RPG one way ticket to sex town


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
3,811
Beğeni sayısı
1,094
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna


OH MY GOD! THE SEX BURADA DİMDİKKKK AYAKTAAAA!! JOHNNY MAYHEM VE VAL VENİS GİRİŞTE GÖZÜKÜYOR! KENDİLERİNE GELMİŞ GİBİLER. VAL, HER ZAMANKİ GİBİ KARI KIZ KESEREK RİNGE GELİRKEN MAYHEM DAHA CİDDİ BİR ŞEKİLDE RİNGE GELİYOR! KENARDAN KENDİLERİNE BİR MİKROFON İSTİYOR VE KONUŞMAYA BAŞLIYORLAR.

jomo2.gif


Johnny Mayhem : Çok özlettik mi kendimizi? Biliyorum, biliyorum. Yaptıklarımın pek bir açıklaması yok ama kafamı toplamalıydım çocuklar. Antalya, güzel şehir. Havası, suyu, hatunları,hepsi müthiş. Benim için tek güzel olmayan yanı, her şeyimi kaybettiğim yer. Dostlarımı, hayallerimi, evimi kaybettğim yer. Şimdi buraya gelip o Mayhem için savaşan adamlara bir bakıyorum ve her biri hiçbir şey yokmuş gibi güreşmeye devam ediyorlar. Cidden kendinize yakıştırıyor musunuz bunu ha? Bu düzendeki değersiz bir çarklıdan sadece biri misiniz? Size acı ama gerçek bir şey söyleyeyim. Fabrikada işe yaramayan aksan olursa, değişir. Ne zamandır çalıştığı farketmeksizin. Burası da öyle bir yer. Titus, sizin işe yaramaz olduğunuzu anladığı anda size yol verecek. Ben bunu değiştirmek için buradayım, haksızlığın karşısında durmak için. Titus istediği kadar beni arenaya almasın, sike sike gireriz içeri. Çünkü (kemeri havaya kaldırır) biz bu şirketin en iyi takımıyız. İnsanlara istediklerini vermek zorundasın Titus. Benim yasağımı kaldırmak zorundasın. Turnuvayı kazandığım zaman elinden geleni ardına koymamanı öneriyorum. Çünkü o zaman ben bu şirketteki en büyük şampiyon olacağım. Angel'in kurduğu düzeni bozdun. Ben de seninkini bozacağım. Ben ve Val, seni mahvedeceğiz dostum. Ne kadar garip değil mi? Kimsenin ciddiye almadığı ikili bugün burada bu konuşmayı yapıyor. Bize verilmeyen şansları alan takımlar ne halde? Garza's , Aussie Open , D-Z , Humberto & Riddle. Her biri birer birer tarih oldu. Kemere lanetli denildi, bu kemeri alan takım dağılır dendi. Size şunu söyleyeyim, Venis ve benim aramda bu kemerin bile bozamayacağı bir dostluk var. Biz hiçbir şeyken de beraberdik, en iyisiyiz ve halen beraberiz. Rikishi ve dölü mü rakibimiz? İnanın onları rakip olarak göremiyorum bize. Daha dün birbirleriyle didişiyorlardı, şimdi bize diş geçirecekler he? Güldürmeyin beni. Onlara tüm sülaleyi toplamarını söylemiştim. Cidden de toplamışlar. Siz de kötü güreşmek genetik galiba, hepiniz rezil adamlarsınız dostum. Hey Jey! Herkes bizi görünce nasıl da unuttu sizi? Çok eğleneceğiz sizinle. Rikishi, seni severdim dostum. Partilemişliğimiz bile var. Ama bize rakip olmak mı? Bundan daha kötü tek kararın Jey'i yapmak olabilir dostum. Neyse sizinle ve Titus ile hesaplaşacağız. Elbet bir gün.

@KALKTI!!!!
 
Son düzenleme:

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
9,114
Beğeni sayısı
2,650
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
JoMa mikrofonu indirince Val Venis en başından beri havlusunun içinde sakladığı elini çıkartır ve tabii ki eliyle tuttuğu şeyi de! BU KABA, KALIN, UZUN VE SİMSİYAH BİR...

hqdefault.jpg


Mikrofondur!!!!!! Venis piç gülüşünü atarak konuşmaya başlar.

Val Venis: Penisdaşım her şeyi o kadar iyi özetledi ki, bana söylenecek pek bir şey bırakmadı. Şunu anlayamıyorum. Sadece- Sadece şunu anlayamıyorum ve birilerinin izahına ihtiyacım var. O lanet olası deri kaplama koltuğa oturanlar, hayır aklınızda nelerin canlandığını gayet iyi biliyorum ama ondan bahsetmiyorum, Tanrı aşkına; ceketinin yakasına PGW rozeti takan herkes neden birden dünyanın en gaddar vassalına dönüşüyor? Bu can sıkıcı mimikrinin sebebi ne? Steve Austin, Jim Cornette, Paul Ellering... Ve şimdi de Bay O'Neil!

Son isme karışık ve yoğun bir reaksiyon gelir.

Val Venis: Hepsi farklı karakterler. Kimini tanıyorum, kimiyle olan sohbetim ise ekranlarda gördüklerinizle sınırlı. Fakat yöntem aynı: Ketum, despot, arka alandakilerin isteklerine kulak vermektense kendi isteklerini onlara empoze eden ve bu yüzden antipatik. Hadi ama, taşşak geçiyor olmalısınız! Buraya ilk geldiğim, herkesin beni komik ve basit bir adamdan ibaret zannettiği dönemde fikirlerimiz yine dinlenmiyordu. Bize bir şey danışan yoktu. Umursanmıyorduk. Soyluların eğlenmesi için arenaya sürülen gladyatörlerden fazlası değildik ve bu yüzden SUPERSTARS'ı bir marka haline getirdik. Fakat, o zamanlarda en azından bize olan tutum negatiften ziyade nötrdü. Kötü dediğimiz zamanlarda bile... Şimdiyse her şeyi bilmek ve her şeye hükmetmek zorunda olduğunu hisseden kontrol delisi bir adamın obsesif kuruntularının mağduru oluyoruz. Bundan kötü etkileniyor, kısıtlanıyor, dünyanın bir ucuna uçmak zorunda bırakılıyoruz. Tanrı aşkına biri çıkıp bize bunun koca bir taşşşşşşşşak olduğunu söylesin! Biz lanet olası PGW Takımlar Şampiyonuyuz ve buna rağmen arenaya sokulmamız yasaklanıyor. 20 santim, iri ve diri, damarlı bir penisiniz var ama fağuşelere çakmanız yasaklanmış, ha? Öyle kuralı siker geçerim!!

Seyirciler gaza gelir. Venis, JoMa'ya döner.

Val Venis: John... Ne diyeceğim bak. Biz şu anda alenen yasağı çiğniyoruz adamım, öyle değil mi? Şu anda en olmamamız gereken yerde en yapmamamız gereken şeyi yapıyoruz. Yasaklandığımız arenanın ortasında seyirciyi karşımıza almış konuşuyoruz. Geçen gün bunu güvenlikleri paketleyerek yaptık. Peki bugün, şimdi, şu anda? Nasıl buradayız?

Venis anlamlandıramamış şekilde bir JoMa'ya bir seyirciye bakar. Seyirci de meraklanır. JoMa da "bilmem ki" gibisinden kollarını açar. Venis girişe çevirir yüzünü ve iki güvenlik görevlisinin giriş yaptığını görürüz.

BUNLAR TYLER REKS VE OTİS!!!! GERÇEK BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİNDEN ÇOK FANTEZİ KIYAFETİ GİYMİŞ GİBİ DURAN TYLER REKS VE YANINDA GERÇEK BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİNE BENZEYEN OTİS, BERABER EROTİK BİR GİRİŞ YAPARLAR! SEYİRCİLERDEN DESTEK GELİR. Otis elindeki püsküllü kelepçeyi imalı imalı sallar. Venis kahkahalar atarken JoMa'nın ne düşündüğünü pek anlayamasak da sırıttığını yakalarız. İkili erotik danslar yaparak ringe girerken JoMa sözü tekrar devralır.


@Heartbroken Kid
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: