Red Pill'ci Misiniz?

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1

cena-de-matrix-1999-1677672639835_v2_900x506.png

Sabah hafiften bir feminist yoklaması almıştım. Aramızda red pill'ci de var mı görelim.​

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
51
Beğeni sayısı
753
PG Nakit
250
Hayır.

Feminizm bir politik akımken redpill nerdeyse internet memei gibi bir şey. Biri ihtiyaçtan diğeri tepkiden doğdu. Biri sistematik ve örgütlüyken diğeri daha bireysel. Antifeminizmi redpill altında birleştirip bayağı olan şeylere eleştiri getirerek otomatik bir savunma duvarı oluşturuyorlar. Ki redpill origini gereği radikal de olamaz çünkü temeli equi-sexistdir. Kapitalizmin hangi akımla ortak çalıştığı ve bunun neredeyse 100. yılına girdiğimiz bir dünyada getirilen feminizm eleştirilerinin pek bir anlamı kalmadığı gibi feminizm yeterince başarılı olmamış gibi hala hedef arayışında olmanın da bir anlamı yok. Redpill feminizmin muadili olmadığı gibi feminizimden de daha radikal değildir. İki akıma da fazla maruz kalan biri eşitlikçi değil taraf olur en fazla. İki akım da üç kuruşluk beyniyle dünyayı çözdüğünü sanan oksijen israfları yüzünden lağım çukuruna döndüğü için bu kadar yazı bile fazla.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,673
PG Nakit
400
1
Hayır.

Feminizm bir politik akımken redpill nerdeyse internet memei gibi bir şey. Biri ihtiyaçtan diğeri tepkiden doğdu. Biri sistematik ve örgütlüyken diğeri daha bireysel. Antifeminizmi redpill altında birleştirip bayağı olan şeylere eleştiri getirerek otomatik bir savunma duvarı oluşturuyorlar. Ki redpill origini gereği radikal de olamaz çünkü temeli equi-sexistdir. Kapitalizmin hangi akımla ortak çalıştığı ve bunun neredeyse 100. yılına girdiğimiz bir dünyada getirilen feminizm eleştirilerinin pek bir anlamı kalmadığı gibi feminizm yeterince başarılı olmamış gibi hala hedef arayışında olmanın da bir anlamı yok. Redpill feminizmin muadili olmadığı gibi feminizimden de daha radikal değildir. İki akıma da fazla maruz kalan biri eşitlikçi değil taraf olur en fazla. İki akım da üç kuruşluk beyniyle dünyayı çözdüğünü sanan oksijen israfları yüzünden lağım çukuruna döndüğü için bu kadar yazı bile fazla.
Şunun üzerine closeted kalan red pill'ciler sonsuza dek sessiz kalacaktır.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,040
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Redpill'le feminizm teoride ters düşmez. Redpill kadın ve erkek doğasının genel itibariyle nasıl olduğunun tespitidir. Bir tavsiye vermez, yönlendirmez. Kimsenin hakkıni savunmak gibi bir derdi yoktur. Feminizm ise tam tersi. Redpilli araştırdığımda büyük bir kısmına hak verdim diyebilirim. Tamamen doğru olduğunu düşünmüyorum. Redpill aşkı ciddiye almaz. İlişkileri materyalist bir bakış açısıyla yorumlar ki maalesef büyük oranda doğru. Redpillci olmak saçmadır. Sadece bu iddiaya inanırsınız veya inanmazsınız. Ben genel olarak inanıyorum.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Redpill ne onu hala öğrenemedim ben ya. Neyse ne biz hapçı değiliz ya cigaraya erüyüne savaş açmışız.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: