RPG Prince of the Ring 2023


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
179
Mesajlar
596
Beğeni sayısı
1,401
PG Nakit
0
iew8wve.png

PGW: Prince of PGW 2023
25 Kasım Cumartesi
Aviation Park

East Palo Alto, California



bron-breakker-entrance.gif


WELCOME TO THE PRIDE!

Bron Breakker gazlı bir şekilde ringe geliyor. Ringe girişini gerçekleştirirken geçen haftalarda ikili arasında olanları izliyoruz. Sonrasında Bron çelik merdivenlerden tırmanıyor ve ringe giriyor. Rakibini beklemeye başlıyor.



image.png


Nathan Jones geliyor! Sinirli ve hızlı bir şekilde dümdüz ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlerden tırmanıyor ve ringe giriyor. Hakem son kontrolleri yapıyor ve startı veriyor.

Singles Match
Bron Breakker vs. Nathan Jones


image.png
image.png
image.png



Maç başladı. Bron hızla Nathan'ın üstüne yürüyor ve face to face'e girişmeye çalışıyor. Hakem onu ayırmaya çalışıyor. Hakem onu ayırdığı sırada Nathan hakemi aradan çekiyor ve iki eliyle boğazından kavrayıp Bron'u sertçe yere fırlatıyor! Bron yerde kalkmaya çalışıyor! Nathan iki eliyle boğazından tutarak kaldırıyor! Double Handed Chokeslam pozisyonunda bir süre Bron'u boğazından sıkıyor! Nathan Bronu yere bırakıyor. Ardından kaldırıyor ve iki boğazından kaldırıp oyuncak gibi yere fırlatıyor! Sonrasında kaldırıyor ve bir kez daha bunu yapıyor!

image.png
image.png
image.png


Nathan, Bron'u ring dışına fırlatıyor! Ardından boğazından tekrar kaldırıyor ve Bron'u spikerlerin arasına postalıyor! Ardından iki eliyle boğazından tutarak oradan çekiyor ve kaldırıyor. Birde çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Öfkeyle bağırıyor! Bron çelik merdivenlere tutunarak kalkıyor. Nathan sinirli bir bakış atıyor. Bron ona acı dolu bir ifadeyle bakarak kalkıyor. Nathan bodoslama bir şekilde Bron'un üstüne koşuyor! Shoulder Block'la yatırıyor!

image.png
image.png
image.png


Fakat hayır! Bron bundan kaçıyor! Nathan omzunu ringposta çarpıyor! Nathan omzunu tutarak bariyerlerin oraya doğru çekiliyor! Bron koşarak bir SPEAR!!
Hakem count outu saymaya devam ediyor! 5.. 6.. 7.. 8..

Bron Breakker ayaklanarak ringe dalıyor!

9..

image.png


Nathan ayaklanıyor ve ringe girmek istiyor fakat hakem 10'u sayıyor!

image.png


Count Out ile Kazanan: Bron Breakker

image.png


Bron Breakker'ın yüzünde sinsi bir gülümseme! Nathan sinirle Bron'u süzüyor. Bron barikatların arasına giriyor ve seyircilerin arasından sırıta sırıta arka alanın yolunu tutuyor. Maçtan sonra Nathan Jones çelik merdiveni kaldırıyor ve yere doğru fırlatıyor! Ringe girip hakemin üstüne yürüse de diğer güvenlik görevlileri Nathan'ı sakinleştiriyor. Kick-off bu görüntüyle sonlanıyor.


pyrooo.jpg
pyrooooo.jpg


Pyrolar patlıyor ve PGW'nin, ringlerin prensinin belli olacağı şov başlıyor! Pyro gösterisi bittikten sonra ringin ortasında duran Chairman'i görüyoruz. Seyircilerin coşkusundan dolayı mutlu! Etrafı biraz süzdükten sonra ringin ortasında duran taca odaklanan kamera yukarı çıktığında onun söze girecek olduğunu görüyor ve ona kitleniyor. Chairman konuşmaya başlıyor.

ch.jpg


Mr. O'Neil: Bayanlar ve baylar, Prince of PGW şovuna hoş geldiniz. Rol çalmak istemem, sadece gerektiğinde buralarda olmayı severim. Ve şu anda, bu şova dair bir şeyi duyurmak için burada olmalıyım. Biliyorum, bunun için belki de çok kızacak ve öfkeleneceksiniz. Belki de bunun için buradaydınız. İzlemeniz gereken bir şeyi sizden alacağım için üzgünüm.

Seyircilerin arasında uğultular başlıyor.

Mr. O'Neil: Bu gece şova duyurulan maçlardan biri... Üzülerek söylüyorum ki gerçekleşmeyecek. Ve o maç...

Seyirciler merakla hangi maç olduğunu öğrenmeyi bekliyorken Chairman aşağı götürdüğü mikrofonu tekrar ağzına götürüp söylüyor.

Seyirciler merakla hangi maç olduğunu öğrenmeyi bekliyorken Chairman aşağı götürdüğü mikrofonu tekrar ağzına götürüp söylüyor.

Mr. O'Neil: PGW Şampiyonluğu... William Ospreay'in Adam Cole'a karşı unvanını savunacağı bu maç malesef bu gece gerçekleşmeyecek. (yuhalamalar başlıyor) Yaşadığınız hisleri anlayabiliyorum. Will Ospreay ve Adam Cole'un ringde dansını izlemek için burada olan insanları bizzat tanıyorum ama hali hazırda ana olayda PGW'nin prensini belirleyeceğimiz bir maç varken ve açılışta da Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu maçı mevcutken şovun süresini fazlasıyla aşmaya sebebiyet verecek bu maçı ortadan kaldırmam gerekirdi. En azından geçici olarak. Bu maçın ne zaman gerçekleşeceğine dair gerekli duyuruları yapacağımdan emin olunuz. Tüm bunlara ek olarak 7/24 özelliği kaldırılan ve boşa çıkarılan PURE Championship için de yakın bir zamanda duyuru yapacağım. Bu konuda mağduriyet yaşayan güreşçim Tommaso Ciampa'nın bana ulaşmaya çabaladığını duydum. Haklı isyanını görüyorum ve onu mağdur bırakmayacağımı da buradan duyuruyorum. Söyleyeceklerim bu kadardı. Beni anlayacağınızı biliyor ve teşekkür ediyorum. Güzel vakitl-



cole2.jpg


Something for You! Adam Cole telaşlı şekilde girişte gözüküyor. Direkt olarak hızlı adımlarla ringe doğru giriyor ve bir mikrofon istiyor.

Adam Cole: Bay O'Neil, şovun süresinden kısmak için bence başka bir maç seçebiliriz. İşinize karışmak istemem ama William'ın amına koymak için uzun süredir sabırsızım ve bu bir an önce olsun istiyorum. Bunun için çok çalıştım ve bu gece dövüşmek istiyorum. Bu yaptığınız şey onun ekmeğine yağ sürmek olur. Halihazırda benden kaçmanın birçok yolunu arıy-


Baslksz-1.jpg


Bu sefer şampiyon girişte! Will Ospreay yüzünde güleç bir ifade ile ringe ilerliyor. Rahat bir tavrı var. Omzundaki unvanını düzeltip yanında getirdiği mikrofonuyla Cole'a bakarak konuşmaya başlıyor. O'Neil bir köşeye çekilip onları dinlemeye koyuluyor.

2.jpg


Will Ospreay: Nasıl bir dünyada yaşıyorsun Cole? Beni buraya gelmek zorunda bıraktın. Sende bunama belirtileri görüyorum. Buraya gelip benden bahsetmeni gerektirecek hiçbir durum yok. (Chairman'e bakıyor) İşler çoğu zaman onun istediği gibi ilerliyor ve bizlerin yapabileceği bir durum olmuyor. Burası artık onun şirketi ve aldığı kararlar hepimizi bağlıyor. Direnmen hiçbir işe yaramayacak. Beni ve unvanımı bu kadar takıntı yapıp delicesine çalıştığını bilmiyordum. Üzüldüm sayılır. Neyse.. Seninle çok basit olacaktı ama sonra da olur. Ben her zaman buradayım.

Ospreay kemerini kaldırıp gülüyor ve ringden ayrılmak üzere ilerliyor...

Adam Cole: Orospu çocuğu.

Ospreay duruyor ve arkasını dönüyor. "Ne dedin sen?" diye şok içinde Cole'a bakıyor.

Adam Cole: Maçı senin iptal ettirdiğine adım kadar eminim.

Will Ospreay: Bu kadar ağlak olmayı bırak Cole! Fazlasıyla komik oluyorsun!

Adam Cole: Yalvardığına eminim piç.

Will Ospreay: Bir söyle, niye böyle bir şey yapayım?

Adam Cole: Niye mi? Sen benden korkuyorsun!

Will Ospreay: Ben mi?

Cole'un gözleri bir anda büyüyor. Ospreay'in dibine kadar geliyor!

cole.jpg


Adam Cole: Sen! (üstüne yürür ve onu itekler) Sen! Nigel McGuinness'a neler yaptığımı gördüğünden beri tir tir titriyorsun William ben bunu fark etmiyor muyum sanıyorsun? Yüzünden okunuyor! Kabul et! Benim gibisini görmedin! Kimse seni benim gibi korkutmadı! Ve bundan sonrasında da, PGWC benim olsun veya olmasın. Seni bu hale sokup soğuk terler döktürmek, bu siktiğimin maçını iptal ettiği için bu adama içinden dualar okumana sebep olan adam. Ben olacağım. Sen beni asla unutamazsın! Asla! Ben burada olayım, ya da olmayayım! İzlerim sende kalacak. Ve oğlum, bu maçın gerçekleşeceği gün bu sözlerimi iyi hatırla! Çünkü bu bir foreshadowing ve sen bunun ne olduğunu, benden daha iyi bilemezsin! Ben gerçeğim, bak.. Dokun ve farkına var! Ben senin okuduğun Beowulf gibi uydurma bir orospu evladı değilim. Ya da Sir Gawain gibi hayali bir karakter! Bu bir peripetia ve sen bunu engellemek için hiçbir şey yapamayacaksın! Anlıyor musun? Hiçbir şey! Çaresizce burada, bu ringde çöküşünü izleteceğim. Tüm bu insanlar o zaman anlayacaklar, boşuna sana güvendiler. Boşuna sana inandılar. Ve dahi, sen de kendine boşuna güvendin. BUNLAR OLACAK WILLIAM! BUNLAR, OLACAK! SADECE ZAMANINI BEKLE!

Cole bağırmaktan nefes nefese kalıyor. Son kez etrafına ve arkada konuşmaları dinleyen Chairman'e bakıyor. Ospreay alay edercesine onu süzerken Cole onu sertçe itiyor ve yolu açıyor. Aşağı inmiş durumda olan Cole arkasını bile dönmeden öfkeli şekilde arka alana giderken biz de açılış maçı öncesi reklamlara gidiyoruz.

pop2.jpg




jtryrt.png


"Former World Heavyweight Champion" Angel Garza girişte beliriyor. Seyircilerden her zaman olduğu gibi ona karşı olumsuz tepkiler geliyor. Angel ise bu sefer onları tilt etmek için ne gülüyor, ne de başka bir hareket yapıyor. Kemerini kaybettiği günden beri takındığı o öfkeli tavırla ringin yolunu tutuyor. Hiçbir şekilde taunt yapmadan çelik basamaklardan çıkıyor ve ringe giriyor. İçeri girdikten sonra bir süre seyircileri süzüyor. Ardından köşelere doğru gidiyor ve girişe kitlenmiş bir şekilde ondan kemerini alan adamın gelmesini beklemeye koyuluyor.



Sİ! Sİ! Sİ! Sİ!

Entrance%2Bwith%2BTitle.gif


Şampiyon Alberto El Patron yeni müziğiyle girişte görünüyor! Seyircilerden kendisi yoğun bir destek var. Kamera ona yaklaştıkça 2 aydır ellemediği sakallarını kesmiş, eski imajına dönmüş olduğunu görüyoruz.

Tazz: O sakallarla tam mazlum bir kahraman gibiydin be adam.

Kevin Nash: Sakallı ya da sakalsız, her türlü kahraman değil mi?

Rampadan ringdeki Angel'a laflar söyleyerek hareket ediyor. Seyircilerin çoğuyla selamlaşarak ringe giriyor. Angel o ringe girer girmez ona doğru hareket ediyor fakat hakem Angel'ı durduruyor. Alberto ise tüm ciddiyetiyle ona bakarak kemerini çıkarıyor ve havaya kaldırıyor. Angel iyice kudururken hakem kemeri teslim alıyor ve iki ismi de kontrol ettikten sonra zili çaldırıyor!

World Heayvweight Championship | No DQ Match
Alberto El Patron (c) vs. Angel Garza


Zil çalıyor ve maç başlıyor. İkili nefretle birbirlerine bakıyorlar. Alberto onu aylar boyu resmen bir esir gibi yanında tutan adamla ikinci defa karşı karşıya. Angel da aynı şekilde ona sırtını dönen köpeğiyle sonunda kozlarını paylaşabilecek vaziyette. İkili uzunca bir süre daha birbirlerini süzüyor. En sonunda Angel daha fazla dayanamıyor ve Alberto'ya doğru yaklaşıyor. İkiliden bir lock-up denemesi gelecek gibi oluyor ama gelmiyor, Angel seri bir şekilde yana ilerleyip Alberto'nun göğsüne chop vuruyor! Şimdi Alberto kafasını kaldırır kaldırmaz bir defa daha vuruyor. Üçüncü darbeyi de vuracakken Alberto çekiliyor ve Angel'ın karnına tekmeyi koyuyor. Şimdi onun kafasını yumruklayarak köşeye gitmesini sağlıyor. Angel'ı köşelere iyice sıkıştırır sıkıştırmaz Corner Shoulder Trust ile seri seri vurmaya başlıyor. Alberto acımasız bir şekilde bu hareketi yapıyor ancak hakem bırakmasını söylese de diskalifiye olmayacağı için bir şey yapamıyor. Alberto harekete devam ediyor!

Open-Handed%2BChop.gif
Corner%2BShoulder%2BThrust.gif


Angel köşede iyice sersemleyince Alberto hareketi yapmayı bırakıyor ve geri geri gidiyor... Şimdi koşuyor ve Corner Step-Up Enzuigiri- Hayır Angel kendini yere atıyor ve Alberto tekmeyi köşeye atıyor. Acı içinde yere yığılıyor ve ayağını tutuyor yerde. Bu sırada Angel ayaklanmaya başlıyor. Karnını tutarak ayağa kalkıyor ve acı içinde yerde kıvranan Alberto'ya bakıyor. Alberto'nun da ona baktığını görüyoruz. Angel geriliyor ve ona Basement Dropkick vuruyor. Alberto tam anlamıyla yere yapışıyor. Angel şimdi onu kaldırıyor fakat Alberto onu kolundan yakalıyor... Double Knee Armbreaker!

Double%2BKnee%2BStrike%2Bto%2Bthe%2BArm.gif


Angel kendini yerde bulurken Alberto seri bir şekilde tuşa gidiyor 1.............2- Angel 2 olur olmaz atıyor. Alberto'nun kendi kendine sinirlendiğini görüyoruz. Şimdi hemen ayağa kalkıyor ve bir süre bekledikten sonra birden yerdeki Angel'ın üstüne doğru atlıyor ve onu deli gibi yumruklamaya başlıyor. Yarın yokmuşcasına yumruk darbeleri vuruyor Angel'ın kafasına. Hakem bile şok içinde kalıyor, seyirciler bile Alberto'nun bu acımasızlığı karşısında şaşkın.

Punchs.gif


Tazz: Bu adam bugün neden böyle? Angel Garza piçine en uyuz olan kişi benimdir yine de böyle dalmazdım puşta.

Kevin Nash: Diskalifiyesiz bir maçta tüm kinini kusuyor işte. Onun yerinde kim olsa aynısını yapardı.

Alberto en sonunda yumruk darbelerini kesiyor. Angel'ın ayağa kalkmasını bekliyor. Angel ayağa kalkar kalkmaz Alberto ona yaklaşıyor ve karnına tekmeyi geçiriyor. Onu DDT pozisyonuna alıyor ancak hareketi bir türlü yapamıyor. Birden Angel tüm gücünü toplayıp Alberto'nun kolundan sıyrılıyor ve onun arkasına geçiyor. Hemen kendisini arkadaki iplere bırakıyor ve Alberto'nun arkasından Calf Kick vuruyor! Alberto resmen iplerden fırlıyor ancak son anda iplere tutunduğu için aşağı düşmekten kurtuluyor. Ama arkasını döner dönmez Angel Garza ona bu sefer de Single Leg Dropkick vuruyor. Alberto tam anlamıyla dışarıda buluyor kendisini. Angel şimdi ringde kendini iyice topluyor. Nefesini tutuyor ve kendini iplere bıraktıktan sonra koşuyor- SUICIDE DIVE İLE RİNGİN DIŞINDAKİ ALBERTO'NUN ÜSTÜNE ATLIYOR!

Top%25C3%25A9%2BSuicida.gif


Alberto darbenin etkisiyle spiker masasının oraya fırlıyor ve masadan aşağı yuvarlanıyor. Bu sırada Angel'ın da ringe yakın tarafta yerde yattığını görüyoruz. Angel bir süre sonra ayağa kalkınca Alberto'yu göremiyor. Spiker masasının oraya doğru ilerliyor ancak Alberto bir anda kamufle olduğu masanın altından çıkıyor ve oradan alıp katladığı sandalyeyi Angel'ın suratına fırlatıyor! Angel acı içinde yere düşerken Alberto bu fırsatı kullanarak ayağa kalkıyor. İlerliyor ve yerdeki yamulan sandalyeye bakıyor. Sonra o sandalyeyi Angel'ın kafasına geçiriyor! Seyircilerin bazıları tezahüratları azaltmaya başladı bile. Alberto, kafasına sandalye yerleştirdiği Angel'ı tutup ayağa kaldırıyor şimdi... Ve koşarak onu çelik basamaklara fırlatıyor!

Throw%2BHandfirst%2Bto%2Bthe%2BSteel%2BSteps.gif


Angel şans eseri aldığı manevrayla sadece kolunu çarpıyor. Fakat bitmiyor! Patron buna rağmen hızını alamıyor. Geri geri gidiyor VE ZIPLADIKTAN SONRA ANGEL GARZA'NIN KAFASINA STOMP'U VURUYOR.

Outside%2BStomp.gif


Kimse bu maçın böyle vahşi geçeceğini ve Alberto'nun bu kadar sert oynayacağını tahmin etmiyordu. Angel'ın kafasını tuttuğunu görüyoruz acı içinde ve ringin altına doğru kendisini yuvarlıyor. Alberto bunu o an fark etmiyor çünkü deli gibi kükremekle meşgul. Angel'ın ringin altına bacaklarını soktuğunu görüyoruz ve tam da bu sırada Alberto onu görüp kafasından çekerek kaldırıyor. Angel'a bağırıp "seni ringin altına saklanmak kurtaramaz, bugün kaçacak yerin yok" diyor. Seri bir şekilde onu ringe sokuyor ve kendisi de peşinden giriyor. Angel'ın gücünü toplayıp ayağı kalkışını izliyor Alberto. Son bitirici vuruşunu yapmak üzere hazırlanıyor ve Angel ayağa kalkar kalkmaz Superki-

Blocks%2Ba%2BKick%2B%252B%2BKnee%2BStrike.gif


ANGEL TEKMEYİ TUTUYOR, ŞİMDİ HIZLI BİR ŞEKİLDE DİZİNİ ALBERTO'NUN KAFASINA GEÇİRİYOR! Fakat o diz darbesinden anormal derecede büyük bir darbe sesi geliyo! Alberto o diz darbesinden sonra resmen kurşun yemişcesine hayattan kopuyor ve ölü gibi kendini iplere bırakıyor.

Tazz: NASIL BAYILDI LAN O?

Angel onun yanına doğru yaklaşıyor...

Rebound%2BSitout%2BPowerbomb.gif


REBOUND SITOUT POWERBOMB! Hareket başarılı. Angel Garza 2. defa Dünya Şampiyonu olmak için tuşa gidiyor, Alberto halen baygın 1.................2.............

ANGEL 3 OLACAKKEN TUŞU BIRAKIYOR? Herkes anlamsız bakışlarla ringe bakıyor. Hakeminden tut, kameramanına kadar herkes şaşkın. Angel ise bu tuşu bırakan kişi olmasına rağmen oldukça rahat, oldukça pişkin bir ifadeyle yerde geri geri gidiyor. Şimdi bacağını kendisine doğru yaklaştırıyor ve dizliğine elini koyuyor. Ve dizliğine koyduğu şeyi çıkarıyor... BU BİR MUŞTA! Angel kendi kendine gülerken kamera şimdi Alberto'nun yüzüne yaklaşıyor ve o diz darbesinden sonra sol gözünün mosmor olmasının nedenini iyice anlıyoruz. Fakat halen Angel Garza'nın deminki tuşu iptal etmesini kimse anlamıyor. Garza dizine koyduğu muştayı şimdi eline takarken bir yandan bağırarak mikrofon istiyor bu sırada. Görevli çaresizce ona mikrofonu getirken Alberto'nun da kendine gelip köşelere yaslandığını görüyoruz.

84352503_2730375647011982_4722138837680128000_n.png


Angel Garza: Alberto... Puta de putas. Yaptığın ihanetin cezasını sadece tuş olarak mı çekeceğini sandın? Maç boyu yaptığın tüm o nefret vuruşlarıyla cidden benden hıncını alabileceğini mi sandın? Yanıldın Alberto, hiçbir zaman alamayacaksın. Hınç alacak olan benim. İhanetinin bedelini baygın bir şekilde yerde yatarak ödeyemeyeceksin. Senin o paramparça olan gururunu bugün tam anlamıyla piç edeceğim. Bugün senin en acı günün olacak. Senin gözünü kör edecek ikinci darbeyi vurmamdan önce yarım kalan köpekliğini tekrar yapacaksın.

Angel karnını tutarak ilerliyor. Gözünü açan ve artık bilinci tam anlamıyla açık olan Alberto'ya bakıp gülümsüyor.

Angel Garza: Yere yat çivava. Yere yat ve benim seni tek ayağımla tuş etmemi izle. Yere yat ve gözlerini açık tutmaya devam et. Sana hayatının en aşağılık mağlubiyetini yaşatacağım ve bunun her bir saniyesini hissedeceksin.

Alberto nefretle Angel'a bakıyor. Angel ise onu köşeye sıkıştırmış olmanın verdiği zevkle onu bir köpekmişcesine inceliyor. Fakat Alberto'dan bir tepki gelmiyor. Angel ona resmen bu son şansın dercesine bakıyor ve elindeki muştayı düzeltiyor. Şimdi yumruğunu hazırlıyor... Ancak girişte bir hareketlilik var!

lx.jpg


ALEXA BLISS! Koşarak ringe giriyor ve kendisini Alberto'nun önüne atıyor! Alexa kendisini Alberto'ya siper ediyor! Alberto ona gitmesini söylüyor ancak Alexa onu dinlemiyor. Kendisinin canını korumak için tüm bu acılı sürece maruz kalan Alberto uğruna kendisini feda ediyor resmen. Angel bu manzara karşısında yumruğunu indiriyor...

Angel Garza: Ne kadar tatlı. Aslında fazlasıyla da romantik. Tüm bu köpekliği senin uğruna çekti nasıl olsa. Şimdi de kendi canını onun için sen riske atıyorsun. Fakat farkında değilsin ki onun sonunu şu an itibariyle sen getirdin.

Fakat birden Alexa'yı kendi yanına doğru çekiyor. Alexa korku içinde. Alberto'nun ise ağlamaklı olduğunu görüyoruz. An itibariyle güreş kariyerindeki en trajik mağlubiyeti almak üzere. Kafasını bacaklarına doğru saklıyor resmen.

patron1.jpg


Angel Garza: Yere yatıyor musun Alberto? Beni bunu yapmak zorunda bırakmayacaksındır umarım. Yoksa illaha bu güzel zaafını mezara mı yollamam gerekiyor?

Alberto çaresizce gömdüğü kafasını birazcık kaldırıyor...

"hayır, sanırım benim yollamam gerekiyor."

SUUUUUUUPERRRRKICKKKKKKKK!

superkick.jpg
lx2.jpg


ARENAYI BUZ KESİYOR! ALEXA BLISS'İN BOYNUNDAN GELEN ÇAT SESİ HARİÇ BİR SES YOK! ZAMAN DURUYOR RESMEN.

patron.jpg


ALBERTO SIRITARAK ANGEL'A BAKIYOR, ANGEL GARZA ŞOKA GİRİYOR! BUNU KİMSE BEKLEMİYORDU. ÇOCUKLARIN BAZILARININ AĞLAMAYA BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ. ALEXA YEDİĞİ SUPERKICK'TEN SONRA ÖLÜ GİBİ YERDE YATIYOR. ANGEL ŞOKU ATLATIP ONA DOĞRU HAREKET EDİYOR ANCAK ALBERTO, ANGEL'A LOW BLOW KICK VURUYOR! ANGEL DİZLERİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR HAYALARINI TUTARAK... ŞİMDİ ALBERTO TÜM GÜCÜYLE GARZA'NIN SURATININ ORTASINA SUPERKICK'İ ÇAKIYOR!

Grounded%2BSuperkick.gif


ALBERTO TUŞA GİDİYOR VE HAKEM SAYIYOR 1............2...........

3!

Kazanan ve Halen Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Şampiyonu: Alberto El Patron

Celebration%2Bwith%2BTitle%2B2.gif


PGW tarihindeki en büyük yuhalama tufanına şahit oluyoruz. Alberto güreş tarihindeki en büyük tepkilerden birisini alıyor. Hakem ona kemerini getiriyor ve kendisi büyük bir gururla kemerini kaldırıyor. Spiker masası bile yorum yapamıyor yaşananlardan sonra. Rahatsız olup arenayı terk eden izleyicileri görüyoruz. Bu sırada sağlık görevlileri ringe akın edip Alexa Bliss ile ilgileniyorlar. Alberto'nun mor gözü iyice görücüye çıkarken kendisi deli gibi gülerek kendi kendine sayıklıyor. Bu görüntülerle zorunlu olarak reklama gidiyoruz.

Alberto El Patron: Zaafım yok benim. Sadece bir kemerim var. Büyük, altın bir kemerim var.

pop2.jpg


Zorunlu verilen reklam arasından sonra kameraların karşısında Mr. O'Neil'ı görüyoruz. Kendisi oldukça üzgün bir şekilde konuşmaya başlıyor.

oneil.jpg


Mr. O'Neil: Demin olanlar için başta Alexis Kaufman'ın kendisi ve ailesi olmak üzere buna şahit olan herkese Prestige Grand Wrestling adına bir özür borçluyum. Alexa'nın arka alana ziyarete geldiğini tüm yetkili arkadaşlarım biliyordu. Ancak maçta Alberto'nun karşı karşıya kaldığı tehdit sonrası aniden arenaya fırlaması tamamen kontrolümüz dışında gerçekleşti. Ne kadar yönetim olarak doğrudan bir suçumuz olmasa da böyle bir manzaranın PGW sınırları içinde yaşanmasına göz yummam. Yumamam.

O'Neil derin bir nefes aldıktan sonra devam ediyor.

Mr. O'Neil: Yaşananlardan ötürü World Heayvweight Şampiyonu Alberto El Patron ve Angel Garza ikinci bir duyuruya kadar şovlardan çekilmiştir. İkili hakkındaki nihai kararımı 3 ay boyunca yaşadıkları tüm süreci tekrar göz önünde bulundurarak önümüzdeki PAYBACK şovunun ana olayında açıklayacağım. Şimdilik hepinize iyi şovlar diliyorum.

pop2.jpg




Entrance%2B2.gif
wwe-jey-uso.gif



Baba ve dölü girişte. Seyircilerden karışık tepkiler alıyorlar. Kendilerinden emin bir şekilde ringe doğru ilerliyorlar.

Kevin Nash: Ne dersin Tazz, şansları var mı?

Tazz: Johnny Mayhem'in turnuvadan elenmesine neden oldular. Şansları hiç olmadığı kadar var çünkü psikolojik üstünlük baba ve dölünde.

Rikishi ve Jey ringe girip şampiyonların gelmesini bekliyorlar.



Entrance%2Bwith%2BTowel%2Band%2BTitle%2B1.gif
johnny-mundo-johnny-impact.gif


PGW Tag Team Şampiyonları The Sex ekibi girişte! Girişte belirdikleri anda kendilerine deli dehşet bir pop geliyor. İkili birbirlerine bakıp gülümsüyorlar ve ardından ringin yolunu tutuyorlar. Ayrı ayrı köşelere çıkıp taunt'larını gerçekleştiriyorlar. JoMa ve Venis öfkeyle Rikishi & Jey ikilisine bakıyor. Hakem ise onlardan kemerlerini alıyor ve son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalarak maçı başlatıyor.


Tag Team Championship Match
The Sex (c) (Johnny Mayhem & Val Venis) v Father and Seed (Rikishi & Jey Uso)

Zil çaldı maç başlıyor. Jey Uso ve Johnny Mayhem ringde başlıyor! İkili hızla Elbow and Collar Tye Up'a gidiyor. Jey headlocka alıyor! Johnny iplere dayanıyor ve Jey'i üstünden fırlatıyor. Jey iplerden sekiyor Johnny, Jey'in apış arasından kayıyor! Jey iplerden tekrar sekiyor. Johnny Arm Drag'le yatırıyor! Arm Drag'le kolunu kitliyor. Jey bir süre sonra ayaklanmayı başarıyor. Hızla yumruklar! Sonrasında kurtulmayı başarıp headlocka alıyor ve headlock takedownla yatırıyor. Bir süre sıkıyor fakat Johnny bacaklarıyla Jey'in boynunu kıstırıyor! Jey bundan kurtuluyor ve ikisi ayaklanıp birbirlerine bakıyorlar. Rikishi, Jey'den tag istiyor Jey babasına tagi yapıştırıyor. Rikishi ringe giriyor. Johnny üst üste yumruklar savuruyor fakat hiçbiri Rikishi'ye işlemiyor! Johnny iplerden sekiyor Rikishi Savate Kick'i oturtuyor! Johnny kafasını tutarak kalkıyor. Rikishi hızla kolundan tutuyor ve köşeye doğru fırlatıyor! Johnny sırtını çok kötü bir şekilde köşeye çarpıyor. Venis yanındaki köşeye gelip onu motive ediyor.

Down%2Bin%2Bthe%2BRing.gif


Johnny kalkmaya çalışıyor fakat Rikishi Body Avalanche'la Johnny'i köşeye oturtuyor. Oturduğu yerde üst üste stomplar vuruyor. Sonrasında Stinkface yapacak! Fakat bir anda Val Venis ringe dalıyor ve Rikishi Stinkface için oturamadan arkasından dayıyor! Evet bildiğiniz dayıyor! Rikishi ne yapıyor bu a*k salağı diye arkasına bakıyor ve sonrasında tersten totosuyla vuruyor. Venis hayalarını tutarak yere yapışıyor. Kalktığındaysa Rikishi bir Savate Kick'i oturtuyor! Rikishi arkasını döndüğünde Johnny kalkıyor ve hızla ipe çıkıyor ve Flying Chuck! Rikishi sersemliyor! Johnny bir tane daha yapıyor! Rikishi yere düşüyor. Johnny hemen köşeye geçip Starship Pain!

Starship%2BPain%2B3.gif


Fakat Rikishi bundan kaçıyor! İkisi de yerde! Jey ve Venis tag istiyorlar! Rikishi ve Johnny köşelerine doğru sürünüyorlar! Rikishi Tag vermeyi başardı! Johnny'de başarıyor!Venis'le Jey aynı anda ringe dalıyor! Jey bir leaping clothesline! Ardından iplerden sekiyor ve bir tane de elbow strike! Sonrasında köşeye doğru fırlatıyor. Koşarak atlıyor fakat Venis kaçıyor. Spinout Powerbomb! Tuşa gidiyor! 1............... 2...........

Kickout! Venis kaldırıyor ve Double Underhook Suplex'e alıyor fakat Jey bunu tersine çeviriyor ve bir Uppercut! Sonrasında Jey iplerden sekiyor fakat Venis bunu Spinebuster'la karşılıyor! Ardından top rope'a çıkıyor. CUM SHOT hazırlığı! Ve CUM SHOT!

Money%2BShot.gif


Fakat Jey bundan kaçıyor. Venis acı içinde karnını tutarak kalkıyor. "Sen hangi döle döl atıyon a*ına koyduğum!" diyor. Venis'e bir Superkick'i oturtuyor! Ardından top rope'a çıkıyor. Johnny Jey'i itmeye çalışsa da Jey buna karşılık veriyor ve bir yumruk vuruyor. Johnny ipten düşüyor. Sonrasında bir Uso Splash! Fakat Venis bundan kaçıyor! Jey karnını tutarak kalkıyor ve Fisherman Suplex! Fakat Jey bundan kurtuluyor ve bir Superkick vuruyor! Fakat o da ne! Superkick hakeme geliyor! Jey şaşkın! Venis bir yumruk sallıyor Jey eğiliyor ve bir Superkick vuruyor!

jey-uso-superkick.gif


O sırada bir anda Rikishi'yi aprondan biri çekiyor!

04c0b3423318822b83f6671dbc53d383.gif


Ve Superman Punch! BU ROMAN REIGNS! Jey nere uğradığını şaşırıyor! Jey Roman'a dönüyor ve iplerden sekiyor. Suicide Dive'la uçuyor fakat Roman buna da Superman Punch'la karşılık veriyor! Sonrasında UUUAAA yapıyor! Rikishi ve Jey'e Double Spear! Ardından Jey'i ringe atıyor! Arka alanın yolunu tutuyor! Venis Top Rope'a çıkıyor! Bir CUM SHOT! Tuşa gidiyor! 1.. 2..

3!!!

Kazanan: THE SEX

Celebration%2Bwith%2BTitle.gif
Celebration%2Bwith%2BTitle%2B2.gif


The Sex takım kemerlerini koruyor. JoMa ve Venis'e feci iyi bir destek var. Seyircilerin çoğu onları ayakta alkışlarken Roman Reigns'in rampaya kadar gelip yere serdiği baba ve oğula bakarak gülüyor. Bu görüntülerin eşliğinde arka alana dönüyoruz.

pop2.jpg


Arka alanda son olanlardan sonra öfkeyle yürüyen Adam Cole'u görüyoruz. Kendisi söve söve ilerliyor.

Adam Cole: Ospreay'i de sikeyim, onun o kemerini de sikeyim, bugün tarih yazmamı engelleyen O'Neil'in kelini-

Ama karşısına çıkan kişi onun durmasına neden oluyor. Bu PGW'nun yeni sözleşme imzaladığı o isimin ta kendisi!

fa.jpg


Adam Cole: Bobb-

Thomas Fish: Thomas. Bundan sonra bu isim ile güreşeceğim.

Cole şaşkın taklidi yapıyor.

Adam Cole: Vay canına, ne de büyük bir değişiklik. O'Neil bu isim değiştirmeleriyle WWE'ye özenmiş olmalı. Ama üzgünüm ki sana baktığımda aşağı yukarı değişen... Hiçbir sik görmüyorum eski dostum.

Fish gülümsüyor.

Thomas Fish: Aslında çok değiştim Adam. Sana da bunu göstermeyi seve seve isterim. PAYBACK #17, ne dersin canımın içi?

fish.jpg


Adam Cole: Zaten sinirimi çıkarmak için birini arıyordum. Nasıl istersen.

Fish istediğini almış bir şekilde gülüyor. Geri geri giderek son sözünü söylüyor.

Thomas Fish: Cuma görüşürüz... Ayrıca unutma, elalemin kelini sikmek senin işin değil.

pop2.jpg


Kameralar açıldığında ringimiz boş. Anonsörümüz sıradaki maçın anonsunu gerçekleştirdikten sonra arena yıkılıyor adeta! Velveteen ile Powerhouse Hobbs arasındaki maça ait promo görüntülerini izledikten sonra tekrardan ringe geri dönüyoruz.



pgw_entrance.jpg


POWERHOUSE HOBBS BURADA! KENDİ EVİNDE! BÜTÜN ARENA AYAKTA! HERKES AYAKTA İZLİYOR ŞEHRİN ÇOCUĞUNU! Hobbs uzun uzun seyircileri izledikten sonra ringe doğru ilerliyor. Ringe ilerlediği esnada ciddiyetini kaybetmiyor hiçbir şekilde. Ringe vardıktan sonra çelik basamakları kullanarak aprona çıkıyor. Sonrasında iplerin arasından ringin içine giriyor. Köşeye doğru gidiyor, second-rope'ye çıkıyor ve elini havaya kaldırıyor! Elini havaya kaldırıyor!

CHEER!

Bu şehrin çocuğu Hobbs'a her türlü destek oluyorlar tabii ki de! Hobbs oradan iniyor ve rakibini beklemeye koyuluyor.



aa.jpg


ŞAMPİYONUMUZ DA BURADA! MOR DUMANLARIN ARASINDAN ÇIKIYOR! PARLAK KOSTÜMÜYLE GÖZLERİMİZİ ALIYOR! Kemeri havaya kaldırdıktan sonra herkese kemerini göstere göstere ringe geliyor. Ringe vardıktan sonra ringe girmiyor direkt. Sağ tarafa ilerliyor. Uzak kameraya yakın olan aprona çıktıktan sonra kemerini havaya kaldırıyor! Durmuyor, ringe giriyor. Bir daha second-rope'ye çıkıyor ve kemeri bir kez daha herkese sergiliyor!

İki güreşçi de burada maç artık başlayabilir. Anonsör önce meydan okuyanın, sonra da şampiyonun anonsunu gerçekleştiriyor. Velveteen'in anonsu gerçekleştirildiği sırada kemeri havaya kaldırıyor. Anonsör ringi terk ediyor teslim aldığı kemer ile. Hakem sırasıyla iki güreşçinin de kontrollerini gerçekleştirdikten sonra ringin ortasına geçiyor. İşareti veriyor ve maçı başlatıyor!

PGW Television Championship
Falls Count Anywhere Match
Velveteen (C) vs. Powerhouse Hobbs

032_NXT_08232018ca_2659-59e34c290d38bd947f0201cac9aedf3a.jpg


Velveteen koşarak rakibinin üstüne gidiyor! Hobbs'un üstüne atlıyor ve rastgele yumruklar sallıyor! Hobbs bundan biraz etkilenmiş de olsa rakibini iterek üstünden atıyor. Velveteen hemen kendisini toparlıyor. Bir daha atlıyor Hobbs'un üstüne! Hırsını ortaya çıkartıyor! O da ne? Hobbs'tan rakibine bir Headbutt geliyor! Bu Velveteen'in gözüne doğru gelmiş olmalı ki, Velveteen gözünü tutarak kendisini yere bırakıyor. Hobbs biraz nefeslendikten sonra yerdeki rakibini saçından tutarak ayağa kaldırıyor. Sonrasında onu iplere gönderiyor. Velveteen iplerden sekiyor ve Hobbs'a Big Boot yapıyor! Hobbs yere devrilmiyor! Agresif bir tavırla tekrardan iplere gitmesini söylüyor. Velveteen denileni yapıyor ve iplere doğru hareketleniyor. Velveteen iplerden sekiyor ve bir Big Boot daha yapıyor! Hobbs hâlâ ayakta! Delirmişçesine bağırıyor adeta! Hobbs'tan bir Headbutt daha! Velveteen yere devrilecekmiş gibi bırakıyor kendisini, ama hayır! Yani bir atağa geçiyor ve kendisini yere bırakmadan önce Enzuigiri yapıyor! İkisi de yerde! Bütün arena ayakta, seyircilerden alkış kopuyor!

pgw_beating.jpg


Aradan belli bir müddet geçiyor, ikisi de ayakta. ikili tam karşı karşıya geldiklerinde Hobbs, Velveteen'in saçını tutuyor. Velveteen bundan rahatsız oluyor ve koluna vuruyor. Hobbs rakibini biraz daha tahrik etmek istiyor ki bunu tekrarlıyor. Velveteen'den, Hobbs'un karnına bir tekme. Hobbs karnını tutarak eğiliyor, Velveteen'den DDT geliyor. Oldukça etkileyici oldu bu! Seyircilerden yuhalamalar geliyor, nedeni gayet açık: Powerhouse Hobbs'un ''mekanı''ndayız. Velveteen buna pek aldırış etmiyor ve rakibinin kalkmasını bekliyor. Hobbs ayağa kalkıyor ve ayağa kalkar kalkmaz Velveteen onu köşeye gönderiyor. Kendisi de oraya gidiyor ve second-rope'ye çıkıyor. Yumruklar atmaya başlıyor! 1-2-3-4-5-6-7-8-9... 10. yumruğu atmadan önce tauntunu yapıyor! Yuhalamalar sürüyor. Velveteen'den bir yumruk daha gelmeden hareketleniyor. O da ne? Powerbomb pozisyonuyla alıyor onu omzuna. Ringin ortasına doğru geliyor bu şekilde. Velveteen'den ''hayır, hayır!'' haykırışları söz konusu. Hobbs'tan Powerbomb! Eğilerek rakibine hakaret ediyor! Bunu duyabiliyoruz! Üstüne de tuşa gidiyor. 1... 2...

Hakemin elini ikinci kez ringin zeminine vurmasıyla Velveteen'in Kickout atması bir oluyor. Hobbs dizlerinin üstüne geçiyor ve rakibini Choke Hold'a bağlıyor! Velveteen oldukça zorlanıyor fakat her geçen saniye ayağa kalkıyor. Hobbs da onunla birlikte ayağa kalkıyor fakat Choke Hold'u sürdürüyor. Velveteen'den, Hobbs'un karnına bir dirsek. Hobbs biraz afallıyor ama sürdürüyor. Velveteen'den bir dirsek daha geliyor, hiç durmadan bir tane daha. Hobbs tamamen bırakıyor. Velveteen ise ufak ufak ayağa kalkıyor derken... Hobbs'tan, Velveteen'in karnına diz darbesi geliyor. Velveteen acı içinde karnını tutarken, Hobbs iplere doğru koşuyor. Hobbs iplerden sekiyor, Velveteen'den Dropkick! İki güreşçi de yerde. Aradan belli bir müddet geçmesiyle birlikte önce Velveteen sonra da Hobbs ayağa kalkıyor. Velveteen'den bir Clothesline geliyor! Hobbs öfkeyle ayağa kalkıyor ve o da aynı şekilde karşılık veriyor! Hobbs'tan Clothesline! Hayır, Velveteen eğilerek bundan kurtuluyor ve hemen rakibine Russian Leg Sweep yapıyor! Hobbs'un ayağa kalktığı esnada Velveteen köşeye doğru hareketleniyor...


01-powerhouse-hobbs-aew-2020.jpg


Second-rope'ye çıkıyor ve Hobbs'un ayağa kalkmasını bekliyor. Hobbs ayağa kalkıyor ve Velveteen'den Diving Crossbody! İnanılır gibi değil! Hobbs devrilmiyor! High-angle Falling Powerslam Backbreaker! Bununla da bitmiyor! Bunu Fallaway Slam takip ediyor! Velveteen ringin merkezine yakın bir noktada uzanmakta. Hobbs iplere doğru koşuyor, ardından iplerden sekiyor ve Big Splash ile tamamlıyor! Bir tuş denemesi geliyor. 1... 2... Kickout geldi! Hobbs oldukça yorulmuş gibi gözüküyor. İki dizinin üstünde soluklanıyor. Bu esnada kameralarımız yuvarlanarak kendisini ringin dışına atıveren Velveteen'i çekiyor. Spikerlerin bulunduğu tarafta, tek elini apronun üstüne koymuş bir şekilde toparlıyor kendisini. Hobbs ayağa kalktıktan sonra ringin dışına çıkıyor. Velveteen'i saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra onu Bear Hug pozisyonunda üstüne alıyor ve koşarak onun sırtını ring-postuna vuruyor! Velveteen acı içinde kıvranıyor yerde! Hobbs, Velveteen'i bir kez daha ayağa kaldırdıktan sonra onu bariyerlere gönderiyor tüm gücüyle!

Velveteen sırtını köşeye çarptı ama... Aması?

Velveteen'den NO SELL! Velveteen adeta iplerden sekiyor! DELİ GÜCÜ BU OLSA GEREK! Velveteen bariyerlerden güç alarak dönüyor ve Superkick yapıyor! Harikulade! Velveteen spikerlerin bulunduğu bölgeye hızla gittikten sonra masanın üzerindekileri yere fırlatmaya başlıyor. Masanın üstünü boşaltıyor. Hobbs'un bulunduğu noktaya doğru gittikten sonra onu masanın önüne getiriyor ve kendisini spiker masasının üstüne yatırıyor. İnsanların kafasında neyin olacağı az çok belirmeye başladı. Velveteen masanın üstünde uzanan Hobbs'a birkaç yumruk attıktan sonra ipleri tutarak aprona çıkıyor. Hiç vakit kaybetmeden top-rope'ye de çıkıyor. Velveteen ayağa kalktıktan sonra tauntunu yapıyor. Kendisi şiddetli bir biçimde yuhalanıyor. Velveteen atlıyor masanın üstüne! THE PURPLE RAINMAKER! THE PURPLE RAINMAKER! THE PURPLE RAINMAKER! VELVETEEN HAREKETTEN SONRA TEK ELİNİ RAKİBİNİN ÜSTÜNE ATIYOR, HAKEM İSE SAYMAYA BAŞLIYOR! NEFESLER TUTULMUŞ DURUMDA! 1... 2...

https___clips-media-aka.warnermediacdn.com_tbs_clips_2022-09_914741-93c94614ce9747e19fb555fc9be92348_images_dfaa234e-ab8d-4705-b81e-610d8fa27e89-914741-4.png


3 OLMADI! VELVETEEN ÇILDIRMIŞ DURUMDA! ÖFKESİYLE AYAĞA KALKIYOR VE ÇELİK BASAMAKLARI TEKMELİYOR! Velveteen işleri daha da ekstrem bir hale getirmek istiyor olmalı ki ringin altından bir KENDO STICK çıkartıyor! Rakibini boğmaya başlıyor! O kadar sıkı bir şekilde bunu yapıyor ki... Kendo Stick ortadan ikiye bölünüyor ve Hobbs'un boğazında bir kesik oluşuyor. Kendisinde ufak bir kanama var, bunu gözlemliyoruz. Velveteen negatif reaksiyonlara rağmen temposunu bozmadan devam ediyor. Hobbs'u ayağa kaldırdıktan sonra onu bariyerlere gönderiyor, hem de tüm gücünü kullanarak! Reverse! Hobbs bunu tersine çeviriyor ve o, rakibini bariyerlere doğru gönderiyor! Velveteen öyle şiddetli bir şekilde çarpıyor ki, çarpmasının devamında bariyerlerin üstünden arka tarafa düşüyor! Hobbs belli bir müddet soluklandıktan hemen sonra bariyerlerin üstünden atlıyor ve rakibinin yanına gidiyor. Devamında ne mi oluyor, seyircilerin arasına karışıyorlar! Hobbs saçından çekerek kendisiyle birlikte götürüyor Velveteen'i!

Basamakları teker teker çıkıyorlar. Sonunda arka alana giden kapıya ulaşıyorlar ki Hobbs duraksıyor! O da ne? Seyircilerin çekilmesini işaret ettikten sonra rakibini oturakların üstüne atıyor! Çok büyük bir kargaşa oluşuyor. Güvenlikler seyircileri uzaklaştırıyorlar. Hobbs rakibinin yanına gidiyor ki... Yüzüne tükürüyor! Velveteen, Hobbs'un yüzüne tükürüyor! Hobbs öfkesinden deliye dönüyor, deliye! Eliyle tükürüğü sildikten sonra rakibine dönüyor. Velveteen'den bir beklenmedik hareket daha! Sandalye fırlatıyor! Velveteen seyircilerin oturduğu sandalyelerden bir tanesini fırlatıyor! Hobbs olduğu yerde yere yığılırken, Velveteen dinlenme fırsatı buluyor. Kendisini toparladıktan sonra Hobbs'u da kaldırıyor. Kapıya doğru götürüyor onu, onu kapıya fırlatıyor! Canavar Hobbs kapıya çarptıktan sonra kapının kırılmasına sebep oluyor! Kapı kırıldı! Velveteen tuş deniyor, 1... 2...

3 olmadan Kickout geldi! Velveteen bu maçı bitirmeyi aklına koymuş, kemeri bırakmamak için elinden geleni yapmaktan alıkoymuyor kendisini. Velveteen rakibini ayağa kaldırdıktan sonra kapının ardına geçiyorlar! Oraya bir kameramanın gitmesi lazım! Orada olan biteni görmemiz lazım! Arka alana, gözden kayboldular!

(...)

maxresdefault_14.jpg


Kameralar açılıyor, ''Fan Shop''ların bulunduğu bir alandayız. Velveteen rakibini kaldırmaya çalışıyor! Bir saniye! Bu manyak ne yapıyor? Spinebuster denemesi! Hobbs rakibinin sırtına yumruklar attıktan sonra kendisini havaya kaldırmasına engel oluyor. Velveteen sırtını tutuyor, fakat aniden koşmaya başlıyor! Hobbs'tan BACK BODY DROP! Velveteen felaket bir biçimde yere düşüyor! Gözlerinden yaşlar çıkıyor! Canı çok yanmış olmalı... Hobbs ''Fan Shop''tan aldığı bir Velveteen'e ait tişört ile rakibini boğuyor! Rakibinin boğazını tişörtle sıkıştırıyor! Velveteen'in gözleri kapanıyor.

Hobbs rakibini hızla ayağa kaldırıyor. SKY HIGH! BUNU KİMSE BEKLEMEZDİ! HİÇ BEKLENMEDİK BİR ANDA SKY HIGH! HEM DE BETONA! HOBBS HEMEN TUŞA GİDİYOR. BU MAÇI BURADA BİTİRMEYİ DENEYECEK! 1... 2...

Ef1ExMRX0AYxaDS.0.jpg


OLMADI! Velveteen'den inanılmaz bir noktada Kickout geliyor! Hobbs ayağa kaldırıyor Velveteen'i. Onun boynunu kollarının arasına aldıktan sonra otoparka doğru ilerliyorlar. Rakibini otoparka götürüyor. Lüks bir otomobilin önünde durduktan sonra Velveteen'in boynunu rahat bırakıyor. Velveteen yere devriliyor, ayakta durmakta güçlük yaşıyor. Hobbs tauntunu yapıyor! Velveteen'i arabanın üstüne çıkarttıktan sonra kendisi de çıkıyor. Velveteen'i aracın üstünde ayağa kaldırdıktan sonra bir Sky High daha yapıyor! Hayır! Hayır! Velveteen bundan sıyrılıyor, hiç durmadan High Knee! Hobbs aracın üstünde tek dizinin üstüne geçiyor. Velveteen ne yapacak? Acı bir kahkaha attıktan sonra rakibine DREAM OVER YAPIYOR! HEM DE ARABANIN CAMININ ÜSTÜNDE! ARACIN CAMININ ÜSTÜNDE DREAM OVER! ARACIN ÖN CAMI KIRILDI! İKİLİ ARACIN İÇİNE DÜŞTÜLER! KAMERA ORAYA ZOOM ATIYOR, HOBBS'TA BİR KANAMA SÖZ KONUSU! HOBBS'TA KANAMA VAR! VELVETEEN TUŞA GİDİYOR!

AMA HAKEM SAYMIYOR!

HAKEM SAYMIYOR ÇÜNKÜ HOBBS'UN SIRTI DÜZ BİR ZEMİNE TEMAS ETMİYOR! HAKEM SAYMIYOR! VELVETEEN HAKEME ÇOK AĞIR KÜFÜRLER YAĞDIRDIKTAN SONRA ARACI ÇALIŞTIRMANIN YOLLARINI ARIYOR! DÜZ KONTAK GELDİ! VELVETEEN DÜZ KONTAK YAPMAYI NEREDEN BİLİYOR? BUNU SORGULAMAYA VAKİT YOK ÇÜNKÜ VELVETEEN ARACI ÇALIŞTIRIR ÇALIŞTIRMAZ GAZA BASIYOR! ARENADAN AYRILIYORLAR! HAKEMİN DE ONLARLA GİTMESİ LAZIMDI! HAKEM GERİDE KALDI! O DA BİR ŞEKİLDE OLAY YERİNE İNTİKAL EDECEKTİR ELBET...

(...)

intro-1699825905.jpg



BURASI DA NERESİ? EAST PALO ALTO'NUN ENTERESAN BİR MAHALLESİNDEYİZ! VELVETEEN SERT BİR FREN İLE DURUYOR! EL FRENİNİ ÇEKİP ARAÇTAN İNİYOR. HIZLA HOBBS'UN BULUNDUĞU TARAFA GİDİYOR VE KAPIYI AÇIYOR. HOBBS'U ARACIN DIŞINA ÇEKTİKTEN SONRA ONU ARACIN ÖN TARAFINA DOĞRU GÖTÜRÜYOR. ARACIN KAPUTUNU AÇTIKTAN SONRA HOBBS'UN ELİNİ İÇERİYE SOKUYOR VE KAPUTU ÇARPIYOR! HOBBS'UN ELİ SIKIŞIYOR! YÜZÜ KANLAR İÇİNDE, ELİ İSE SAKATLANDI MUHTEMELEN! BERBAT BİR DURUMDA! VELVETEEN ŞİMDİ DE ONU ARACIN ARKA KISMINA DOĞRU GÖTÜRÜYOR. ARACIN BAGAJ KISMINI AÇTIKTAN SONRA HOBBS'U BAGAJA ATIYOR! BAGAJI ÜSTÜNE KAPATIYOR! ARACI SÜRMEK İÇİN DİREKSİYONUN BAŞINA OTURACAK Kİ... HİÇBİR TAKIRTI GELMEYEN BAGAJA DOĞRU GİDİYOR! SANIRIM MAÇI BİTİRECEĞİNE İNANIYOR Kİ, BUNU YAPIYOR! BAGAJI AÇIYOR! İLK YARDIM SETİNDEKİ YARDIM TÜPÜ! HOBBS, VELVETEEN'İN ÜSTÜNE SIKIYOR! GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR! VELVETEEN GÖZÜNÜ TUTUYOR!

pgw_backstage.jpg


NİHAYET TÜPÜN İÇERİSİNDEKİ BİTİYOR, HOBBS BOŞ TÜPÜ KAFASINA VURUYOR VELVETEEN'İN! SOKAKTA BU İKİLİNİN KAVGASINI İZLEYEN GANGSTERLER VAR. BU ZENCİLERİN TAMAMI, POWERHOUSE HOBBS'U TANIYOR ÇÜNKÜ BURASI ONUN ''HOOD''U! HOBBS İLK YARDIM SETİNDEN SARGI BEZİ ÇIKARMAK İSTİYOR AMA ELİNİN TİTREMESİNDEN KAYNAKLI ÇANTAYI AÇAMIYOR BİLE. BUNUN İÇİN FAZLA ZORLAMIYOR ÇÜNKÜ REZİL OLMAK İSTEMİYOR, BÜTÜN GÖZLER BURADA ÇÜNKÜ. HOBBS BAGAJDAN İNDİKTEN SONRA VELVETEEN'İ KALDIRIYOR. VELVETEEN'İN ELİNİ BAGAJIN İÇİNE KOYDUKTAN SONRA BAGAJI SERT BİR ŞEKİLDE ÇARPIYOR! VELVETEEN'İN ELİ BAGAJIN İÇİNDE SIKIŞTI! HOBBS'TAN AYNI ŞEKİLDE BİR YANIT GELDİ!

WOOHOOOO!

VELVETEEN DE ACI İÇİNDE ELİNİ SIKIYOR! HOBBS HİÇ DURMUYOR! SOKAĞIN ORTASINA DOĞRU GETİRİYOR VELVETEEN'İ. KENDİSİNE BİR YUMRUK ATMASINI İSTİYOR! YUMRUK GELDİ! VELVETEEN'İN ELİ KANA BULANDI! HOBBS ETRAFINI SESSİZLEŞTİRDİKTEN SONRA KNIFE EDGE CHOP YAPIYOR! VELVETEEN TEK DİZİNİN ÜSTÜNE GEÇİYOR! HOBBS RAKİBİNE BİR DDT YAPACAK GİBİ! VELVETEEN, HOBBS'UN BACAĞINDAN YAKALIYOR VE ANGLE LOCK'A BAĞLIYOR! HAKEM HALA ORTADA YOK! VELVETEEN BUNA RAĞMEN SIKMAYA DEVAM EDİYOR! HOBBS ACI İÇİNDE! ACI İÇİNDE! ACI İÇİNDE! HER TARAFI HASAR İÇERİSİNDE! KAFASININ KANADIĞINI BİLE UNUTUYOR BU HAREKET ESNASINDA!

HAKEM OLAY YERİNE GELİYOR!

wwe-velveteen-dream-nxt-1223807_1.jpeg


VELVETEEN RAKİBİNİ BIRAKIYOR. HOBBS SAHİDEN BİTTİ! GERÇEKTEN SONA GELDİ! HİÇBİR REAKSİYON GÖSTERMİYOR! VELVETEEN RAKİBİNİ AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA RAKİBİN OMZUNA ALMAYI BİLE BAŞARIYOR! HOBBS O KADAR TEPKİSİZ! DREAM VALLEY DRIVER! DREAM VALLEY DRIVER! HERKES BU OLAN BİTENİ ŞAŞKINLIKLA İZLİYOR. HOBBS KENDİ AVLUSUNDA YENİK DÜŞTÜ! ARACIN ÖNÜNE GEÇİP ELİNİ KALDIRIYOR! VELVETEEN HİÇ HIZINI KESMEDEN ARACIN ÜSTÜNE ÇIKIYOR! TAUNTUNU YAPIYOR! KENDİSİYLE BİRLİKTE ÇOŞMAYAN İNSANLARA ORTA PARMAK ÇEKİYOR! ARDINDAN ATLAYACAK Kİ...

lights off.

E-pfSpcXsAIME7G.jpg


Işıklar gitti! Mahalledeki bütün ışıklar bir anda kesiliyor! Etraf karanlık olmuş durumda! Hiçbir şeyi göremiyoruz. Velveteen, Christopher Daniels'a yaşattıklarını kendisi de yaşamış oluyor! Hiçbir şey göremiyoruz, yalnızca kat küt sesler işitiyoruz! Bİr 30 saniye yok bizde! Ne oluyor orada?

Işıklar geri geldi.

O da ne? Etrafta siyahi 3 isim daha var! Bunlar Hobbs'un arkadaşları olmalılar! Hobbs rakibinin üstünde yatıyor, hakem ise sayıyor. 1...

2!

3!

Kazanan ve Yeni PGW World Television Champion Olan: Powerhouse Hobbs

cats.png


İNANIN ORADA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ ÇÜNKÜ BİZİ ŞU ANDA SADECE VELVETEEN'İN TUŞLANMIŞ OLMASI VE YENİ ŞAMPİYONUN POWERHOUSE HOBBS'UN OLMASI İLGİLENDİRİYOR. EVET YALNIZ DUYMADINIZ, YENİ BİR ŞAMPİYON VAR. POWERHOUSE HOBBS. BU İSİM DAHA KENDİSİNDEN ÇOK BAHSETTİRECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR. HAKEM KENDİSİYLE BİRLİKTE GETİRDİĞİ KEMERİ HOBBS'A TESLİM EDİYOR! HOBBS KEMERİ ELİNE ALDIĞINDA İNANILMAZ BİR RAHATLAMA YAŞIYOR!

HAKEM HOBBS'UN ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR? HAYIR, HOBBS BUNA İZİN VERMİYOR VE SEVİNCİNİ ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE YAŞIYOR! HOBBS İLE ARKADAŞLARI BU GALİBİYETİ HEP BİRLİKTE KUTLUYORLAR! HOBBS ALDIĞI HASARLARI HATIRLAMIYOR BİLE! KENDİSİNİ O KADAR KAPTIRMIŞ DURUMDA! BU GÖRÜNTÜLERİN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR...

pop2.jpg

Şovun Main Event'i başlamadan önce Prince Of PGW turnuvasının finalistlerinin son sözlerini alıyoruz.

Hangman_Adam_Page_in_NJPW2C_2018_-_3.png



Hangman Page: Biliyorum, bu arenaya sert bir rüzgar gibi geldim. İçimdeki vahşi at, zincirlerini kırdı ve Jeff Hardy'i çiğnedi. Şimdi ise özgürce koşuyor. Taca doğru koşuyor. Bu arenada kimse benimle başa çıkamadı ve çıkamayacak da. Bu taç, benim boğalarımın çektiği ağırlığı temsil edecek. Günün sonunda kaybedeceğim tek şey kutlama için çar çur edeceğim Old Crew parası olacak.

036_RR_01262014rf-0441.png



Roman Reigns: Ben Roman Reigns. Çürük bir ailenin tek düzgün ürünü. Bozuk gözleriniz Rikishi denen bunağı ve prezervatifinden yanlışlıkla fırlayan orospu evladı oğlunu görmekten kör olma eşiğine gelmişti. Ben ise bugün teşrif edip size bir seçenek sundum. İster severek kabul edin, ister zoraki. Ama dikkat edin ki baba ve orospusu gibi altta kalmayın. PGW'nin prensi olmak benim sikimde değil. Sadece karşımdaki bok çuvallarını parçalamak istiyorum. Believe that.

carr.jpg



Humberto Garza: Dedem için.

9ae90180096d1f2e-600x338.png



Christopher Daniels: Yaşam, bir mücadele içinde gizli olan anlamı aramakla doludur. Ve ben, bu arenada gerçek anlamı bulacağım. Düşen melek bugün tekrar yükselecek. Cennet ve cehennem arasında dans ederken, final perdesinde ben olacağım. Bu ringdeki her nefesim, düşmanlarımı karanlığın derinliklerine gönderecek. Gözlerinizi kapamadan yaşanacakları izleyin. Ben Christopher Daniels, sizlere meleklerin de aslında bir prens olduğunu kanıtlayacağım.

pop2.jpg

Kameralarımız ringe dönüyor!


daniels.png


Şirketin demirbaşlarından biri geliyor... Christopher Daniels. En başından beri sık sık kendini gösteren, efsanevi bir TVC saltanatı sürmüş ve derin bir hikayeye hizmet etmiş güreşçi. Bu gece prens olmak için burada!


nbvnfghfh.png


"Hangman" Adam Page! Jeff Hardy'i yenip onunla işini bitirdikten sonra bu turnuvada boy gösterdi ve finale kadar geldi! Bize neler izletecek merak konusu!


humberto-carrillo-wwe.gif


Humberto Garza... Bu onun için köprüden önceki son çıkış. Belki de kariyerinin en önemli maçı. Prens olmayı gerçekten çok istiyor ve bunun için her şeyini verecek!


roman-reigns-entrance.gif


Ve... Dominasyonun her yerde olduğu gibi PGW'de de ismi... Roman Reigns! Ortada bir iddia varsa ve onunla ringdeyseniz, her şey çok daha zor bir hale gelir. Gözlerini ringe dikiyor ve rakiplerini izliyor-

ssss.jpg


JEY USO! RIKISHI! ARKA ALANDAN ELLERİNDE SANDALYELER İLE ÇIKIP ROMAN'IN SIRTINA İNDİRİYORLAR! ROMAN KARŞILIK VERMEK İSTESE DE JEY ONU TUTUP BARİYERLERE FIRLATIYOR! ARDINDAN YERDEKİ SANDALYEYE KOŞUYOR! RİNGDEKİ ÜÇ KİŞİ BU DURUMA MÜDAHALE ETMEZKEN ARKA ALANDAN GÖREVLİLER GELİYOR VE GÖZÜ İYİCE KARARAN JEY USO'YU, DAHA FAZLA ZARAR VERMEDEN ROMAN'IN BAŞINDAN ALIYORLAR! RIKISHI İSE "SENİ UYARMIŞTIM" DİYE BAĞIRIP DURUYOR... Bu sırada görevliler Roman'a ringe girmesi için yardım ediyorlar ama Roman yardımı reddedip tek başına ağır ağır ilerliyor sırtını tutarak. Ringe giriyor. Hakem ona biraz torpil geçerek maçı bayağı bir süre bekletiyor. Bu durum diğer üç güreşçinin ağır tepkisine neden olunca artık zili çaldırıyor.

Prince of PGW Tournament Final Match
Christopher Daniels vs. Adam Page vs. Roman Reigns vs. Humberto Garza


ccc.jpg


Maç başladı. Dört güreşçi de köşelerinde bir süre birbirlerini süzüyor. Sonrasında Roman, Page'e koşuyor ikili karşılıklı yumruklaşırken Daniels, Humberto'yu köşeye sıkıştırıp Humberto'ya üst üste back choplar atıyor. Roman'da Page'in kafasını köşeye çarpıyor ve üst üste Palm Strikelar vuruyor fakat Page bir süre sonra eğiliyor. Sonrasında bir Back Chop vuruyor! Roman ise buna karşılık sağlam bir Uppercutla karşılık veriyor. Roman iplerden sekiyor fakat Page sağlam bir dropsaultu geçiriyor. O sırada Daniels, Humberto'yu köşede stomplarla eziyor. Page hızla Daniels'ı çeviriyor ve üst üste yumruklar atıyor. Ardından kolundan tutuyor ve irish whipe yolluyor fakat Roman bir anda aralarına girip iplerden seken Daniels'ı Samoan Dropla sırtlıyor. Fakat Page, Roman'a bir tekme atıyor ve Double Team olup Roman'a kafa göz girişiyorlar. Daniels ve Page, Roman'ı yumruklarken Humberto da ayaklanıyor ve tutun onu diye işaret ediyor. İkili bunu görüp Roman'ı kollarından tutuyorlar. Humberto iplerden sekiyor fakat Roman bir anda ikisinden de kurtulmayı başarıyor ve Humberto'yu back body dropla aprona yolluyor. Oradan Humberto'ya bir Uppercut! Humberto ring dışına düşüyor. Daniels, Roman'ı çeviriyor Roman ona da bir Uppercut! Page çeviriyor. Roman ona da bir Uppercut! Page ile Daniels birbirlerine bakıyorlar. Sonrasında kalkıp birlik oluyorlar ve ikisi birden Roman'ın üstüne koşup Roman'ı double dropkickle ring dışına postalıyor.

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6a31557437483650716d647734413d3d2d3430373739373138372e313462623865353439646363303039313533333031393630323635322e676966


Page'le Daniels birbirlerine bakıyor. Face to face atıyorlar. Sonrasında Page bir yumruk. Daniels'tan karşılık! İkili bir süre birbirlerini yumrukluyor! O sırada Roman ringe girmeye çalışıyor. Fakat Humberto bir anda bacağına sarılıyor. Roman, Humberto'yu ensesinden tutarak kaldırıyor. Humberto bir tokat! Roman sinirle Humberto'ya bakıyor. Roman sert bir yumruk sallıyor fakat Humberto eğilip ringin altına kaçıyor! Ringde Page ve Daniels'ın yumruklaşmaları bitince ikisi de direniyor! Karşılıklı iplerden sekiyorlar! Karşılıklı big boot! İkisi de sallanıyor. Sonrasında iplerden tekrar sekiyorlar. Daniels bir lariat sallıyor fakat Hangman bir German Suplex! Hayır Daniels bundan dirsek vurarak kurtuluyor ve hızla Small Package'e alıyor. Roman, ringin altına saklanan Humberto'yu ararken bir anda kafasını ringe çeviriyor. Tuş 1.. 2.. Kickout! Tersine çeviriyor. 1.. 2.. Kickout! Daniels tekrar tuşa alıyor. 1.. 2.. Kickout! Hangman tekrar! 1.. 2.. Kickout! İkili bu girişimlerden sonra ring dışına fırlıyorlar ve orada birbirlerini son sürat yumruklamaya devam ediyorlar. Roman, Humberto'yu ararken Humberto bir anda spikerlerin orada beliriyor! Roman'ın arkasından Double Axe Handle ile uçuyor! Roman bu hareketten sonra arkasını dönüp ona ters ters bakıyor. Sonrasında Roman koşarak Humberto'yu kovalıyor! Daniels ve Page yavaş ve sert bir şekilde birbirlerini yumruklarlarken aralarından kayarak geçiyor! Onu kovalayan Roman ise Page ve Daniels'a takılıyor. Üçü bir anda birbirlerine bakmaya başlıyorlar. Sonrasında Roman'da dahil oluyor ve üçü sıra sıra birbirlerini yumrukluyorlar! Roman, Page'e sağlam bir yumruk vuruyor! Page hafif geri çekiliyor. Daniels, Roman'a bir yumruk vuruyor! Roman, Daniels'a karşılık veriyor!

Fakat bir anda Humberto ringe girip iplerden sekiyor ve Top Con Hilo ile Roman ve Daniels'ın üstüne uçuyor!

image.png


Page ise bundan kaçıp ringe giriyor! Hızla top rope'a çıkıyor. Daniels, Roman ve Humberto kalkıyor. Page Top Rope'a çıkıp üstlerine Moonsault'la uçuyor!

image.png


Fakat Daniels bundan kaçarak ringe giriyor! İplerden sekiyor ve üstlerine Suicide Dive'la uçuyor! Roman'da bundan kaçıyor ve ringe giriyor. İplerden sekiyor! Over The Top Rope Suicide Dive'la üstlerine uçuyor!

image.png
1d3e6302dcfb1430235f9e264dd32365.gif


Sonrasında kalkıyor ve aprona sağlamca vuruyor! Ardından Daniels'ı kaldırıyor ve çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Page ona doğru koşuyor. Roman bir tekme atıyor ve sonrasında onu da bariyerlere fırlatıyor. Ardından Humberto'yu ringe sokuyor. Sonrasında ringe giriyor ve Superman Punch için taunt atıp hazırlık yapıyor. Humberto ayaklanıyor. Roman üstüne koşmaya hazırlanırken Daniels bir anda ringe giriyor. Roman bir anda rota değiştiriyor ve Daniels'ın üstüne koşup ona Superman Punch vuruyor fakat Daniels bunu Crossface'le karşılıyor! Humberto da diğer taraftan Crossface bağlıyor! Roman acı içinde kıvranıyor! Bunu gören Page ringin altından bir sandalye alıyor ve ringe giriyor! Roman acı içinde kıvranırken bir darbe de Page'den geliyor! Page sandalyeyle Roman'ın sırtına sırtına vuruyor! Roman acı içinde kıvranıyor! Page birkaç kere sandalyeyle vurduktan sonra Roman'a tepesinden Boston Crab bağlıyor! Roman acı içinde kıvranıyor! Pes etse de bir şey değişmez çünkü üçü aynı anda bağlıyor! Roman bir süre sonra acıdan bayılıyor.

image.png


Üçü birden bırakıyorlar ve üst üste stomplarla Roman'ı ring dışına doğru sürükleyip atıyorlar. Page, Daniels vs Humberto ringde. Page bir anda Daniels'a bir tekme. Sonrasında Powerbomba alıyor. Fakat Daniels bundan kurtuluyor ve Angel's Wings'e alıyor! Humberto bir anda roundhouse kick vuruyor. Daniels bundan eğiliyor. Humberto Corkscrew Roundhouse Kicki çakıyor! Daniels köşeye yapışıyor. Humberto ardından iplerden sekiyor ve Page'i de Hurricanrana'yla Daniels'ın üstüne fırlatıyor! Page sertçe Daniels'a çarpıyor! İkisi de köşede yerde kalıyor. Humberto ikisini üst üste koyup karşı köşeye geçiyor ve bir dropkick vuruyor. Ardından Daniels'ı tutuyor ve köşede kaldırıp top rope'a çıkartıyor. Sonrasında kendisi de çıkıyor. Spanish Fly için hazırlık yapıyor! Fakat Page'de oradan Humberto'yu Powerbomb'a alıyor! Float Over Powerbombla Humberto'yu yatırıyor! Page sonrasında koşarak top rope'a çıkıyor. Superplex'le kaldırıyor fakat Daniels karnına yumruklar vurarak kurtuluyor ve Avalanche Hip Toss'la yatırıyor! Page acı içinde yerde kıvranıyor! Daniels, Page'e Cutthroat Clutch bağlıyor! Page pes mi edecek!? Page dayanmaya çalışıyor!

image.png


O sırada Humberto! Eline Page'in ringe bıraktığı sandalyeyi alıyor ve Page'in karnına geçiriyor! Ardından Daniels'a geçiriyor! İkisine de sıra sıra sandalyeyle vuruyor! Page ayaklanıyor. Humberto iplerden sekiyor ve karşı iplere atlayıp Springboard Armdrag'le Page'i ring dışına yolluyor! Sonrasında tekrar koşarak ipe atlıyor ve Springboard Roundhouse Kickle Daniels'ı yatırıyor! Ardından top rope'a çıkıyor! Diving Moonsault! Fakat hayır! Daniels dizleriyle karşılık veriyor! Humberto acı içinde karnını tutuyor! Daniels iplerden sekiyor ve Shinning Wizzard'ı oturtuyor! Sonrasında Humberto'ya Koji Clutch bağlıyor! Humberto pes mi edecek!? Humberto dayanmaya çalışıyor! Fakat ipler yakın! Humberto bunu fırsat bilip hızla iplere doğru sürünüyor! İplere doğru sarılıyor! Daniels bir anda bırakıp ring dışına geçiyor ve Hanging Leg Scissors'la Humberto'nun boğazını iplerin arasında kıstırıyor! Humberto acı içinde kıvranıyor! Daniels bir süre sıkıyor! Fakat o da ne!? Roman Reigns bir anda Daniels'ın kafasına Drive By!

roman-reigns.gif


Roman ringe giriyor ve Humberto'yu kaldırıyor! Niagara Bombla yatırıyor! Sonrasında Tuşa gidiyor! 1.. 2.. Page ringe girip bozuyor! Ardından hızla aprona çekiliyor! Buckshot Lariat! Fakat Roman buna Superman Punchla karşılık veriyor! Ardından Superman Punch tauntu atıyor ve Humberto'nun ayağa kalkmasını bekliyor. Ona da bir Superman Punch! Daniels ringe giriyor. Bir yumruk sallıyor Roman eğiliyor ve iplerden sekiyor Daniels'a da bir Superman Punch! Sonrasında Daniels'a Spear için hazırlanıyor! Daniels'a doğru koşuyor ve SPEAR! Hayır Daniels bir anda bodoslama giren Roman'ı Angel's Wings pozisyonunda durdurmayı başarıyor! Kaldırıyor ve Angel's Wings! Angel's Wings!

Angel%2BWings%2Binto%2Ba%2BTitle.gif


Daniels prens olmaya gidiyor! 1............ 2...........

image.png
v2iJK5.gif


Page eline sardığı bir Bullrope'la ringe giriyor ve tuşu bozuyor! Bullrope'u elinden çıkartıyor ve Daniels'ın sırtına kırbaç gibi geçiriyor! Sonrasında Roman'ın sırtına! Sonrasında Humberto'nun karnına! Üçüne de sıra sıra geçirdikten sonra Roman'ı stomplarla ring dışına yolluyor. Ardından Daniels'ı ringin ortasına çekiyor ve Daniels'ın sırtına sırtına geçiriyor Bullrope'u! Daniels sırtını tutarak acı içinde yerde kıvranıyor! Page Bullrope'u koluna geçiriyor! Daniels'ın kalkmasını bekliyor. Daniels sallanarak kalkıyor. Page Buckshot Lariatı oturtuyor! Tuşa gidiyor! 1..........2........

Humberto Inverted Rolling Thunder Moonsault'la tuşu bozuyor! Ardından Page sersemleyerek ayağa kalkıyor. Humberto iplerden sekiyor ve Springboard Headbutt! Sonrasında Top Rope'a çıkıyor ve Moonsault'la atlıyor! Bu iş biter Humberto Tuş deniyor! 1.......... 2....... Roman bir anda ringe dalıp Humberto'yu Guillotine'e alıyor! Humberto pes mi edecek!? Humberto PES ETMEK İÇİN ELİNİ KALDIRIYOR!

image.png


Humberto tam elini yere vuracakken Daniels elinden tutuyor! Humberto acıyla bağırmaya devam ediyor! Humberto diğer elini yere vuracakken diğer elinden de Hangman tutuyor! Humberto ikisinden birden destek alıyor ve takla atarak Üstüne yatıp farklı bir Tuş girişimi! Roman kapana kısıldı! 1..........2........

oman bir şekilde kickoutlamayı başarıyor! Humberto ayakta! Page, Daniels ve Romanda kalkıyor. Humberto boğazını tutuyor. Sonrasında hızla iplere atlayıp oradan üçünün birden üstüne Crossbody'le uçuyor. Ardından tekrardan top rope'a çıkıyor. Fakat Page yanındaki ipi iterek Humberto'yu köşede düşürmeyi başarıyor! Page top rope'a çıkıyor. Fallaway Slam'e alıyor! Roman'la Daniels'ta kalkıyor. Romanla Daniels'ın üstüne Avalanche Fallaway Slam'le uçuyor! Bu hareket sonrası dördü birden yerde kalıyor! Hangman iplere doğru sürünüyor ve ipi tutarak kalkıyor. Bullrope'u yerden alıyor ve Roman'ın boğazına bağlıyor! Roman'ı aprona doğru itiyor ve Aprondan bullrope'la boğazını sıkmaya başlıyor!

image.png


Roman acı içinde kıvranıyor! Roman çok kötü boğuluyor! Fakat Daniels bir anda Page'in arkasından sandalyeyi geçiriyor! Üst üste sandalye darbeleriyle devam ediyor! Sonrasında sandalyeyi ring dışına fırlatıyor ve oradan Angel's Wings'e alıyor! Angel's Wings! Fakat Roman bir anda ringe dalıyor ve iplerden sekiyor! ANGEL'S WINGS POZİSYONUNDAKİ DANIELS'A VE PAGE'E SPEAR!

image.png
image.png


ROMAN REIGNS, DANIELS ÜZERİNDEN TUŞA GİDİYOR 1........................2.....................

KICKOUT! Daniels atmayı başarıyor! Roman sinirle elini yere vuruyor! Daniels bu kickouttan sonra ring dışına düşüyor. O sırada kalkmakta olan Humberto'yu görüyor. Kafasından tutuyor. Humberto hızla Roman'a yumruklar savuruyor. Ardından iplerden sekiyor fakat Roman Superman Punchla karşılık veriyor! Sonrasında Humberto'yu sertçe ringposta doğru fırlatıyor! Humberto bodoslama bir biçimde ringposta dalıyor! Roman ardından yerdeki Bullrope'u görüyor. Bullrope'u eline sarıyor! Sonrasında Superman Punch için hazırlık yapıyor! Hangman acıyla kalkmaya çalışıyor. Kalkıyor. Roman elinde sarılı Bullrope'la koşarak bir SUUUUPERMANNNN PUNCHHHH!

image.png
image.png


Roman şimdi Bullrope'u Page'in elinden çıkartıp ring dışına fırlatıyor! Sonrasında bir kez daha Spear vurmak için Hangman'i bekliyor. UUUUAAAAAA! yapıyor! Hangman zorlanarak kalkıyor. Roman tam Spear'a hazırlanırken o da ne!? Bir müzik duyuluyor. Stage'de bir yazı çıkıyor.

image.png


I...
AM...


ZcwcGp2.gif


Köşede kafasını tutarak acıyla yatan Humberto'da gözünü stage'de kestiriyor.

★ ★ ★ S T A R B O Y ★ ★ ★


WES.jpg


WES LEE BU! Roman tamamen odağını stage'e veriyor! Roman gaza geliyor! O sırada Wes Lee, Roman'ın arkasında! Roman arkasını dönüyor. Wes Lee'den bir Superkick!

rtt.jpg


Fakat Roman eğiliyor! O sırada ringe dalan Christopher Daniels bu Superkick'i yiyor! Roman hızla iplerden sekiyor ve tekrar Wes Lee'ye doğru SPEAR!

giphy.gif


Fakat Wes Lee kaçıyor! Spear, Page'e geliyor! Wes Lee ring dışına çekiliyor! Roman ona odaklanıyor. AMA O DA NE??? O sırada büyük bir cheer var! HUMBERTO GARZA! BU ONUN ANI! BU ONUN ANI! Roman'ın arkasındaki köşede ipleri tutarak kalkıyor...

Humberto, şu anda Roman'ı nasıl devirebilir! Bunu düşünüyor! Buna uygun bir finisherı yok! Farkında! En sonunda bir anda arenanın yukarısına sanki biri onu izliyormuş gibi bakıyor... Ve yukarıyı işaret edip hızla iplere koşuyor?

humb.jpg


En üst ipe zıplıyor ve iplerin tepesinden EL TORNILLO! TEK HAMLEDE ÜST İPE KADAR ZIPLIYOR! AMCASI HECTOR GARZA'NIN BİR ZAMANLAR TURNBUCKLE'A TIRMANARAK YAPTIĞI HAREKETİ HUMBERTO İLK YAPIŞTA ÜST İPTEN YAPIYOR! BUNU... BUNU NASIL YAPTI?! HUMBERTO TUŞA GİDİYOR! TÜM ARENA BİR AĞIZDAN SAYIYOR! 1.. 2..

HUMBB.jpg


3!!! HUMBERTO PRENS OLUYOR!

Prince of PGW Turnuvasının Kazananı: Humberto Garza

1*2EzATHZhMwcktTeDzp7O-w.gif
SSSSS.jpg


HUMBERTO'NUN MUTLULUK GÖZYAŞLARI! HUMBERTO PRENS OLUYOR! KONFETİLER TEPEDEN YAĞIYOR. PYROLAR PATLIYOR! HUMBERTO GÜÇLÜKLE AYAĞA KALKIYOR VE ZAFERİNİ KÖŞEYE GEÇEREK KUTLUYOR! Kameralar yerde öfkeden deliren Roman Reigns'i görüyoruz. Christopher Daniels'ın gözlerini Wes Lee'den ayırmadığını görüyoruz. Çok başka bakıyor. Wes Lee, Roman'a odaklandığından Christopher'ı görmüyor ve sırıtarak arka alana gidiyor.

aew-jamie-hayter.gif
tumblr_pwvxczS8cN1sdcu0so1_400.gif
Baslksz-2.jpg


Humberto, üst ipe çıkıyor. Zaferini kutluyor! Chairman girişte yanında biri ile görünüyor. Bu Jamie Hayter. Elinde bir taç ve pelerin var... Tüm arenanın alkışları eşliğinde sevincini gerçekleştiren Humberto aşağı iniyor ve önce Mr. O’Neil ile el sıkışıyor ardından Hayter'ı görüyor. Hayter'a şaşkınlıkla baktıktan sonra onun elindeki pelerin ve tacı görüyor. Humberto nefes nefese bir şekilde galibiyetin verdiği gururla dönüyor ve Hayter pelerini onun omuzlarına yerleştiriyor. Humberto seyircileri süzüyor ve ardından Mr. O’Neil ve Jamie Hayter’a dönüyor. Hayter tacı Humberto'nun kafasına yerleştiriyor ve onun elini kaldırıyor.

Tazz: An itibariyle yeni bir devrin başladığını söyleyebilir miyiz Nash?

Kevin Nash: Bilmiyorum fakat artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak buna eminim.

Chairman bu görüntüyü alkışlarken, Humberto sevinçle kafasındaki taç eşliğinde sevincini gerçekleştirmeye devam ediyor. Prince of PGW bu şekilde noktalanıyor.

PGW: PRINCE OF PGW 2023
Prestige Grand Wrestling LLC ™ © 2023
All Rights Reserved
 
Son düzenleme:

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
45
Mesajlar
6,737
Beğeni sayısı
1,841
PG Nakit
865
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena

The MANIAC

Super Mario
Katılım
2 Tem 2023
Konular
334
Mesajlar
5,719
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,245
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
KESEYİM DERKEN BİNMEYİN DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek::eek::eek::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Görecez kimin dassa daha büyük görecez...
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: