SmackDown Spoiler | Main Event

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Reklam dönüşü Roman Reigns ve Solo Sikoa'yı ringde görüyoruz. Ama onlar konuşamadan Jey Uso geliyor ve Solo onu karşılıyor ama Solo engelini önünden kaldıran Jey eline sandalyeyi alıp ringe giriyor ve Roman'ı haşat ediyor. Solo ayağa kalkıp engel olmaya calissa da nafile. Roman girişe kadar kaçıyor. Solo'yu sandalye darbeleriyle ring dışına yollayan Jey Undisputed WWE Championship kemerini alıyor! Roman bırak diye bağırıyor. Ve Jey "Kardeşlerimiz olmadan, sadece sen ve ben!" diyerek maç teklifinde bulunuyor ama Roman cevap vermiyor ve şov bu görüntülerle kapanıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,046
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Jey Uso’nun bu performansına hikayenin başlangıcında da hayret ediyordum, kaç sene geçti hala aynı şaşkınlıkla izliyorum. Yıllardan beri kafamızda istemsiz oluşan The Usos algısından ötürü Jey Uso’nun bireysel şampiyonluk düşüncesi hala inanılmaz eğreti gelse dahi eğer kemeri kazanırsa asla olumsuz bir tepki veremem şu raddede, o derece kaliteli bir performans izletiyor. İlerleyen şovlarda yaşanacakları merakla izleyeceğim. Özellikle Solo Sikoa’nın alacağı aksiyon inanılmaz belirleyici olacak, ki ben hala MITB’deki o donuk bakışlardan sonra Solo Sikoa’dan tuhaf aksiyonlar bekliyorum. Summerslam build-upı esnasında Usos’un tarafına geçip SS gecesi ben ne saçmalıyorum diyerek yine Roman’a yardım ederek eski safına dönmeli bir şeyler bekliyorum Sikoa’dan.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Adam ana kadroya nasıl girdi, şimdi ne halde. Jey Uso muazzam bir gelişim ya. Kemeri tabiki alamayacak ama en azından Roman Reigns'i bir şekilde gözden iyice düşürüp yenilmezliğini bitirecek kadar ezmesini istiyorum. Sonrası da Cody Rhodes'a kalacak inşallah.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Adam ana kadroya nasıl girdi, şimdi ne halde. Jey Uso muazzam bir gelişim ya. Kemeri tabiki alamayacak ama en azından Roman Reigns'i bir şekilde gözden iyice düşürüp yenilmezliğini bitirecek kadar ezmesini istiyorum. Sonrası da Cody Rhodes'a kalacak inşallah.
Finish the Story Jey Uso > Finish the Story Cody.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Finish the Story Jey Uso > Finish the Story Cody.
Jey Uso muhteşem gidiyor ama şirketin en büyük kemeri ve kazanan için de güreş tarihinin en büyük zaferlerden birisi. Jey Uso bu yükü kaldırabilir mi, seyirci ondan hemen sıkılabilir endişelerim var.

The PrinXe

#MaxiBall
Konular
228
Beğeni sayısı
175
PG Nakit
135
Favori Güreşçi
Maxwell Jacob Friedman
Jey Uso muhteşem gidiyor ama şirketin en büyük kemeri ve kazanan için de güreş tarihinin en büyük zaferlerden birisi. Jey Uso bu yükü kaldırabilir mi, seyirci ondan hemen sıkılabilir endişelerim var.
Güzel işlenen her kemer alma hikayesinin kötü bir reigni oluyor. Hangman Adam Page ve Sami & KO bunun en büyük örneklerinden.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Güzel işlenen her kemer alma hikayesinin kötü bir reigni oluyor. Hangman Adam Page ve Sami & KO bunun en büyük örneklerinden.
Maalesef öyle ve yıllardır takım güreşçisi olan ve bu seviyeye yeni ulaşan birini seyircinin daha az tolore edeceğini düşünüyorum. Belki de Jey kazanır, sonra da ben yanılırım.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Bence kemeri alınca Cody'den de sıkılacağız. Hep böyle olmuştur. Fakat şu Bloodline mevzusu bitmeden bir Jey vs Jimmy vs Roman görmemiz lazım.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,592
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Bence kemeri alınca Cody'den de sıkılacağız. Hep böyle olmuştur. Fakat şu Bloodline mevzusu bitmeden bir Jey vs Jimmy vs Roman görmemiz lazım.
Sıkılınır ondan da, herkesten sıkılınıyor ama bir de şirketin yüzü olma meselesi olduğundan kemer şampiyonu belli bir prestiji taşımalı. Bu maçı görmeyi ben de isterim, Royal Rumble'a kadar çok süre var ve Roman'a maç lazım. Bence böyle bir maç da yazılabilir gidişata göre.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: