(Full Gear Spoiler) Yeni Yıldızın Çizeceği Yol


The Cerebral MadVillan

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
78
Mesajlar
1,001
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
265
RPG Karakteri
Samoa Joe
Favori Güreşçi
Samoa Joe
Bir gün bir köy halkı varmış bu köy'de yaşayan bir tane eşek varmış. Bu eşşeğin görevi her gün karşı köye su götürmekmiş. Bu eşeğin karşı köye gidebileceği 2 yol varmış. İlk yolu uzatarak gittiği yol diğeri ise kırık bir köprüymüş. Köy halkı ise sürekli yolu uzattığından dolayı şikayetçiymiş. Bir gün dayanamamışlar eşeğin olduğu çiftliği basmışlar. Köy halkı "Ya eşek kardeş karşı köy su bekler, yemek bekler sen ise gidiyorsun yolu uzatıyorsun. Neden böyle yapıyorsun?" demişler. Eşek işe sakin bir şekilde. "Ben Tony Khan değilim" demiş.
 

Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
1,059
Mesajlar
4,653
Beğeni sayısı
1,036
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Herkesi tartışmamız lazım.
Sadece mikrofonu tartışılır onu da kendisini gösterdiği en büyük platformun ana dili İngilizce olmayan New Japan olmasına veririm, promo büyük bir deal değil orada. Ospreay'in de kariyeri boyunca yerinde saymayan bir adam olduğunu düşünürsek o eksikliğini AEW'da kapatacağını tahmin ediyorum.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,212
Mesajlar
15,934
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu zaten belli olan bir şeydi, Jericho ile feudunda da Jericho'ya "New Japan ile olan kontratımın bitmesine 6 ay kaldı, ondan sonra boştayım ve Elite'den, Danielson'dan, Punk'tan ve senden daha iyi olduğumu kanıtlamaya geleceğim." gibisinden bir şey söylemişti. Sağır sultanın bile bildiği bir transferin bu şekilde bir hype ile sunulması bence de can sıkıcı ama diğer tüm beklentileri bir kenara bırakarak değerlendirirsek Tony Khan'ın söylediklerinin lafzına uygun bir transfer. Ki bence Will Ospreay, şu an Dolph Ziggler'dan daha büyük bir yıldız yani bu da bir gerçek.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: