SmackDown Spoiler | Main Event


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Charlotte Flair & Bianca Belair vs Chelsea Green & Sonya Deville

Bianca Green'i KOD pozisyonuna alıyor ama Charlotte Bianca'ya dokunup tag alıyor ve Bianca'nın omzunda ki Green'e Big boot vuruyor. Bianca Charlotte ile tartışıyor. Charlotte gitmesini işaret ediyor Bianca gidiyor. Charlotte da tuşa gidiyor ve kazanıyor.

Iyo Sky ile Bayley sahne arkasında. Sky, Bayey'e geçen hafta ondan neden ayrıldığını sorar. Bayley, bir an önce oradan çıkabilmeleri için anahtarları almaya gittiğini söylüyor. Bayley, Shotzi'den onu yakında göreceğini söyleyen bir not bulduğu çantasını açar. Asuka yanlarına yaklaşıyor ve Asuka, Sky'a SummerSlam'de Money in the Bank'ı bozdurmaya çalışırsa büyük bir hata yapacağını söyler.

LA Knight Adam Pearce'nin yanında. LA Knight, yeni duyurulan SummerSlam battle royal'inde yer alması gerektiğini söylüyor. Sheamus daha sonra yanına gelir ve kendisinin de maçta olması gerektiğini söyler. Adam Pearce, ikisinin de battle royal'de olduğunu ve ikisinin önümüzdeki hafta bire bir maçta olacağını söylüyor.

Karrion Kross vs Karl Anderson

Kross, Kross Hammer yapıyor. Ardından kaldırıp daha önce kendisinden görmediğim büyük ihtimal yeni Finisher'ını uygulayıp kazanıyor.

Maçtan sonra kross, Kross Jacket yapıyor. AJ Styles koşarak ringe geliyor ve Kross kaçıyor.

Reklamlara gidiyoruz.

Jey Uso vs Grayson Waller

Roman Reigns maçın ortasında ringe geliyor. Ringin önüne koltuk kurmuş maçı izliyor. Yanında Sikoa ve Heyman da var.



Maçın Sonunda Jey Uso Roman'a bakıp Waller'a Spear yapıyor. Ardından Turnbuckle'a çıkıyor ve Uso splash yapıyor. Maçı kazanıyor.


Maçtan sonra Solo Sikoa Jey'e saldırıyor. Samoan Spike vurmak için kaldırıyor ve Jey engelleyip Superkick yapıştırıyor. Roman Reigns de ringe geliyor koşarak JEY USO SPEAR YAPIYOR ROMAN'A DA.




Jey Uso Turnbuckle'a çıkıyor ama Solo Sikoa indiriyor. Solo Sikoa uranage slam yapıyor. Solo Sikoa kaldırıyor Jey Uso'yu. ROMAN REİGNS SPEAR YAPIYOR SOLO SİKOA DA AYNI ANDA SAMOAN SPİKE VURUYOR. BİR KEZ DAHA YAPIYORLAR AYNISINI. ROMAN REİGNS KEMERİNİ KALDIRIYOR VE SMACKDOWN SONA ERİYOR.​
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
4
Mesajlar
1,906
Beğeni sayısı
474
PG Nakit
275
Favori Güreşçi
Bianca Belair
AJ Styles'ın haline epey üzülüyorum, işin kötüsü artık Karrion Kross'un haline de epey üzülmeye başladım, o kadar kötü ki feud Kross'a üzülür hale geldim ben.

Jey Uso saygılar baba.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Daha hafta başı şampiyon olan takım 4 gün sonra tertemiz tuş oluyor, Womens TTC kapatılsın.

Jey Uso'nun Spear'ının kalitesi şaka mı bu arada? Çok ciddiyim aşırı beğendim Spear vuruşunu, bayağı etkileyici. Bu hafta da ayakta kapatsaydı tadı tuzu kalmazdı zaten, daha iyi olmuş o açıdan. Hem şovunu yapıp hem de yerde kapatmış olmuş.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: