. Bir de maç önünde söylediklerini genel olarak karakterle alakasız buldum, ama bu çok da abartılacak bir şey değil ama bugüne kadar ilk defa yaşadığım bir durum oldu ondan belirtmek istedim. Emeğinize sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 127434, member: 91"] Sonuçlar açısından Velveteen vs. Hobbs hariç sürpriz diyebileceğimiz bir sonuç çıkmadı, bana kalırsa Velveteen en azından başarılı bir savunma yapabilmeliydi. Öte yandan Powerhouse Hobbs kemeri alabilecek bir isim, bu açıdan sorun yok ama bu kemer değişikliğinden önce yalnızca Velveteen için araya bir geçiş feudu koyulabilirdi belki. Kemeri yeni alması bir kenara, alış şekli de bu durumda etkili. Ama bu durumu karakteristik bir evrimle tersine de çevirebilir orasını izliyor olacağız. Takım maçı ve WHC için söyleyebilecek ekstra bir şey yok gibi, WHC maçı zaten Angel Garza'nın şovlarda yansıttığı karaktere uygun şekillendi. Aslında zayıf olan olmasına karşın aklını kullanarak hep daha üstte kalmayı başarabilen birini izlemiştik şimdiye dek. Karşısındaki kişi de aynı derecede aklını kullanınca -hatta duygularını bırakacak kadar aklını kullanınca- doğal olarak tökezledi. Takım maçı zaten hem SEX'in şirkete ağırlıklarını koyuşunun, hem de baba döl tarafı için de aile içi feuda geçişin temsilcisi. Bunun habercisini haftalık şovlarda okumuştuk. Main Event'e de sıçradı bu durum. Tam bu noktada Main Event'e bağlandı konu, şöyle gireceğim. Öncelikle yanlış anlaşılmak istemem, sonuçla ilgili herhangi bir sıkıntım olmadığı gibi turnuva duyurulduğu andan itibaren Humberto'nun kazanacağını düşünmediğim bir an olmadı. Kendi duygusal hikayesini tamamlamayı geçtim, WHC hikayesine bir şekilde sıçraması gerekiyordu onu da başarmış oldu. Foreshadow'a diyecek söz yok gerçekten etkileyici. Bu açıdan maçın sonucu gayet tatmin edici, olumsuz bulduğum kısımlara geçecek olursam öncelikle maçın ortasına girdiğimiz kısımlarda Humberto'nun bariz pasifliğinin sürmesi ile beraber maçın sonucu çok kestirilebilir bir hal aldı. Hikayesini doğru zamanda doğru yerde olarak değil, savaşarak tamamlamasını tercih ederdim sanırım bununla alakalı. Elbette hepsi bir tercih. Bu momentum Humberto'ya verileceği için diğer güreşçileri de en azından bir şekilde yükseltmeye çalışmış olabilirsiniz. Bunun haricinde Payback 7'de Daniels'ın üzerine saldıran dört Mayhem'li üstüne SEX'in iki finisherını da Kick-Out'laması olayının uyandırdığı hisler, bugün Roman Reigns için oluştu bende. O gün bu beni sevindirse bile bunun tartışılabilir bir karar olduğunu söylemiştim. Bugün de maç öncesi ağır bir saldırıya uğrayan Roman'ın maçta üçe tek sekanslar yaşamasına karşın genel olarak ağırlığını koyması, üstüne Wes Lee'nin saldırısını da bloke etmesi bence aynı denli tartışılabilir bir karar. Daniels'ın açısından bakacak olursak kaybetmemi sağlayan asıl faktörün maçtakilerin dışından gelmesi en azından durumu hafifletti. Biraz daha etkin bir maç çıkarmasını beklerdim ama bunlar göreceli konular bir noktada, uzunca bir süre yenilmez Hype'ı taşımış bir güreşçiye göre değerlendiriyorum biraz. Bir de maç önünde söylediklerini genel olarak karakterle alakasız buldum, ama bu çok da abartılacak bir şey değil ama bugüne kadar ilk defa yaşadığım bir durum oldu ondan belirtmek istedim. Emeğinize sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
Prince of PGW 2023'e Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap