Kozmik bir varlık olduğu için, sex ve gender onun için önemsiz. Normal bireyler gibi cinsel bir ihtiyaç gütmüyor. Yanlış hatırlamyorsam he/she olarak seslenmiyorlardı kendisine.Normalde cinsiyetsiz miydi? Hiç hatırlamadım.
Zenn-La gezegeni Galactus’un gazabına uğramadan önce Norrin Radd isminde bir astronomdu. Erkekti. Kozmolojik bir varlık olduğunda yine erkek hatları taşıyordu. Kadın yapmak hala woke eşekliği.Kozmik bir varlık olduğu için, sex ve gender onun için önemsiz. Normal bireyler gibi cinsel bir ihtiyaç gütmüyor. Yanlış hatırlamyorsam he/she olarak seslenmiyorlardı kendisine.
Kozmik olduktan sonraki erkek görünüşü sadece vücudunun eski yapısından dolayı değil miydi ya? Onun dışında cinsiyet dışı bir varlık gibi hatırlıyorum da yanlış olabilir, Marvel okumayalı asır oldu. Ama zaten benim de başta dediğim gibi, sırf woke culture için yapılmış bir iş.Zenn-La gezegeni Galactus’un gazabına uğramadan önce Norrin Radd isminde bir astronomdu. Erkekti. Kozmolojik bir varlık olduğunda yine erkek hatları taşıyordu. Kadın yapmak hala woke eşekliği.
Doğru hatırlıyorsun. Yine de karakterin orijini belli. Kadın güçlendirmeydi, woke kültürüydü derken herkes diverse woman oluyor anasını satayım. South Park’ın son filminden sonra dururlar diyordum da utanma arlanma yok.Kozmik olduktan sonraki erkek görünüşü sadece vücudunun eski yapısından dolayı değil miydi ya? Onun dışında cinsiyet dışı bir varlık gibi hatırlıyorum da yanlış olabilir, Marvel okumayalı asır oldu. Ama zaten benim de başta dediğim gibi, sırf woke culture için yapılmış bir iş.