Promo Çeviri | Mark Henry'nin Emeklilik Konuşması

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

Şov: WWE Monday Night RAW #1047
Tarih: 17.06.2013

John Cena ringde, seyircilerin bazıları yuhalıyor bazıları tezahürat yapıyor.

John Cena: Dürüst olmak gerekirse, buna bayılıyorum. Etrafınıza bakın ve dinleyin. Bunu seviyorum. Bu gece hepimiz burada tek bir çatı altındayız çünkü ortak bir ilgi alanını paylaşıyoruz: WWE'yi seviyoruz. Elbette, dışarıda kendi favori süperstarları olan insanlar var ve açıkçası benim de var. En sevdiğim süperstarlar: -seyircileri işaret eder- Tam orada. Ve size nedenini söyleyeyim. Çünkü yıllar boyunca dürüstlüğünüze hayran kaldım. Bana karşı her zaman dürüst oldunuz, tıpkı şu CM Punk tişörtlü adam gibi, bana berbat olduğumu söylediniz. Dışarıda beni sevmeyen bir grup var. Ve ben bu dürüstlüğe hayranım. Ama aynı zamanda bu ringe her adım attığımda onlar için savaştığımı bilen bir grup da var. Bu gece sadece bir saniyemi ayırıp o gruba sesleneceğim. Korkunç bir 2012 geçirdim ve sürekli buraya gelip sizden pes etmemenizi istemek, bazen de yalvarmak zorunda kaldım. Hayal kırıklıkları ve hüsranlardan sonra buraya gelip sizden dişinizi sıkmanızı istemek zorunda kaldım. Ve siz de yaptınız. Bunu yaptınız. Tüm bu sürecin ortasında bile yaptınız. Royal Rumble gibi anlar ve CM Punk, The Rock, Ryback gibi sınavlar. Three Stages of Hell'e girmek ve daha iyi bir adam olarak çıkmak. Bu ringde duruyorum ve şimdi gururla söylüyorum: Şampiyon Burada!

John Cena: Kuşkucular ve eleştirenler her zaman olacak. Ama benim için sabredenlere teşekkür ediyorum. Teşekkür ederim çünkü bu gece sizden dayanmanızı istediğim bir gece değil. Bu gece size bir şey söyleyeceğim: Kendimi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyorum. Ve herhangi birinin önüme koyduğu her zorluğun üstesinden gelebilirim. Beni sevseniz de sevmeseniz de, gözlerim - hepimizin gözleri - dört hafta sonrasına odaklanmış durumda. Çünkü Money In The Bank'te bir sonraki meydan okumamın kimden geleceğini bileceğim. Şu anda, Money In The Bank çantasını elinde tutacak kadar şanslı olan adama bir mesaj vereceğim: Bana karşı para cash in yapmak için uygun bir zaman olmayacak. Eğer ben başka bir yere bakarsam ve sen rampadan inip kemerimi çalacağımı düşünürsen, bir daha düşün. Ben her zaman hazır olacağım! -kemerine bakıyor- Buna sonsuza dek sahip olamayacağımı biliyorum. Ama size söz veriyorum: Onu elinde tutacak bir sonraki kişi, onu hak edecek! Çünkü bizim zamanımız şimdi! Çünkü Şampiyon Burada!"

Cena'nın müziği çalıyor, ancak kısa bir süre sonra Mark Henry'nin müziği bunu kesiyor. Henry pembe takım elbisesiyle sahnede beliriyor ve güreş botlarını rampaya bırakıp ringe doğru ilerliyor.

Mark Henry: Gardını indirebilirsin. -Cena'nın elini sıkar ve seyircilerin tezahürat etmesini sağlar. Cena ringi terk ediyor- John, kalmanı istiyorum. Sana söylemek istediğim bir şey var, arkadaki çocuklara ve kızlara söylemek istiyorum. Ve hepinize söylemek istiyorum.

Henry seyircileri işaret ediyor, Cena apronda. 'Henry, Henry' tezahüratları var. Henry gözlerinde yaşlarla konuşmaya devam ediyor.

Mark Henry: Bu işi seven herkese saygı duyuyorum. Bu şirket için çalışan herkese saygı duyuyorum. Çünkü bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. 2002'de bu adam geldiğinde ben tecrübeli bir veterandım. Harika bir iş çıkardı -'Teşekkürler Henry' tezahüratları geliyor- Beni unutursanız, en azından bu ceketi hatırlarsınız diye düşündüm. -Pembe ceketini kastediyor. "Sexual Chocolate" sloganları atılıyor- Hepiniz beni burada bütün gece ağlatacaksınız. Ama, John, bu gidişle tüm zamanların en büyük WWE Şampiyonu olacaksın. Kariyerimle ilgili herhangi bir pişmanlığım olsaydı; Dünya Ağır Siklet Şampiyonu oldum, ECW Şampiyonu oldum. Dünyanın En Güçlü Adamı oldum. Birçok başarı elde ettim. John'un başarıları gibi değil ama bence kendim için oldukça iyiydim. Ki, ki... teşekkür ederim. Bu da beni buraya gelme sebebime götürüyor:

Mark Henry: WWE'nin aktif kadrosundan resmen emekli olmak. -Bir maç daha tezahüratları atılıyor- Hepinize teşekkürler. Son beş yılda önünde bulunduğum en iyi kalabalıklardan birinden 'Bir maç daha' tezahüratları. -Cena ringe giriyor ve Henry'ye kemerini veriyor. Henry de kemeri kaldırıyor.- Küçük kasaba, Silsbee, Texas çocuğu gurur duydu. Ayrıca, John, bunu geri vereceğim. Çünkü bu hak etmen gereken bir şey. Teşekkür ederim. -Cena'ya kemeri geri veriyor- Dünyayı gezme şansım oldu. İki kez, üç kez. Dört kez. Benim için ağlama Arjantin, ben herkes için yeterince ağlıyorum. Karşınızda gururlu, çok gururlu bir adam olarak duruyorum. Yılda yaklaşık 200 gece yollardayım. Güzel eşim Jana'ya; sanırım beni istediğinizden daha fazla göreceksiniz. Ve fanatik bir güreş hayranı olan oğlum Jacob'a, bazılarınız onu Twitter'da görmüştür. Ve küçük kızım Joanna'ya. -Mae Young tezahüratı yapan fana yanıt veriyor- Ben Mae Young değilim, şapsal. Evden ayrıldığımda ağlayan küçük kızım Joanna'ya. Bebeğim, eve dönüyorum!

Henry ringde taraftarlar tarafından kutlanırken, Cena ringe geri dönüyor ve Henry'nin kollarını havaya kaldırıyor. Cena sarılmak için hamle yapıyor, ancak Henry sert bir şekilde World's Strongest Slam'ini yapıştırıyor!!! Ceketini ve kravatını çıkarıyor, gömleğini yırtıyor ve yerde yatan Cena'ya mikrofonsuz bir şekilde bağırıyor.

Mark Henry: Bu kadar kolay olduğunu mu sanıyorsun? Depomda daha çok şey var! -kemeri Cena'ya fırlatıyor- Ve bu yakında benim olacak. -rampaya gidip güreş botlarını alıyor- İşte ben bunu yaparım!

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: