Red Pill'ci Misiniz?

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400

cena-de-matrix-1999-1677672639835_v2_900x506.png

Sabah hafiften bir feminist yoklaması almıştım. Aramızda red pill'ci de var mı görelim.​

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Hayır.

Feminizm bir politik akımken redpill nerdeyse internet memei gibi bir şey. Biri ihtiyaçtan diğeri tepkiden doğdu. Biri sistematik ve örgütlüyken diğeri daha bireysel. Antifeminizmi redpill altında birleştirip bayağı olan şeylere eleştiri getirerek otomatik bir savunma duvarı oluşturuyorlar. Ki redpill origini gereği radikal de olamaz çünkü temeli equi-sexistdir. Kapitalizmin hangi akımla ortak çalıştığı ve bunun neredeyse 100. yılına girdiğimiz bir dünyada getirilen feminizm eleştirilerinin pek bir anlamı kalmadığı gibi feminizm yeterince başarılı olmamış gibi hala hedef arayışında olmanın da bir anlamı yok. Redpill feminizmin muadili olmadığı gibi feminizimden de daha radikal değildir. İki akıma da fazla maruz kalan biri eşitlikçi değil taraf olur en fazla. İki akım da üç kuruşluk beyniyle dünyayı çözdüğünü sanan oksijen israfları yüzünden lağım çukuruna döndüğü için bu kadar yazı bile fazla.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Hayır.

Feminizm bir politik akımken redpill nerdeyse internet memei gibi bir şey. Biri ihtiyaçtan diğeri tepkiden doğdu. Biri sistematik ve örgütlüyken diğeri daha bireysel. Antifeminizmi redpill altında birleştirip bayağı olan şeylere eleştiri getirerek otomatik bir savunma duvarı oluşturuyorlar. Ki redpill origini gereği radikal de olamaz çünkü temeli equi-sexistdir. Kapitalizmin hangi akımla ortak çalıştığı ve bunun neredeyse 100. yılına girdiğimiz bir dünyada getirilen feminizm eleştirilerinin pek bir anlamı kalmadığı gibi feminizm yeterince başarılı olmamış gibi hala hedef arayışında olmanın da bir anlamı yok. Redpill feminizmin muadili olmadığı gibi feminizimden de daha radikal değildir. İki akıma da fazla maruz kalan biri eşitlikçi değil taraf olur en fazla. İki akım da üç kuruşluk beyniyle dünyayı çözdüğünü sanan oksijen israfları yüzünden lağım çukuruna döndüğü için bu kadar yazı bile fazla.
Şunun üzerine closeted kalan red pill'ciler sonsuza dek sessiz kalacaktır.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,406
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Redpill'le feminizm teoride ters düşmez. Redpill kadın ve erkek doğasının genel itibariyle nasıl olduğunun tespitidir. Bir tavsiye vermez, yönlendirmez. Kimsenin hakkıni savunmak gibi bir derdi yoktur. Feminizm ise tam tersi. Redpilli araştırdığımda büyük bir kısmına hak verdim diyebilirim. Tamamen doğru olduğunu düşünmüyorum. Redpill aşkı ciddiye almaz. İlişkileri materyalist bir bakış açısıyla yorumlar ki maalesef büyük oranda doğru. Redpillci olmak saçmadır. Sadece bu iddiaya inanırsınız veya inanmazsınız. Ben genel olarak inanıyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi