KARDEŞİM ŞİMDİ NON BINARY LAMINANT FLUENT GENDER BİREYİM DİYEN KAREN MI DAHA FERASETLİ YOKSA YOZGATTA TARLAYI SABANLA SÜREN HAKKI DAYI MI?
Geleceğimizi silkelese de Hakkı dayı maalesef.
KARDEŞİM ŞİMDİ NON BINARY LAMINANT FLUENT GENDER BİREYİM DİYEN KAREN MI DAHA FERASETLİ YOKSA YOZGATTA TARLAYI SABANLA SÜREN HAKKI DAYI MI?
KARDEŞİM BUNU DEDİK DİYE NE TRİP ATIYORSUN O ZAMAN. BİZ HAKKI DAYIYA DOĞRUYU ANLATABİLSEK O ANLAR ZATEN BİZİ. AMA BİZ BU KARENLARI İKNA EDEMEYİZ, GÖNÜL GÖZLERİ KAPALIGeleceğimizi silkelese de Hakkı dayı maalesef.
KARDEŞİM BUNU DEDİK DİYE NE TRİP ATIYORSUN O ZAMAN. BİZ HAKKI DAYIYA DOĞRUYU ANLATABİLSEK O ANLAR ZATEN BİZİ. AMA BİZ BU KARENLARI İKNA EDEMEYİZ, GÖNÜL GÖZLERİ KAPALI
Redneck dayılardan vergi istediklerinde evdeki pompalıyı çıkartıp devlet memuru vuracak potansiyel var. Hakkı dayı memur vursun demiyorum ama hakkını savunmayı bilse zaten bağrımıza basacağız.Hayır ben Hakkı dayımı savunuyorum zaten. Hakkı dayıya yobaz diyorsunuz onunla aynı fikre sahip adam sırf gavur tohumu diye redneck oluyor.
Bu konu sensiz olmazdı hoş geldin ağam.Yazık beynine darbe ala ala embesil olmuş. Şu cümleyi kurmak için tam bir embesil olmak gerekirdi zaten.
KARDEŞİM STRICKLAND ABİDEN RAZI MIYIZ?Bu konu sensiz olmazdı hoş geldin ağam.
Konu az daha uzasa kız çocuklarını diri diri gömecekler az kaldı.Bu konu sensiz olmazdı hoş geldin ağam.
Açtığı yolda, gösterdiği hedefe...KARDEŞİM STRICKLAND ABİDEN RAZI MIYIZ?