- Konular
- 1,767
- Beğeni sayısı
- 1,598
- PG Nakit
- 4,125
- RPG Karakteri
- Erick Rowan
- Favori Güreşçi
- Bray Wyatt
1
Arkadaşlar bu gece Full Gear'a Canlıyım çünkü alıntıda belirttiğim saçmalıkları görmedim maç kartında. Tony khan yorumumu görüp dikkat etmiş olabilir helal olsun ona buradan. İmzalayacağı güreşçiyi de merak ediyorum. CM punk gibi boş beleş adamlar da yok şovda zaten. Fazla da uzatmak istemiyorum ama bu şova kalmayan da gay falandır yani. Her neyse gece buluşalım İnşallah.
@KALKTI!!!! @Johnny Sack @Johnkorey @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Beast Incarnate @Nature Boy @agaoglu23 @Ganbarimasu @Sosa @Gloom @Maraz Ali @Heartbroken Kid @ReQuem @ShadLy
@KALKTI!!!! @Johnny Sack @Johnkorey @The MANIAC @The Lunatic Fringe @Beast Incarnate @Nature Boy @agaoglu23 @Ganbarimasu @Sosa @Gloom @Maraz Ali @Heartbroken Kid @ReQuem @ShadLy
Arkadaşlar bu gece WrestleDream izlemek yerine uyuyacağım. Maç kartına bir baktım yok Roh kemer maçı var yok njpw kemer maçı var. Ben AEW İzlemek istiyorum kardeşim banane NJPW Kemerinin akibetinden. Zaten kartta yine bir sürü maç doldurmuşlar. PLE Sayısı da arttı biraz azaltın şunları ya.
BÜTÜN BU SAÇMALIKLARA TEPKİ GÖSTERMEK İÇİN BU GECE UYUYACAĞIM.