Hrant Dink’in Katili Ogün Samast Tahliye Oldu!

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,347
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Çocukluk travmam olan olaylardan. Bayrak önünde onunla fotoğraf çekilen anları hafızamdan silemiyorum bir türlü.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,029
Beğeni sayısı
4,429
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yazıklar olsun gerçekten. Yargı adalet bitmiş durumda. Önce Can Atalay şimdi de bu mevzu! Ve bizlere de yazıklar olsun ki yazıp çizmekten başka bir şey yapamıyoruz.
İyi de Ogün Samast zaten 22 yıl ceza almıştı ve cezayı işlediğinde 18 yaşından küçük olduğu için 22 yıl hapis cezasının yatarı, yetişkinlerinkine göre daha az oluyor. Cezaevinde kaldığı süreçte gardiyanlara mukavemet etmemiş olsaydı cezası çoktan bitmişti ama o olay yaşanınca cezasına ekleme yapılmış oldu. Bugün ise kendisine kanunlar çerçevesinde verilen ceza bitti ve koşullu tahliye ile olması gerektiği gibi serbest kaldı. Can Atalay konusu Türk hukukuna vurulmuş ağır bir darbedir buna katılıyorum ama bu olayın Can Atalay’da olduğu gibi hukuksuzlukla, adaletsizlikle bir alakası yok.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
554
Beğeni sayısı
1,347
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
İyi de Ogün Samast zaten 22 yıl ceza almıştı ve cezayı işlediğinde 18 yaşından küçük olduğu için 22 yıl hapis cezasının yatarı, yetişkinlerinkine göre daha az oluyor. Cezaevinde kaldığı süreçte gardiyanlara mukavemet etmemiş olsaydı cezası çoktan bitmişti ama o olay yaşanınca cezasına ekleme yapılmış oldu. Bugün ise kendisine kanunlar çerçevesinde verilen ceza bitti ve koşullu tahliye ile olması gerektiği gibi serbest kaldı. Can Atalay konusu Türk hukukuna vurulmuş ağır bir darbedir buna katılıyorum ama bu olayın Can Atalay’da olduğu gibi hukuksuzlukla, adaletsizlikle bir alakası yok.
İşte tam da bu sebepten yaşlandığımızı dank ettiren haberlerden birisi bana göre.

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,713
PG Nakit
370
Abi adam hükmedilen ceza süresince yattı (yani demek istediğim 18 yaşının altındaki müebbet) ve ceza süresi bitince çıktı yorumlara bak tweetin altındaki sanki adam erken salınmış. 17 yaşında yargılandı bu adam ve hukuk sistemimizde yetişkinler ve çocuklar için hükümler farklılık gösterir. Ama işin komik kısmı birçok Avrupa hukuk sisteminde de zaten aşağı yukarı çıkacak hüküm buydu. Sorun ne anlamadım? Tabii ki öldürmek çok ağır ve iğrenç bir suç ama idam mı edelim? Ha bana kalsa süreler daha da ağırlaşmalı. Bu şey gibi soruşturma/kovuşturma devam ederken salınan şüpheli haberlerine “hukuk bitmiş abi” yorumu yapılması gibi.

Son düzenleme:

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,918
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles

Haberin detayında bu yoktu.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,918
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Abi adam hükmedilen ceza süresince yattı ve ceza süresi bitince çıktı yorumlara bak tweetin altındaki sanki adam erken salınmış. 17 yaşında yargılandı bu adam ve hukuk sistemimizde yetişkinler ve çocuklar için hükümler farklılık gösterir. Ama işin komik kısmı birçok Avrupa hukuk sisteminde de zaten aşağı yukarı çıkacak hüküm buydu. Sorun ne anlamadım? Tabii ki öldürmek çok ağır ve iğrenç bir suç ama idam mı edelim? Ha bana kalsa süreler daha da ağırlaşmalı. Bu şey gibi soruşturma/kovuşturma devam ederken salınan şüpheli haberlerine “hukuk bitmiş abi” yorumu yapılması gibi.

Hrant Dink suikasti toplum vicdanını zedeleyen, karanlık ve üzücü bir cinayettir. Verilen ceza ise bana kalırsa yetersizdi. Ki cezalar yetersiz olduğu için halkın sisteme olan güveni kalmadı. İnsanların tweet altında serzenişte bulmasının nedenini böyle okuyorum.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,029
Beğeni sayısı
4,429
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: