Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kozmik bir varlık olduğu için, sex ve gender onun için önemsiz. Normal bireyler gibi cinsel bir ihtiyaç gütmüyor. Yanlış hatırlamyorsam he/she olarak seslenmiyorlardı kendisine.
Kozmik bir varlık olduğu için, sex ve gender onun için önemsiz. Normal bireyler gibi cinsel bir ihtiyaç gütmüyor. Yanlış hatırlamyorsam he/she olarak seslenmiyorlardı kendisine.
Zenn-La gezegeni Galactus’un gazabına uğramadan önce Norrin Radd isminde bir astronomdu. Erkekti. Kozmolojik bir varlık olduğunda yine erkek hatları taşıyordu. Kadın yapmak hala woke eşekliği.
Zenn-La gezegeni Galactus’un gazabına uğramadan önce Norrin Radd isminde bir astronomdu. Erkekti. Kozmolojik bir varlık olduğunda yine erkek hatları taşıyordu. Kadın yapmak hala woke eşekliği.
Kozmik olduktan sonraki erkek görünüşü sadece vücudunun eski yapısından dolayı değil miydi ya? Onun dışında cinsiyet dışı bir varlık gibi hatırlıyorum da yanlış olabilir, Marvel okumayalı asır oldu. Ama zaten benim de başta dediğim gibi, sırf woke culture için yapılmış bir iş.
Kozmik olduktan sonraki erkek görünüşü sadece vücudunun eski yapısından dolayı değil miydi ya? Onun dışında cinsiyet dışı bir varlık gibi hatırlıyorum da yanlış olabilir, Marvel okumayalı asır oldu. Ama zaten benim de başta dediğim gibi, sırf woke culture için yapılmış bir iş.
Doğru hatırlıyorsun. Yine de karakterin orijini belli. Kadın güçlendirmeydi, woke kültürüydü derken herkes diverse woman oluyor anasını satayım. South Park’ın son filminden sonra dururlar diyordum da utanma arlanma yok.
Abicim yeni süper çar yaratma işi neden eski ahit mucizeleri gibi pat diye son buldu anasını satayım farkındalık için mi eşitlik için mi artık ne için yapıyorsanız yeni karakter yaratsanıza niye eskilerin genetiğiyle oynuyorsunuz.
Anya Taylor-Joy olması bekleniyor. Mr. Fantastic ise Pedro Pascal olacak %90 veya şu You'nun başrol oyuncusu abi. Ben Kransinski & Emily Blunt çiftini isterdim. Galactus rolü için ise Javier Bardem ile Antonio Banderas adaymış.