- Konular
- 230
- Beğeni sayısı
- 1,249
- PG Nakit
- 30
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
- RPG Karakteri
- JOHN MORRİSON
UZI, Youngsta albümünde Baby Gang ile albüm olacağını duyurdu.
Adam bayağı globale oynuyor lan.
Heyecanla beklemedeyiz gece cennete uçacağız.Oyyyyy bu gece bu albüm çıkıyordu değil mi lan? Babam yine GOAT olduğunu hatırlatacak bizlere. Kan ve El Chavo’nun üstüne çıkacağını düşünüyorum bu albümde, ki bu iki albüm de şahaneydi bence.
Mekanların önümüzdeki 1-2 yazlık playlistini sağlayacak yine abim benim.Heyecanla beklemedeyiz gece cennete uçacağız.
Adam başka seviye ya! Yakışır abime.Mekanların önümüzdeki 1-2 yazlık playlistini sağlayacak yine abim benim.
Cuma gecesi kral.Oyyyyy bu gece bu albüm çıkıyordu değil mi lan? Babam yine GOAT olduğunu hatırlatacak bizlere. Kan ve El Chavo’nun üstüne çıkacağını düşünüyorum bu albümde, ki bu iki albüm de şahaneydi bence.
Perşembeyi cumaya bağlayan gece işte, yani bu gece. Klasik release day her zaman bu gece olur.Cuma gecesi kral.
Benim bildiğim release dayler cumayı cumartesiye bağlayan gece oluyor. Yanlış biliyorum herhalde.Perşembeyi cumaya bağlayan gece işte, yani bu gece. Klasik release day her zaman bu gece olur.
Yıllardır release dayleri takip ederim, perşembeyi cumaya bağlayan gece oluyor release dayler. Cuma gününe girdiğimiz 00.00’da tüm şarkılar atılır.Benim bildiğim release dayler cumayı cumartesiye bağlayan gece oluyor. Yanlış biliyorum herhalde.