- Konular
- 211
- Beğeni sayısı
- 1,115
- PG Nakit
- 30
- RPG Karakteri
- John Morrison
- Favori Güreşçi
- Lexi Luna
OH MY GOD! THE SEX BURADA DİMDİKKKK AYAKTAAAA!! JOHNNY MAYHEM VE VAL VENİS GİRİŞTE GÖZÜKÜYOR! KENDİLERİNE GELMİŞ GİBİLER. VAL, HER ZAMANKİ GİBİ KARI KIZ KESEREK RİNGE GELİRKEN MAYHEM DAHA CİDDİ BİR ŞEKİLDE RİNGE GELİYOR! KENARDAN KENDİLERİNE BİR MİKROFON İSTİYOR VE KONUŞMAYA BAŞLIYORLAR.
Johnny Mayhem : Çok özlettik mi kendimizi? Biliyorum, biliyorum. Yaptıklarımın pek bir açıklaması yok ama kafamı toplamalıydım çocuklar. Antalya, güzel şehir. Havası, suyu, hatunları,hepsi müthiş. Benim için tek güzel olmayan yanı, her şeyimi kaybettiğim yer. Dostlarımı, hayallerimi, evimi kaybettğim yer. Şimdi buraya gelip o Mayhem için savaşan adamlara bir bakıyorum ve her biri hiçbir şey yokmuş gibi güreşmeye devam ediyorlar. Cidden kendinize yakıştırıyor musunuz bunu ha? Bu düzendeki değersiz bir çarklıdan sadece biri misiniz? Size acı ama gerçek bir şey söyleyeyim. Fabrikada işe yaramayan aksan olursa, değişir. Ne zamandır çalıştığı farketmeksizin. Burası da öyle bir yer. Titus, sizin işe yaramaz olduğunuzu anladığı anda size yol verecek. Ben bunu değiştirmek için buradayım, haksızlığın karşısında durmak için. Titus istediği kadar beni arenaya almasın, sike sike gireriz içeri. Çünkü (kemeri havaya kaldırır) biz bu şirketin en iyi takımıyız. İnsanlara istediklerini vermek zorundasın Titus. Benim yasağımı kaldırmak zorundasın. Turnuvayı kazandığım zaman elinden geleni ardına koymamanı öneriyorum. Çünkü o zaman ben bu şirketteki en büyük şampiyon olacağım. Angel'in kurduğu düzeni bozdun. Ben de seninkini bozacağım. Ben ve Val, seni mahvedeceğiz dostum. Ne kadar garip değil mi? Kimsenin ciddiye almadığı ikili bugün burada bu konuşmayı yapıyor. Bize verilmeyen şansları alan takımlar ne halde? Garza's , Aussie Open , D-Z , Humberto & Riddle. Her biri birer birer tarih oldu. Kemere lanetli denildi, bu kemeri alan takım dağılır dendi. Size şunu söyleyeyim, Venis ve benim aramda bu kemerin bile bozamayacağı bir dostluk var. Biz hiçbir şeyken de beraberdik, en iyisiyiz ve halen beraberiz. Rikishi ve dölü mü rakibimiz? İnanın onları rakip olarak göremiyorum bize. Daha dün birbirleriyle didişiyorlardı, şimdi bize diş geçirecekler he? Güldürmeyin beni. Onlara tüm sülaleyi toplamarını söylemiştim. Cidden de toplamışlar. Siz de kötü güreşmek genetik galiba, hepiniz rezil adamlarsınız dostum. Hey Jey! Herkes bizi görünce nasıl da unuttu sizi? Çok eğleneceğiz sizinle. Rikishi, seni severdim dostum. Partilemişliğimiz bile var. Ama bize rakip olmak mı? Bundan daha kötü tek kararın Jey'i yapmak olabilir dostum. Neyse sizinle ve Titus ile hesaplaşacağız. Elbet bir gün.
@KALKTI!!!!
Son düzenleme: